بهترین اپلیکیشن‌های گوش دادن به موزیک + مزیت‌ها

تقریباً در هر جایی می‌توانید از اپلیکیشن‌های گوش دادن به موزیک استفاده کنید. ما فهرستی از بهترین برنامه‌های موسیقی رایگان را گردآوری کرده‌ایم تا به شما کمک کنیم از کتابخانه موسیقی شخصی خود لذت ببرید، هنرمندان جدید را کشف کنید، آهنگ‌ها را شناسایی کنید و ایستگاه‌های رادیویی نزدیک خود را پیدا کنید. همه این برنامه‌ها رایگان هستند و با دستگاه‌های اندروید و iOS سازگار هستند.

Pandora

مزایا:

شروع ایستگاه‌ها بر اساس هنرمندان.

ایستگاه‌های از پیش ساخته شده برای حالات مختلف، فعالیت‌ها، دهه‌ها و موارد دیگر در دسترس هستند.

به شما امکان می‌دهد آهنگ‌ها را برای انتخاب دقیق موسیقی رتبه‌بندی کنید.

معایب:

یک حساب کاربری مورد نیاز است (رایگان است).

تبلیغات را نشان می‌دهد.

پاندورا جزو محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های گوش دادن به موزیک است..هنرمند مورد علاقه خود را وارد کنید و پاندورا آهنگ‌های آنها را همراه با هنرمندان مشابهی که توصیه می‌کند، پخش می‌کند.

این ساده‌ترین راه برای یافتن موسیقی جدید مشابه آهنگ‌هایی است که قبلاً دوست دارید. همانطور که گوش می‌دهید، آهنگ‌ها را رتبه‌بندی کنید تا برنامه، بیشتر موسیقی مورد علاقه شما را پخش کند یا آهنگ‌هایی را که دوست ندارید پخش نکند.

این سرویس پیشنهادات را بر اساس رتبه‌بندی شما نشان می‌دهد. هنرمندان مورد علاقه خود را نشانه‌گذاری کنید تا بعداً به آنها دسترسی داشته باشید و پادکست‌ها را از این برنامه گوش دهید. این برنامه زمانی که به Wi-Fi متصل است بهترین عملکرد را دارد، بنابراین می‌توانید موسیقی را بدون بافر پخش کنید.

در نیمه شب بخوانید:معرفی بهترین برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های دویدن

Shazam

مزایا:

آهنگ‌ها را سریع شناسایی می‌کند.

هر آهنگی را که برچسب‌گذاری می‌کند در حساب کاربری شما ذخیره می‌کند.

هر بار که برنامه را باز می‌کنید از حالت خودکار برای گوش دادن به موزیک پشتیبانی می‌کند.

خرید موسیقی از برنامه آسان است.

بدون تبلیغات است.

معایب:

متن موزیک‌ها فقط برای برخی از آهنگ‌ها موجود است.

یکی دیگر از اپلیکیشن‌های گوش دادن به موزیک است. این ابزار یک جستجوی صوتی معکوس جالب است برای زمانی که نام آهنگی را که در فروشگاه، در حین فیلم یا در ماشین خود شنیده‌اید، نمی‌دانید اسم آن چیست، به آهنگی که پخش می‌شود گوش می‌دهد و نام آهنگ و هنرمند را به شما می‌گوید.

می‌توانید آهنگ را به اشتراک بگذارید، یک موزیک ویدیو از آن را در YouTube تماشا کنید و آن را در Spotify پخش کنید. نقدهای آلبوم را بخوانید و یک ایستگاه بر اساس آن هنرمند ایجاد کنید.

هر آهنگی که از طریق برنامه شناسایی می‌شود به عنوان یک برچسب ذخیره می‌شود. گاهی اوقات، بسته به آهنگی که شناسایی می‌کند، می‌توانید متن آن را در حین گوش دادن تماشا کنید. اگر یک حساب کاربری ایجاد کنید، می‌توانید موسیقی Shazamed خود را از رایانه مشاهده کنید.

اپلیکیشن‌های گوش دادن به موزیک

در نیمه شب بخوانید:اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان

Spotify

مزایا:

روی بسیاری از دستگاه‌ها کار می‌کند.

می‌توانید تعداد نامحدودی لیست پخش ایجاد کنید.

گوش دادن به لیست‌های پخش ساخته شده توسط دیگران آسان است.

معایب:

فقط شش آهنگ را می‌توان در هر ساعت جستجو کرد.

تبلیغات را نشان می‌دهد.

برای گوش دادن باید یک حساب کاربری ایجاد کنید.

یکی دیگر از اپلیکیشن‌های گوش دادن به موزیک Spotify است. یک برنامه موسیقی عالی است که به شما امکان می‌دهد هنرمندان را دنبال کنید و موسیقی را با دسکتاپ خود همگام کنید.

مانند پاندورا، می‌توانید یک ایستگاه رادیویی ایجاد کنید تا موسیقی را بر اساس علاقه اولیه شما پخش کند. با مشاهده فهرست‌های برتر و نسخه‌های جدید، و همچنین با جستجوی فهرست‌های پخش و هنرمندان و آلبوم‌های مورد علاقه خود، می‌توانید انواع موسیقی را بیابید. آهنگ‌های مورد علاقه خود را به کتابخانه موسیقی خود اضافه کنید و بعداً دوباره آن آهنگ‌ها را پخش کنید.

یکی از مواردی که لیست‌های پخش را با Spotify لذت بخش می‌کند این است که هر کسی می‌تواند بسازد و آن را با دیگران به اشتراک بگذارد تا بتوانند همان آهنگ‌ها را در برنامه خود پخش کنند. این برنامه چندین اعلان‌ را امکان‌پذیر می‌کند و به شما در مورد چیزهایی مانند انتشار آلبوم جدیدی از هنرمندی که دنبال می‌کنید یا زمانی که یک لیست پخش به‌روزرسانی می‌شود، هشدار می‌دهد.

نسخه اصلی رایگان است. اگر می‌خواهید می‌توانید تبلیغات را حذف کنید. همچنین با اپل‌واچ به خوبی کار می‌کند، حتی به کاربران Premium امکان دانلود لیست‌های پخش، پادکست‌ها و آلبوم‌ها را مستقیماً می‌دهد. Spotify همچنین به همه کاربران این امکان را می دهد کهموسیق را از Apple Watch خود در بلندگوها، تلویزیون‌ها یا سایر دستگاه‌ها گوش دهند.

اپلیکیشن‌های گوش دادن به موزیک

در نیمه شب بخوانید:معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های عادت سازی

iHeart Radio

مزایا:

شامل موسیقی، رادیو و پادکست است.

تبلیغات پخش نمی‌کند.

روی دستگاه‌های مختلف کار می‌کند.

معایب:

قبل از گوش دادن به موسیقی از برنامه، باید به حساب کاربری خود وارد شوید.

فقط تعداد معینی از آهنگ‌ها را می‌توان به صورت روزانه جستجو کرد. اگر به یک برنامه رادیویی برای دستگاه تلفن همراه خود نیاز دارید، iHeartRadio گزینه‌ی مناسبی است.

این دستگاه جزو اپلیکیشن‌های گوش دادن به موزیک است که  از هزاران دستگاه پشتیبانی می‌کند، ویژگی‌های فوق‌العاده ای دارد، هیچ آگهی تبلیغاتی نشان نمی‌دهد و ایستگاه‌های رادیویی اطراف را به راحتی پیدا می‌کند.

همچنین می‌توانید به پادکست‌ها گوش دهید و ایستگاه‌های موسیقی را بر اساس آهنگ‌های مورد علاقه‌تان ایجاد کنید، ایستگاه‌ها را جستجو کنید و در دسته‌هایی مانند آهنگ‌های دهه‌های قدیم، کلاسیک، راک و موارد دیگر جستجو کنید تا موسیقی مورد علاقه‌تان را پیدا کنید.

ایستگاه‌های مورد علاقه خود را به عنوان از پیش تنظیم شده ذخیره کنید. از برنامه موسیقی iHeartRadio برای تنظیم تایمر خواب و برای خاموش کردن ایستگاه رادیویی پس از تعداد دقیقه یا ساعت معین استفاده کنید.

iHeartRadio همچنین به شما امکان می‌دهد متن ترانه‌ها را هنگام گوش دادن، دیدن زندگی‌نامه یک هنرمند و اشتراک‌گذاری ایستگاه با دیگران را مشاهده کنید. ارتقاء به iHeartRadio Plus یا All Access به شما ویژگی‌های بیشتری از آنچه نسخه رایگان اجازه دارد، می‌دهد.

اپلیکیشن‌های گوش دادن به موزیک

در نیمه شب بخوانید:معرفی ۲۰ اپلیکیشن کاربردی ایرانی

LiveOne

مزایا:

پخش موسیقی بدون حساب کاربری

بسیاری از ایستگاه‌های از پیش ساخته شده با یک ضربه فعال می‌شوند.

می‌تواند کیفیت جریان صدا را تنظیم کند.

اعلان در مورد اخبار موسیقی و به‌روز‌رسانی‌های ورزشی.

معایب:

فقط شش آهنگ را می‌توان در روز جستجو کرد.

تبلیغات گاه‌به‌گاه بین آهنگ‌ها.

همه‌ی ویژگی‌ها رایگان نیستند و برخی نیاز به ارتقاء پولی دارند.

برنامه‌ی LiveOne که قبلا LiveXLive و قبل از آن رادیو Slacker نامیده می‌شد، یکی دیگر از اپلیکیش‌های گوش دادن به موزیک است. ایستگاه‌های رادیویی پخش را از قبل برای هر سبکی برنامه‌ریزی کرده است.

در حین گوش دادن به یک ایستگاه، آن را به دقت تنظیم کنید تا آهنگ‌های بیشتری را که دوست دارید پخش کنید. ایستگاه‌ها و لیست‌های پخش جدید ایجاد کنید. همچنین آهنگ‌های مورد علاقه خود و آهنگ‌های اخیراً پخش‌شده را تماشا کنید.

نسخه رایگان شامل تبلیغات است، موسیقی را به‌صورت آفلاین پخش نمی‌کند، صدای با کیفیت استاندارد دارد، نمی‌تواند موسیقی را به صورت درخواستی پخش کند، و به شما اجازه نمی‌دهد تعداد نامحدودی از آهنگ‌ها را نادیده بگیرید. برای عدم دریافت این ویژگی‌ها می‌توانید آن ارتقا دهید.

اپلیکیشن‌های گوش دادن به موزیک

در نیمه شب بخوانید:معرفی اپلیکیشن‌ های چک کردن وضعیت آلودگی هوا

TuneIn

مزایا:

آسان برای استفاده.

شامل ده‌ها هزار ایستگاه رادیویی زنده است.

یافتن موسیقی برای گوش دادن آسان است.

شامل پادکست

معایب:

نمی‌توان آهنگ‌های خاصی را شنید زیرا یک سرویس رادیویی است.

اگر فقط یک پخش کننده موسیقی می‌خواهید، ایده‌آل نیست.

تعداد زیادی تبلیغات در نسخه رایگان دارد.

اگر عاشق رادیو هستید اما راحتی یک دستگاه تلفن همراه را می‌خواهید، برنامه موسیقی رایگان TuneIn را بررسی کنید. می‌توانید در هر کجا که هستید به ایستگا‌های رادیویی محلی گوش دهید که در هنگام سفر عالی است.

اگر آهنگ یا هنرمندی را وارد کنید فوراً فهرستی از تمام ایستگاه‌های رادیویی در سراسر کشور که آن آهنگ را پخش می‌کنند، خواهید داشت. با فشردن یک دکمه می‌توانید به آن ایستگاه رادیویی از طریق گوشی خود گوش دهید.

TuneIn همچنین جزو اپلیکیشن‌های گوش دادن به موزیک است که به شما امکان می‌دهد به پادکست‌ها و رادیوهای ورزشی دسترسی داشته باشید. اگر این سرویس را دوست دارید، اشتراک TuneIn Premium را برای رادیو بدون تبلیغات و تبلیغات کمتر در نظر بگیرید.

در نیمه شب بخوانید:معرفی اپلیکیشن های آموزش ریاضی

SoundC11loud

مزایا:

آسان برای پیدا کردن موسیقی جدید.

مطالب زیادی وجود دارد و همیشه در حال به‌روزرسانی است.

برخلاف اکثر  اپلیکیشن‌های گوش دادن به موزیک رایگان، می‌توانید آهنگ‌ها را سریع به جلو ببرید.

برخی از موسیقی‌ها برای دانلود رایگان هستند.

معایب:

بیشتر موسیقی‌ها از هنرمندان جدید است، بنابراین ممکن است در یافتن آهنگ‌هایی که قبلاً شنیده‌اید مشکل داشته باشید.

نیاز به یک حساب کاربری دارد.

این اپلیکیشن حاوی هزاران صدای بارگذاری شده توسط سایر کاربران، از جمله صدای خانگی و موسیقی از هنرمندان جدید است. موسیقی، هنرمندان و صدا را جستجو کنید و سایر کاربران را دنبال کنید تا آپلودهای جدید آنها را پیگیری کنید.

ترکیبی از ۱۰ ساعت صدا در هر دقیقه از سایر کاربران ارسال می‌شود، که می‌توانید در بین آنها آهنگ‌های  جالبی پیدا کنید. لیست‌های پخش را می‌توانید با دیگران به اشتراک بگذارید.

برخی از دستگاه‌ها به شما امکان می‌دهند صدای خود را از طریق برنامه ضبط و آپلود کنید. اگر یک حساب کاربری ایجاد کنید، به آهنگ‌های ذخیره‌شده و سایر داده‌های خود هم از برنامه و هم از وب‌سایت دسترسی دارید. یک حساب کاربری و اشتراک در SoundCloud به شما امکان گوش دادن بدون آگهی، بدون پیش‌نمایش، صدای با کیفیت بالا و گوش دادن آفلاین را می‌دهد.

در نیمه شب بخوانید:نویز سفید چیست و چه کاربردی دارد؟ معرفی اپلیکیشن های نویز سفید

YouTube Music

مزایا:

می‌توانید محتوایی را پیدا کنید که در هیچ جای دیگری نخواهید یافت.

از ضبط زنده، فیلم کنسرت و مصاحبه با هنرمندان لذت ببرید.

هر تعداد لیست پخش که می‌خواهید می‌توانید بسازید و با دوستان به اشتراک بگذارید.

معایب:

برای موسیقی بدون آگهی و گوش دادن آفلاین به یک حساب Premium نیاز دارید.

کیفیت صدا همیشه بهترین نیست. YouTube Music جزو اپلیکیشن‌های گوش دادن به موزیک است که تعداد خیره‌کننده‌ای از آهنگ‌ها و ویدیوها از هنرمندان محبوب و همچنین سازندگان محتوای کمتر شناخته شده را ارائه می‌کند.

موتور پیشنهادات قدرتمند آن برای ارائه آهنگ‌ها و محتوا مطابق با آنچه قبلاً پخش کرده‌اید، جایی که هستید و کاری که انجام می‌دهید، سازگار می‌شود. عملکرد جستجوی هوشمند آن به شما کمک می‌کند آهنگ‌ها را حتی زمانی که عنوان آن را نمی‌دانید پیدا کنید.

پیشنهادات ویدیوی YouTube Music شامل نماهنگ‌های پرطرفدار به همراه ضبط‌های زنده، مصاحبه‌ها، فیلم‌های کنسرت و موارد دیگر است که دهه‌ها کار هنرمندان را در بر می‌گیرد. آهنگ ها را به کتابخانه خود اضافه کنید و لیست‌های پخش خودکار خود را اضافه کنید یا از بین انواع لیست‌های پخش از پیش تعیین شده انتخاب کنید.

این برنامه می‌تواند یک لیست پخش برای شما بر اساس موسیقی مورد علاقه شما بسازد. نسخه اصلی و تبلیغاتی آن رایگان است. Music Premium، نسخه‌ی پولی آن به شما امکان می‌دهد بدون آگهی گوش دهید و تماشا کنید و یک حالت فقط صوتی ارائه می‌دهد تا بتوانید آهنگی را بدون ویدیو پخش کنید. حتی زمانی که صفحه نمایش شما فعال نیست، موسیقی همچنان پخش می‌شود.

در نیمه شب بخوانید:معرفی اپلیکیشن‌‌ های مخصوص نابینایان و کم بینایان

Spinrilla

مزایا:

بدون محدودیت.

آهنگ‌ها را به صورت آفلاین ذخیره کنید.

مشاهده نسخه‌های آینده

معایب:

پشتیبانی از تبلیغات

حساب کاربری مورد نیاز است.

یکی دیگر از اپلیکیشن‌های گوش دادن به موزیک Spinrilla است. مستقیماً از برنامه گوش دهید یا موسیقی را برای استفاده آفلاین بارگیری کنید.

در بالای برنامه بخشی برای موسیقی جدید، آهنگ‌های محبوب و تک آهنگ‌ها وجود دارد. بخش آهنگ‌های آینده برنامه با شمارش معکوس تا روزی که موسیقی در دسترس خواهد بود نشان داده می‌شود.

برخلاف برخی از برنامه‌های پخش موسیقی، این برنامه به شما امکان می‌دهد در هر آهنگی به جلو و عقب پیمایش کنید، روی آهنگ‌های جداگانه نظر بگذارید، لیست‌های پخش آهنگ‌هایی را که در برنامه می‌بینید ایجاد کنید و موسیقی را در دستگاه خود ذخیره کنید. یک رادیو داخلی نیز وجود دارد که به شما امکان می‌دهد به آهنگ‌های برتر، موسیقی و رادیو مخصوص مکان گوش دهید.

در نیمه شب بخوانید:20 تا از عجیب ترین اپلیکیشن ها که می‌توانید روی گوشی خود نصب کنید

یافتن موسیقی رایگان بسیار ساده‌تر از گذشته است. این روزها، می‌توانید تقریباً هر آهنگی را که می‌خواهید با استفاده از اپلیکیشن‌های گوش دادن به موزیک  پیدا کنید. سرویس‌های استریم هر سال بالا می‌آیند و کاهش می‌یابند، اما تعداد کمی هستند که توانسته‌اند بالاتر از بقیه قرار بگیرند.

درباره‌ی تیم تحریریه نیمه شب

همچنین ببینید

بهترین پاوربانک های موجود در ایران مناسب سفر

تمام شدن باتری می تواند مشکل بزرگی باشد، به خصوص زمانی که ممکن است به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *