معرفی انواع شغل‌های مناسب دوران دانشجویی

شغل‌های پاره‌وقت به عنوان شغل‌های مناسب دوران دانشجویی، یک راه عالی برای تقویت رزومه‌ی کاری، ملاقات با افراد جدید و مهم‌تر از همه کسب پول است. این مشاغل راهی برای پرداخت شهریه و هزینه‌های زندگی و در عین حال شروع کار حرفه‌ای خود است. اگرچه تحصیل اولویت اصلی شما است، اما مشاغل مختلفی برای دانشجویان با ساعات کاری انعطاف پذیر وجود دارد که دستمزدهای بسیار خوبی دارند.در ادامه‌ی این مقاله با ایده‌های شغلی پاره وقت برای دانشجویان آشنا می‌شویم.

عوامل تأثیرگذار بر انتخاب شغل‌های مناسب دوران دانشجویی:

حقوق: میزان حقوق، به هدف شما از کار کردن بستگی دارد. با توجه داشته باشید که آیا هدف شما از کار کردن فقط علاقه و تقویت رزومه‌ی کاری است یا حقوق آن برای پرداخت شهریه و مخارج شما اهمیت دارد. با توجه به هدف‌تان شغل مناسب پاره وقت خود را انتخاب کنید.

برنامه‌ی کاری: به این دلیل که شما زمانی را در کلاس‌های درسی خود می‌گذرانید باید با توجه به زمان‌های خالی خود و اینکه کدام شیفت می‌توانید کار کنید شغل مناسب خود را انتخاب کنید.

محل سکونت: بهتر است برای راحتی کار و خستگی کمتر در صورت امکان شغل‌هایی را انتخاب کنید که به محل سکونتتان نزدیک باشد.

تجربه: برای برخی از شغل‌ها حتما باید تجربه‌ی لازم را داشته باشید و شغلی را انتخاب و پیدا کنید که شرایط آن را داشته باشید.

شغل‌های مناسب دوران دانشجویی:

باریستا:

یک باریستا در یک رستوران یا کافی‌شاپ کار می‌کند و به مشتریان خوش آمد می‌گوید، سفارش می‌گیرد و نوشیدنی‌های گرم و سرد مانند قهوه و چای را آماده و سرو می‌کند. آنها همچنین محل نشستن مشتریان را تمیز می‌کنند، ظروف و تجهیزات را ضدعفونی می‌کنند و صندوق‌های پولی را مدیریت می‌کنند. این شغل هم می‌تواند به عنوان شغل‌های مناسب دوران دانشجویی گزینه خوبی باشد.

شغل‌های مناسب دوران دانشجویی

سفیر برند:

سفیر برند هم جزو شغل‌های مناسب دوران دانشجویی است. سفیران برند توسط شرکت ها به کار گرفته می‌شوند تا به تبلیغات و افزایش آگاهی برند کمک کنند. آنها به عنوان نمایندگان برند عمل می‌کنند، محصولات را در حلقه‌های اجتماعی خود از طریق رسانه‌های اجتماعی تبلیغ می‌کنند، نمونه‌های محصول را به خرده‌فروشان ارائه می‌دهند، نمایش‌های محصول را انجام می‌دهند، به بازخورد مشتری نظارت می‌کنند و به آنها رسیدگی می‌کنند و با مشتریان و فروشندگان رابطه ایجاد می‌کنند.

کمک آشپز:

کمک به آشپز در آشپزخانه‌های رستوران‌ها هم میتواند به عنوان شغا‌های مناسب دوران دانشجویی در نظر گرفته شود.کمک آشپز در آشپزخانه رستوران کار می‌کند و به یک آشپز گزارش می‌دهد. به طور کلی، کمک آشپز وظیفه شستن و آماده‌سازی سبزیجات و کباب کردن، پختن و آبکاری غذا را بر عهده دارند. اکثر آشپزخانه ها چندین کمک آشپز استخدام می‌کنند و به هر نفر را کاری اختصاص می‌دهند.

در نیمه شب بخوانید:لیست کامل وسایل خوابگاه دانشجویی

بازاریاب تلفنی:

یکی دیگر از شغل‌های مناسب دوران دانشجویی بازاریابی است. یک بازاریاب تلفنی با مشتریان تماس می‌گیرد یا تماس‌های ورودی دریافت می‌کند و برای محصولات و خدمات سفارش می‌گیرد. بازاریاب‌های تلفنی معمولاً مسئول متقاعد کردن مشتریان احتمالی برای خرید اقلام یا ثبت‌نام برای خدمات از طرف خرده‌فروشان و مؤسسات مالی هستند.

شغل‌های مناسب دوران دانشجویی

رونویسی:

رونویس به سخنرانی‌ها یا مکالمات زنده یا ضبط‌شده گوش می‌دهد و آن را به متنی خوانا با املا و دستور زبان مناسب ترجمه می‌کند. رونویس‌ها ممکن است مستقیماً در یک شرکت استخدام شوند یا برای چندین مشتری به عنوان بخشی از خدمات رونویسی کار کنند. این کار را به صورت غیر حضوری هم می‌توانید انجام دهید و انعطاف پذیری زیادی دارد، بنابراین می‌توانید به عنوان یکی از شغل‌های مناسب دوران دانشجویی آن را در نظر بگیرید.

تدریس خصوصی:

یک مربی به خانه، مدرسه، کتابخانه یا مکان های دیگر دانش آموز سفر می‌رود تا به آنها کمک کند عملکرد تحصیلی خود را بهبود بخشند. تدریس خصوصی یکی از شغل‌های مناسب دوران دانشجویی و بسیار پردرآمد است. شما می‌توانید در انجام تکالیف آن‌ها را راهنمایی کنید، و به دانش آموزان کمک کنید تا اشکالات خود را برطرف کنند و برای آزمون‌های آینده آماده شوند. این کار به صورت مجازی از طریق تماس‌های ویدیویی با دانش آموزان کار امکان‌پذیر است، بنابراین می‌توانید آن را با زمان کلاس‌های خود تطبیق دهید.

مشاوره و انجام پروژه‌های دانشجویی:

شما می‌توانید با تسلط بر نرم‌افزارهایی که برای انجام پروژه‌های دانشجویی لازم است، پروژه‌های دانشجویی را انجام دهید. این شغل هم جزو شغل‌های مناسب دوران دانشجویی می‌باشد. دانشجویان بسیاری هستند که یا وقت کافی برای انجام پروژه‌ها را ندارند یا نمی‌توانند آن‌ها را به خوبی انجام دهند، بنابراین با انجام این پروژه‌ها در دانشگاه خود و یا سایر دانشگاه‌ها می‌توانید به درآمد خوب برسید.

ترجمه:

یکی دیگر از شغل‌های مناسب دوران دانشجویی کار ترجمه می‌باشد. اگر شما بر زبان انگلیسی و یا سایر زبان‌ها تسلط دارید، می‌توانید از این توانایی خود برای کسب درآمد استفاده کنید. سایت‌های بسیاری وجود دارد که می‌توانید به صورت غیرحضوری برای آنها کار ترجمه را انجام دهید. فواید این کار این است که می‌توانید آن را به راحتی در خوابگاه یا منزل خود انجام دهید و از لحاظ زمانی انعطاف‌پذیری بسیار خوبی دارد و به راحتی می‌توانید آن را با زمان‌های خالی خود تطبیق دهید.

در نیمه شب بخوانید:مانتو و استایل دانشجویی

تولید محتوا:

تولید محتوا هم در صورتی که اصول نگارش و ویراستاری را خوب یاد بگیرید، می‌تواند جزو شغل‌های مناسب دوران دانشجویی برای شما باشد. شما می‌توانید فعالیت خود را با بسیاری از سایت‌های اینترنتی شروع کنید. این شغل نیز از نظر زمانی بسیار انعطاف‌پذیر و آن را می‌توان در هر مکان و هر زمانی به راحتی انجام داد.

صندوق‌دار:

یکی دیگر از شغل‌های مناسب دوران دانشجویی صندوق‌داری است. صندوق‌دار مسئول دریافت وجه مشتریان از طریق وجه نقد، کارت اعتباری و ارائه‌ی باقی‌مانده‌ی پول نقد و رسید می‌باشد. آنها همچنین بازپرداخت و اعتبار صادر می‌کنند و در ابتدا و انتهای هر شیفت پول را حساب می‌کنند. شما می‌توانید در یک فروشگاه مواد غذایی، کتابفروشی، بوتیک، سالن غذاخوری دانشگاه یا هر فروشگاه خرده‌فروشی دیگری کار کنید.

مربی شنا:

در صورتی که شنا بلد باشید می‌توانید ان شغل را جزو شغل‌های مناسب دوران دانشجویی در نظر بگیرید. یک مربی شنا از طریق نمایش، شبیه‌سازی و آموزش عملی به افراد یاد می‌دهد که چگونه شنا کنند و در اعماق آب احساس راحتی کنند. مربیان شنا ممکن است کلاسی متشکل از چند دانش آموز را آموزش دهند یا از طریق کلاس‌های خصوصی انفرادی آموزش دهند.

مواردی که در بالا ارائه شد جزو تعدادی از شغل‌های مناسب دوران دانشجویی برای دانشجویان دانشگاه هستند. فرصت‌های شغلی زیادی وجود دارد که انعطاف‌پذیری، مهارت‌سازی با تجربه‌ای کم، و بدون استرس را برای دانشجویان ارائه می‌دهد. با حفظ شغل در حین تکمیل مدرک و ادامه تحصیل خود، می‌توانید رزومه خود را بسازید و توانایی‌های حرفه‌ای خود را توسعه دهید، که می‌توانید هنگام ورود به بازار کار پس از دانشگاه، از آنها استفاده کنید.

همچنین ببینید

تکنیک پومودورو (مدیریت زمان) چیست؟

ممکن است در ابتدا احمقانه به نظر برسد ، اما میلیون ها نفر به قدرت …

دیدگاهتان را بنویسید