ذهن خوانی | توی ذهن آدم‌های کم حرف چی می‌گذره؟

افراد کم حرف، درست مثل موسیقی‌های بی‌کلامی هستند که بسیار عمیق‌تر از آنند که بتوان به راحتی آنها را تعریف کرد. این افراد خجالتی نیستند، اما دوست دارند که واکنش‌ها و تعاملات خود را در شرایط خاص بروز دهند. آنها معمولا در دسته درونگراها قرار می‌گیرند و شخصیتی عمیق و همدل دارند. به همین دلیل، ترجیح می‌دهند زمانی که در یک جمع خوب و افراد درست و حسابی قرار گرفتند، سکوت خود را بشکنند. اگر شما هم در اطرافتان فرد کم حرفی را دارید و دوست دارید که بدانید در این سکوت پرهیاهوی او چه می‌گذرد، با ما در این مقاله همراه شوید.

تو ذهن افراد کم حرف چی می‌گذره؟

دلایل کم حرف بودن چیست؟

خب همانطور که گفتیم، درونگرا بودن یکی از دلایل کم حرفی است. اما بجز این، یک سری از افراد از همان بچگی کم حرف بوده‌اند و در بزرگسالی هم همانگونه هستند.
اما اگر شخصی از یک بازه زمانی به بعد کم حرف شود، این نشانه می‌تواند بیانگر یک سری از مشکلات در زندگی او باشد. افسردگی، انگیزه نداشتن، درگیری ذهنی، ناراحتی از اطرافیان و… همه و همه از دلایلی هستند که می‌توانیم در ذهن خوانی افراد کم حرف از آنها نام ببریم.

تو ذهن آدمای کم حرف چی می‌گذره؟ اونها چه کارهایی رو بیشتر دوست دارن؟

توجه کنید که مطالب ادامه مقاله نوعی ذهن خوانی هستند و ممکن است که تمامی موارد، درباره تمام افراد کم حرف‌ صدق نکند.

زبان بدن را بیشتر از زبان دهان دوست دارند

خب خیلی از ما دوست داریم که پارتنر یا سایر افراد نزدیکی که در زندگیمان هستند، مدام به ما توجه کنند و با زبان بگویند که دوستمان دارند. اما در ذهن خوانی افراد کم حرف، کلمات قدرت زیادی ندارند و این زبان بدن شماست که باید حسن نیت و احساستان را به آنها ثابت کند. مثلا آنها دوست دارند بجای اینکه مدام دوستت دارم بشوند، شاید یک رفتار عاشقانه مثل گرفتن یک شاخه گل یا یک نگاه پر از عشق و علاقه باشند.

بیشتر بخوانید: کاریزما چیست؟ ۱٠ اصل برتر کاریزماتیک بودن

معمولا نسبت به محرک‌های بیرون حساس هستند

اگر بخواهیم ذهن افراد کم حرف را ذهن خوانی کنیم، باید بگوییم که آنها معمولا روی چند کار که به طور همزمان انجام می‌شوند حساس هستند. مثلا ممکن است یک فرد برونگرا در عین حال هم با تلفن صحبت کند، هم به تلوزیون نگاه کند و هم یک گاز به ساندویچ مورد علاقه‌اش بزند و در همین حال، تمام کارهایش را هم به نحو احسن انجام دهد. اما اگر یک فرد درونگرا در حال انجام یک کار باشد، ممکن است که صدای تلوزیون را یک مزاحم اساسی برای تمرکزش بداند.

در شرایط سخت سکوت را ترجیح می‌دهند

ترجیح دادن سکوت

خیلی از ما در هنگام برخورد با یک مشکل کوچک یا بزرگ در زندگی، آرام و قرار نداریم و دوست داریم هر طور که شده آن مشکل را به سرعت حل کنیم. اما معمولا در چنین مواقعی، ذهن یک فرد کم حرف در حال آنالیز کردن راه حل‌هاست، اما ظاهر او بسیار آرام و ساکت به نظر می‌رسد. خب این عادت کم حرف‌هاست که به جای سر و صدا کردن، بهترین راه حل‌ها را در سکوت پیدا کنند.

از غرق شدن در افکارشان لذت می‌برند

ذهن خوانی افراد کم حرف، غرق شدن در افکار

اگر یک فرد کم حرف داخل تاکسی یا اتوبوس بنشیند، ترجیح می‌دهد که بجای صحبت کردن با راننده سکوت کند و از مسیر پیش رو لذت ببرد. در حقیقت صحبت کردن راننده یا مسافرها برای او نوعی سوهان روح است.

بیشتر بخوانید: خنده شما چه چیزهایی را درباره شما افشا می‌کند؟

هیچ شباهتی بین خود با دیگران نمی‌بینند

حتما برای شما هم پیش آمده که در یک جمع جدید قرار بگیرید و بخاطر اینکه هیچ نقطه اشتراکی با افراد آن جمع ندارید، حسابی معذب بشوید. اما معمولا زمانی که افراد کم حرف را ذهن خوانی کنیم و به رفتارهای آنها دقت بیشتری داشته باشیم، متوجه خواهیم شد که این افراد در اکثر مواقع هیچ نقطه اشتراک و تفاهمی با سایر افراد پیدا نمی‌کنند. به همین دلیل، خود را درگیر صحبت‌هایی که به آنها تمایل ندارند نمی‌کنند و همین باعث می‌شود که در صحبت‌های دیگران هم شرکت نکرده و سکوت پیشه کنند.

تماس‌های بی‌پاسخ را بیشتر دوست دارند

تا به حال شده که بعد مدت‌ها به یکی از دوستان یا آشنایان خود زنگ بزنید اما در همان حالی که گوشی در حال زنگ خوردن است، دعا دعا کنید که طرف مقابل تلفن را جواب ندهد؟ خب این یکی از خصوصیات درونگراها یا افراد کم حرف است.

تحملشان زیاد است، اما تا زمانی که کاسه صبرشان لبریز نشود

یک فرد کم حرف به هر چیزی که باعث عصبانیش شده واکنش نشان نمی‌دهد. در حقیقت آنها دوست ندارند که ذهن خود را بخاطر هر اتفاقی درگیر کنند. اما اگر آنقدری عصبی و ناراحت بشوند که آستانه تحملشان تمام شود، ممکن است که واکنش‌های مختلفی را از خود نشان بدهند.

بیشتر بخوانید: کودک درون چیست؟ چگونه بفهمیم کودک درونمان سالم است یا بیمار؟

دوست ندارند برای مدت طولانی در جمع باشند

ذهن خوانی افراد کم حرف

اگر یک فرد کم حرف یا درونگرا برای مدت طولانی در جمع باشد، از شلوغی دورش خسته می‌شود و دوست دارد که دوباره به خلوت و تنهایی خود بازگردد.

ادامه دهنده‌های خوبی هستند

اگر بخواهیم به ذهن خوانی یک فرد کم حرف بپردازیم، باید بگوییم که این افراد معمولا شروع کننده خوبی نیستند. یعنی جرقه شروع یک ارتباط را نمی‌زنند. اما اگر ارتباط آنها با افراد دیگر شکل بگیرد، آن رابطه را به خوبی ادامه می‌دهند. چرا که راه و رسم ادامه دادن را به خوبی بلدند.

به توجه و احترام واقعی واکنش نشان می‌دهند

آدم‌های کم حرف زمانی که به طور واقعی مورد توجه و احترام دیگران قرار بگیرند، از لاک خود بیرون می‌آیند و سکوت خود را می‌شکنند. درست برعکس یک آدم پرحرف که ممکن است بعد دیدن توجه دیگران، ساکت شده و در خود فرو برود.

تماشاچی بودن را بیشتر دوست دارند

بر خلاف بعضی از افراد که دوست دارند مجالس را به دست بگیرند و مرکز توجه باشند، یک فرد کم حرف یا درونگرا شنونده بودن را ترجیح می‌دهد. چون معمولا اکثر افراد کم حرف بسیار باهوش هستند و از آنجایی که دیگران خیلی متوجه صحبت‌های آنها نمی‌شوند، دوست ندارند که سایر افراد صحبت‌هایشان را احمقانه تصور کنند.

بیشتر بخوانید: چگونه خاص و متفاوت باشیم؟

احتمالا دوست دارند که مرموز به نظر برسند

این مورد هم مانند تمامی موارد دیگر، درباره تمام کم حرف‌ها صدق نمی‌کند. اما دلیل کم حرف شدن بعضی از افراد، این است که آنها دوست دارند مرموز و دست نیافتنی به نظر برسند و دیگران برای شناخت آنها کنجکاو شوند.

درباره‌ی تیم تحریریه نیمه شب

همچنین ببینید

آموزش نقاشی در تهران

۷ باور اشتباه در ارتباط با نقاشی که مانعی برای پیشرفت یادگیری است

بسیاری از ما نقاشی را دوست داریم و از آن با عنوان یک سرگرمی که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *