اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان


امروزه تقریبا یک برای همه کارها اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان و دانش‌آموزان وجود دارد، و این می‌تواند زندگی دانشجویی و دانش‌آموزی را آسان‌تر، ارزان‌تر، ایمن‌تر و سرگرم‌کننده‌تر کند. خواه برای یادداشت‌برداری، بازبینی، بیدار شدن به موقع یا حفظ تناسب اندام می‌توانند از آنها بهره ببرند، برای انتخاب اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان و دانش‌آموزان در ادامه‌ی مطلب با ما همراه باشید.

در نیمه شب بخوانید:معرفی ۲۰ اپلیکیشن کاربردی ایرانی

اپلیکیشن‌هایی برای بیداری:

اگر شما همیشه دیر بیدار می‌شوید، و دیر به کارهای خود می‌رسید، برنامه Alarmy جزو اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان و دانش‌آموزان است که کاربران را ملزم می‌کند تا کارهای کوچکی را انجام دهند، مانند عکس گرفتن از چیزی خاص یا بالا و پایین کردن چند بار تلفن، قبل از اینکه زنگ هشدار خود را خاموش کند. همچنین Alarmy آخرین به‌روز‌رسانی آب و هوا را نیز به شما ارائه می‌دهد تا بتوانید تصمیم بگیرید که قبل از ترک خانه خود با چه نوع پوشش و وسایلی بیرون بروید. با توجه به اینکه در حال حاضر بسیاری از قابلیت‌های این برنامه پولی شده است می‌توانید از اپلیکیشن Alarm clock Extreme به جای آن استفاده کنید.

اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان

اپلیکیشن Notion:

برنامه‌های یادداشت‌برداری زیادی وجود دارند، اما Notion یک اپلیکیشن‌ کاربردی قابل توجه و متمایز است. بزرگترین نقطه عطف این اپلیکیشن تطبیق‌پذیری آن است. جدا از یادداشت‌برداری، می‌توانید پروژه‌ها را مدیریت کنید، یک تقویم بسازید، یک مجله روزانه بنویسید، برای سفر برنامه‌ریزی کنید و خیلی چیزهای دیگر. شما می توانید از آن نه تنها برای سازماندهی کار دانشگاه، بلکه تقریباً برای هر چیز دیگری در زندگی خود استفاده کنید. صدها الگو وجود دارد که می‌توانید در Notion از آنها برای سازماندهی یادداشت‌های خود حتی کارآمدتر استفاده کنید و همین باعث شده که جزو دسته‌ی اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان قرار بگیرد.

اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان

در نیمه شب بخوانید:معرفی اپلیکیشن‌ های چک کردن وضعیت آلودگی هوا

اپلیکیشن Any.Do:

آیا در زندگی چیزی رضایت‌بخش‌تر از تیک زدن تکالیف از فهرست کارها وجود دارد؟همیشه کار خوبی و رضایت‌بخشی است. لیست کارها راهی عالی برای تقسیم یک کار بزرگ به چند بخش کوچکتر و قابل مدیریت‌تر است و Any.Do جزو اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان در این زمینه است. طراحی زیبا و ساده‌ی آن انجام کارها را رضایت بخش‌تر می‌کند. Any.Do به شما این امکان را می‌دهد که همه چیز را همگام‌سازی کنید. همچنین یادآوری‌ها و همچنین امکان اشتراک‌گذاری لیست‌ها و تعیین وظایف را به کاربران مختلف را ارائه می‌دهد. این برنامه دارای ویجتی است که لیست کارها و وظایف شما را به صفحه اصلی شما اضافه می‌کند، بنابراین برای یافتن آن نیازی به پیمایش در برنامه‌های خود ندارید.

اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان

اپلیکیشن GoConqr:

جزو اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان است. توسط این برنامه می‌توانید به یک منبع یادگیری عالی نقشه‌های ذهنی، فلش کارت‌ها، آزمون‌ها، اسلایدها و یادداشت‌ها دسترسی داشته باشید و با دوستان، همکلاسی‌ها و دانش‌آموزان در گروه‌ها ارتباط برقرار کرده و با آنها همکاری کنید. نسخه دسکتاپ این اپلیکیشن محبوب هم موجود است.

اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان

اپلیکیشن Mathway:

یکی از بهترین اپلیکیشنهای کاربردی برای دانشجویان و دانش‌آموزانی است که از ریاضیات استفاده می‌کنند. از ساده ترین تا سخت‌ترین فرمول‌ها را می‌تواند انجام دهد. این برای بسیار مناسب کسانی است که رابطه‌ی خوبی با ریاضیات ندارند اما در نهایت وارد رشته‌ای شده‌اند که شامل آن می‌شود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مشکل خود را تایپ کنید و Mathway آن را برای شما حل خواهد کرد. Mathway همچنین می‌تواند راهنمای گام به گام دقیقی برای یافتن راه‌حل ارائه دهد. اینجاست که این برنامه واقعاً برای دانش‌آموزانی که دارای ذهنیت ریاضی هستند مفید است، مانند این است که مدرس خود را در 24 ساعت هفته در اختیار دارند تا به توضیح هر چیزی که می‌خواهند به آن برسند کمک کند. در این برنامه کافی است که فقط از مشکل خود عکس بگیرید و Mathway آن را تشخیص و حل خواهد داد.

اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان

در نیمه شب بخوانید:معرفی اپلیکیشن های آموزش ریاضی

اپلیکیشن Google Drive:

یکی از جامع‌ترین و کامل‌ترین اپلیکیشن کاربردی برای دانش‌جویان و دانش‌آموزان است. شما می‌توانید تمام اسناد خود را به صورت آنلاین ذخیره کنید تا در صورت خرابی لپ‌تاپ، کار شما ایمن باشد. شما همچنین می‌توانید به صورت آفلاین کار کنید و به شما امکان ساخت مقاله و ارائه‌های دانشگاه را می‌دهد.

اپلیکیشن Evernote:

ابزاری که به شما امکان می‌دهد برنامه‌های خود را در هر قالبی مانند متن، تصویر، ضبط صدا، آلارم و لیست کارها ثبت کنید و جزو یکی از اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان و دانش‌آموزان است.

اپلیکیشن Mint:

اساس کار این برنامه که جزو اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان و دانش‌آموزان است، کنترل بر خرج و مخارج است. این برنامه می‌تواند به شما کمک کند که حساب‌ها و کارت‌های بانکی خود متصل شوید و همین کار باعث مشاهده و کنترل پول بانکی شما می‌شود. این اپلیکیشن هزینه‌های شما را طبقه بندی می‌کند، بنابراین شما کاملاً روی مقدار پولی که خرج می‌کنید و باقی‌مانده‌ی آن تسلط دارید.

اپلیکیشن‌های یادگیری مطالب جدید:

از جمله اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان و دانش‌آموزان در این زمینه می‌توان به برنامه‌های TED و Duolingo اساره کرد. برنامه‌ی TED شامل بیش از 3000 ویدیو از سخنرانی‌های افراد مشهور و موفق است. همچنین برنامه‌ی، Duolingo برنامه‌ای جامع و محبوب برای یادگیری زبان است. در حال حاضر متشکل از ۲۳ زبان برای یادگیری و تمرین کاربران است.

در نیمه شب بخوانید:معرفی اپلیکیشن‌‌ های مخصوص نابینایان و کم بینایان

اپلیکیشن Forest:

هدف اصلی این برنامه تمرکز روی کارهای مهم و دوری از کارهای بیهوده در طول روز است. Forest یکی از اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان و دانش‌آموزان است که از حواس‌پرتی آنها جلوگیری میکند. شیوه‌ی کار این برنامه اینگونه است با استفاده مردن از آن امتیاز میگیرید و با این امتیازها میتوانید در هر جای دنیا درخت واقعی بکارید.

اپلیکیشن SimpleMind:

یکی دیگر از اپلیکیشن‌های کاربردی برای دانشجویان است که بتوانند نقشه‌های ذهنی خود را برای شروع پروژه‌ها و فعالیت‌ها ترسیم کنند. برای کمک به سازماندهی افکارتان به خاطر سپردن چیزها و ایجاد ایده‌های جدید، توسط این برنامه نقشه‌های ذهنی ایجاد کنید. نقشه‌های ذهنی برای همه مناسب نیستند، اما اگر برای شما کار می کنند، از برنامه SimpleMind استفاده کنید. SimpleMind که از طریق مرورگر شما و همچنین یک برنامه در دسترس است، تمام قابلیت‌هایی را که اگر نقشه ذهنی را با دست ترسیم می‌کردید، در اختیار شما قرار می‌دهد. توانایی گسترش و جمع کردن همه‌ی موارد برای انتقال نقشه‌ی ذهنی بزرگ روی یک صفحه نمایش کوچک ایده آل است.

علیرغم آنچه ممکن است از والدین، پدربزرگ، مادربزرگ و هرکسی دیگر بشنوید، گوشی‌های هوشمند واقعاً بد نیستند. در واقع هزاران اپلیکیشن کاربردی برای دانشجویان و دانش‌آموزان وجود دارد که واقعاً ارزش وقت و گاهی اوقات پول را دارند. حتی می‌توانید بگویید که آنها زندگی شما را بهتر می‌کنند.

درباره‌ی تیم تحریریه نیمه شب

همچنین ببینید

پرینتر سه بعدی را از کجا و از چه نوعی بخریم؟ راهنمایی ساده برای تازه کاران

  از کجا باید پرینتر سه بعدی بخرم؟ کدام فناوری اش را بخرم؟ تعداد زیادی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *