مانیکور و ژلیش ناخن ها در دوران بارداری

برای بسیاری از خانم ها ممکن است این سوال پیش بیاید که آیا مانیکور و ژلیش ناخن ها در دوران بارداری ضرری ندارد و قواعد آن چگونه است که در این مقاله از وبسایت نیمه شب، به بررسی اختصاصی آن پرداخته ایم ، که جهت بررسی این موضوع ؛ شما را دعوت می کنیم به مرور ادامه مطلب ، بنابرین با ما در ادامه همراه باشید.

آیا مانیکور و ژلیش ناخن ها در دوران بارداری ، بی خطر است؟

در این مورد ، یک پزشک بنام کلودیا کارماچیو که یک مشاور و پزشک عمومی است به بررسی پرداخته است و با توجه به نتایج بررسی هایش ، استفاده از مانیکور و ژلیش ناخن ها را بی خطر می داند و اذعان می دارد که لاک ناخن یا مانیکور یا ژلیش به تنهایی ، مضر نمی باشند و آنچه که مضر است استنشاق رایحه های حاصل از آن و آن هم به مدت طولانی است ، بنابرین توصیه می گردد که در هنگام استفاده از آنها در فضاهای باز و دارای تهویه قرار بگیرید. بطور کلی ، ناخن ها ، کمتر مواد شیمیایی را جذب می کنند و آنچه که جذب بالاتری نسبت به ناخن ها دارد ، پوست است که باید سعی گردد که از تماس مواد شیمیایی لاک و چسب و ژلیش و مانیکور و …با آن جلوگیری گردد.

نکته: اگر شما یک فرد باردار و با شغل آرایشگری و تکنسین ناخن هستید و محل کار شما محلی است شلوغ که تهویه مناسبی ندارد، قرار گرفتن مداوم در معرض گازهای ناشی از مواد موجود در محل کار که ناشی از موادی است مانند لاک ، ژلیش و یا سایر مواد مانند تافت و رنگ مو و … بنابرین استنشاق آنها ممکن است برای سلامتی شما و جنینتان ، ایجاد خطر کند و باعث بروز انواع مشکلات قلبی، کلیوی و ضعف عضلانی شود ، بنابرین توصیه می گردد که در دوران بارداری ، از این نوع مشاغل اجتناب کنید.
مانیکور و ژلیش ناخن ها در دوران بارداری
نکاتی در مورد ژلیش و مانیکور ناخن در بارداری
چه یک متخصص زیبایی باشید و چه کسی که دوست دارد ناخن های خود را زیبا کند، می توانید قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی را به روش های زیر کاهش دهید:
از لاکی استفاده کنید که در انگلستان یا اتحادیه اروپا تولید شده و فاقد مواد شیمیایی سنگین است. به دنبال مارک های 8-10 و 13 فیری باشید. برخی از پولیش ها بر پایه آب، بدون بو و گیاهی هستند که گزینه ای مناسب برای استفاده در دوران بارداری می باشند.
اگر شما یک تکنسین ناخن و باردار هستید، در مورد سلامت و ایمنی خود در محل کار با مدیر خود صحبت کنید و کارفرمای شما موظف است ارزیابی ریسک محل کار شما را انجام دهد و تمام تلاش خود را برای حذف یا کاهش خطرات احتمالی انجام دهد.
مراقب باشید که روی پوست یا کوتیکول هایتان لاک نزنید، زیرا از این طریق مواد شیمیایی راحت تر جذب بدن شما می شود.
قبل از لاک زدن درها و پنجره ها را باز کنید و از هواکش استفاده کنید تا انواع بخارها و گازهای ناشی از مواد شیمیایی از شما دور گردد.
بعد از انجام مانیکور یا لاک و ژلیش ،از تا نمودن دستهای خود از ناحیه آرنج جلوگیری کنید تا ناخن ها ، فاصله بیشتری را از بینی و دهان شما داشته باشند.
بیشتر بخوانید: لاک ژل یا ژلیش چیست؟ برای ژلیش ناخن در خانه به چه چیزهای نیاز است؟
مانیکور و ژلیش ناخن ها در دوران بارداری

از دمیدن روی ناخن های لاک دار یا دارای ژلیش و مانیکور شده اجتناب کنید زیرا احتمال استنشاق بخار زیاد است ، بنابرین سعی کنید که اجازه دهید که ناخن ها در معرض هوای آزاد خشک گردند.

اگر می خواهید عملیات مانیکور و ژلیش را انجام دهید ، یک سالن معتبر را انتخاب کنید و بررسی کنید که دقیقاً از کدام مواد شیمیایی استفاده می گردد و کارکنان سالن با توجه به شرایط شما ، باید اطلاعاتی دقیق را در اختیارتان قرار دهند.
ناخن های ژلی که تحت اشعه ماوراء بنفش خشک می شوند معمولاً در حین استفاده از خود بخار خارج نمی کنند اما ناخن هایی که حاوی اکریلیک هستند تولید بخار می کنند که این ممکن است باعث ایجاد حالت تهوع شود، به خصوص اگر فرد در طول بارداری حالت تهوع صبحگاهی را نیز دارد.
بر خلاف ناخن های اکریلیک، ناخن های ژله ای باید با سوهان و مرطوب شدن پاک شوند که این مرطوبیت توسط استون صورت می گیرد که استون فاقد هر گونه ضرر و زیان است اما از آنجایی که ناخن های ژله ای باید به مدت 20 دقیقه در استون آغشته شوند تا ژل از بین برود بنابرین ناخن ها ممکن است شکننده‌تر و ناهموارتر شوند. (مخصوصا در دوران بارداری که ناخن ها دارای حساسیت بالاتری هستند)
مانیکور و ژلیش ناخن ها در دوران بارداری
تاثیر پاک کننده های ناخن در دوران باردای
استفاده از پاک کننده های لاک ناخن در دوران بارداری ، بی خطر است. آنها اغلب حاوی استون هستند که به طور طبیعی در معرض ما و در محیط زیست وجود دارد و نتایج هیچ گونه تحقیقی نشان نداده است که اگر در دوران بارداری ، از استون استفاده نمایید به جنین شما آسیب برسد ، اما اگر نگران هستید، همیشه می توانید از لاک پاک کن های بدون استون استفاده نمایید که این نوع لاک پاک کن ها ، نسبت به استون و لاک پاک های بر پایه استون ، ملایم تر هستند و از خشک شدن پوست شما و آسیب به ناخن های شما جلوگیری می نمایند.
نکته: پس از پاک کردن لاک ناخن، همیشه دست های خود را با آب و صابون بشویید تا باقی مانده های شیمیایی از بین برود.
توجه: همان طور که پیشتر اشاره گردید ، انجام عمل ژلیش ، عموما در دوران بارداری بی خطر  است ، اما نور یو وی یا فرابنفشی که ساطع گردیده توسط دستگاه ژلیش است ممکن در دوران بارداری ، آثاری از جمله ایجاد حساسیت و خارش ایجاد کند و دلیل آن هم این است که پوست شما به دلیل تغییراتی که بارداری در سیستم ایمنی بدن، متابولیسم و ​​هورمون ها ایجاد می کند، حساس تر و خارشی تر می شود.
بیشتر بخوانید: ریمو ژلیش ناخن چگونه انجام می گیرد؟ |‌ آموزش ریمو ژلیش یا لاک ژلی
سخن پایانی
اگر فرم ناخن های زیبایی دارید ، سعی نمایید که از انجام هر گونه عملیات ژلیش یا مانیکور ناخن در بارداری جلوگیری نمایید ، زیرا ممکن است که عملیات ذکر گردیده ، منجر به حساسیت های پوستی گردد که برای رفع آن ، مجبور باشید که به درمان های دارویی متوسل گردید که قطعا استفاده از داروها ، اثراتی سو را بر جنین خواهد گذاشت.

درباره‌ی فرناز باقری

فرناز باقری هستم فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته مدیریت از دانشگاه بوعلی سینا ، معلم هستم و به دلیل کار در محیط مدرسه، همواره در حال خواندن و یادگیری مطالب جدید هستم، و در تلاشم تا آموخته هایم را در زمینه های مختلف در وب سایت نیمه شب بنویسم، امیدوارم مطالبی که می نویسم مورد پسند شما واقع شود.

همچنین ببینید

درشت کردن چشم با آرایش

11 ترفند درشت کردن چشم با آرایش

چشم های بزرگ در نوع خود زیبا هستند و یک موهبت الهی محسوب می شوند. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *