لیست کامل وسایل خوابگاه دانشجویی

چک لیست دانشگاه لیستی از وسایل خوابگاه دانشجویی است که چند هفته قبل نیاز دارید بنویسید و اقلامی را که در آن زمان استفاده می‌کنید درنظر بگیرید. مدیر خدمات دانشجویی در یکی از دانشگاه‌ها توصیه می‌کند که در لیست خود در نظر داشته باشید که فقط کاربردی نباشید، ممکن است بخواهید چیزی را اضافه کنید که شما را به یاد خانه می‌اندازد. تقریبا اکثر دانشجوها قبل از رفتن به خوابگاه تجربه زندگی کردن بدون خانواده و دور از آنها را ندارند، به همین دلیل اغلب نمی‌دانند چه وسایلی را باید همراه خود ببرند. بنابراین در ادامه چک‌لیستی از وسایل مورد احتیاج در خوابگاه را تهیه کرده‌ایم تا به کاهش و استرس دانشجویان کمک کنیم.

همراه داشتن مدارک:

مدارک جزو وسایل مورد احتیاج ضروری، لازم و مهم است. در هر دانشگاه مراحل ثبت‌نام آن‌ها متفاوت است و ممکن است ثبت‌نام شما کامل نباشد و نیاز به مدارک داشته باشید به‌خصوص در چند هفته‌ی اول دانشگاه داشتن مدارک بسیار مهم است و برای محکم‌کاری از تمام آنها کپی هم تهیه کنید. تمام اسناد مربوط به دانشگاه، مدارک مالی دانشجویی و تعدادی شناسه معتبر مانند شناسنامه، کارت ملی، پاسپورت یا گواهینامه رانندگی، اسناد مربوط به خوابگاه و کارت بانکی را همراه داشته باشید. شما همچنین به دفترچه‌ی درمانی هم نیاز دارید، زیرا ممکن است برای رفتن به درمانگاه در صورت مریضی لازم باشد.

در نیمه شب بخوانید:واکسیناسیون دانشجویان قبل از سال تحصیلی

لوازم‌التحریر ضروری:

وسایل مورد احتیاج خود را همراه داشته باشید، از جمله: خودکار، مداد، هایلایتر، کاغذ A4، خط‌كش، پاک‌کن، نوت‌بوک و کاغذهای مخصوص آن. البته لازم نیست از قبل آنها را حتما تهیه کنید چون این موارد جزو وسایلی هستند که به راحتی بعداً می‌توانید تهیه کنید.

وسایل خوابگاه دانشجویی

لباس:

شما به این دلیل که قرار است مدت زیادی در خوابگاه بمانید به لباسهای مخصوص هر فصل نیاز دارید و جزو مهم‌ترین وسایل خوابگاه دانشجویی شما است که باید با خودتان ببرید. با توجه به هوای شهری که قرار است در آنجا درس بخوانید لباسهایی که بیشتر مورد احتیاج است را با خود ببرید. لباس فصل، لباس راحتی، لباسهای مخصوص دانشگاه، انواع کفش، چوب لباسی و دمپایی از مواردی است که باید به خاطر داشته باشید.

وسایل برقی:

در خوابگاه تلویزیون یا لپ‌تاپ شخصی وجود ندارد، و شما می‌توانید از کامپیوترهای موجود در سایت دانشگاه استفاده کنید، اما دسترسی به آنها همیشه امکان‌پذیر نیست، بنابراین داشتن لپ‌تاپ شخصی هم میتواند جزو مفیدترین وسایل خوابگاه دانشجویی باشد. لپ‌تاپ شخصی کار و مطالعه شما را بسیار آسان‌تر می‌کنن و می‌توانید هر کجا که بروید کار کنید. همچنین می‌تواند نیاز به گرفتن تلویزیون را برطرف کند، زیرا‌ می‌توانید از آن برای تماشای آنلاین برنامه‌های مورد علاقه‌ی خود استفاده کنید. همچنین وسایلی مانند تلفن همراه و شارژ، هدفون، کابل‌های مورد نیاز و وسایلی مانند سشوار، اتوی مو و سه‌راهی برای شارژر تلفن‌همراه و لپ‌تاپ ازجمله وسایل مورد احتیاج در خوابگاه است که بهتر است همراه داشته باشید.

وسایل خوابگاه دانشجویی

وسایل بهداشتی و پزشکی:

این وسایل جزو مواردی هستند که ممکن است فراموش شوند اما در مواقع لزوم بسیار کاربردی هستند و جزو ضروری‌ترین وسایل خوابگاه دانشجویی به حساب می‌آیند، مانند قرص‌های سرماخوردگی، مولتی ویتامین‌ها، داروهای ضد آلرژی، ناخن‌گیر، قیچی‌، شانه و کرم مرطوب کننده.

در نیمه شب بخوانید:مانتو و استایل دانشجویی

لوازم آشپزخانه:

اکثر سالن‌ها با تمام وسایل مورد احتیاج آشپزخانه‌ای که نیاز دارید تجهیز شده‌اند، بنابراین قبل از تهیه وسایل خوابگاه دانشجویی، هنگام ورود بررسی کنید که چه اقلامی در آنجا وجود دارد و به جای بردن اقلام اضافی وسایل ضروری را با خود ببرید. اغلب خوابگاه‌ها سلف دارند ولی در صورتی که خواستید که خودتان غذا درست کنید به طور کلی، شما به این وسایل نیاز دارید: قابلمه، ماهیتابه، بشقاب، کاسه، کارد و چنگال، لیوان، چاقو، ظرف برای نگه‌داری غذا، وسایل لازم برای شستشوی ظروف و فنجان و قوری و کتری چای. اگر وسایل آشپزخانه خود را می‌برید، مطمئن شوید که همه اقلام شما علامت‌گذاری شده‌اند تا در مورد مالکیت اختلاف وجود نداشته باشد.

وسایل راحتی و امکانات اتاق:

اکثر دانشجویان سال اول تحصیل خود را در برخی از انواع خوابگاه دانشجویی می‌گذرانند. از آنجایی که زمانی را در اتاق خود به استراحت می‌گذرانید، باید این فضا را به‌گونه‌ای بسازید که احساس راحتی کنید. با عکس‌های خانواده و دوستان و پوسترها‌ی مورد علاقه خود اتاق را تزئین کنید. تخت‌خواب‌های خوابگاه معمولاً فاقد تشک و بالش و سایر موارد هستند که برای خواب راحت بهتر است وسایل مورد احتیاج و ضروری را تهیه کنید مانند: بالش، روبالشی، پتو، ملافه و روتختی. سایر پیشنهادات کاربردی برای اتاق شما عبارتند از: یک پنکه رومیزی، یک چراغ رومیزی، یک پخش‌کننده‌ی موسیقی. حواستان باشد که اتاق شما ممکن است کوچکتر از اتاق خواب شما در خانه باشد، بنابراین به وب سایت دانشگاه نگاهی بیندازید و ببینید چقدر فضا دارید. شما احتمالاً یک میز، تخت و صندلی خواهید داشت، بنابراین اتاق خود را با وسایلی که نیاز ندارید شلوغ نکنید. اتاق شما ممکن است مکانی برای استراحت بعد از کلاس‌های دانشگاهی باشد. همچنین خوب است که با دوستان خود و کسانی که با آنها در یک اتاق می‌مانید آشنا شوید.

و در پایان نکاتی که باید مد نظر داشته باشید:

-اگر وسیله‌ی با ارزشی با خود همراه دارید، آن را در جایی مطمئن و کیف قفل‌دار قرار دهید.

-از رها کردن قفل کمد خود حتی برای مدت کوتاه خودداری کنید.

-افرادی را که نمی‌شناسید به اتاقتان راه ندهید و در صورت ورود آنها را تنها آنجا رها نکنید.

 -وقتی بیرون هستید هرگز پنجره‌ها را باز نگذارید.

-اگر اتاق شما رو به یک منطقه عمومی است، هنگام بیرون رفتن پرده‌های خود را بکشید و وسایل گران‌قیمت را در معرض دید قرار ندهید.

-کارت‌های عابر بانک خود را ایمن نگه دارید، آنها را به دیگران قرض ندهید.

-برای جلوگیری از هزینه‌ی اضافی و سنگینی بار، وسیله‌ی اضافی و غیر ضروری را با خود نبرید.

-نظافت خوابگاه و اتاق‌های آن به عهده‌ی دانشجو و معمولاً به صورت هفتگی و نوبتی انجام می‌شود، بنابراین باید در نوبت خود آن را انجام دهید.

-برای حمل‌ونقل، شما هنگام بسته‌بندی وسایل خوابگاه دانشجویی خود، آنها را به قطعات قابل کنترل و سبک تقسیم کنید. اگرچه ممکن است آسانسور برای آسان‌تر کردن جابه‌جایی وجود داشته باشد، اما ممکن است، شلوغ باشند و لازم باشد وسایل خود را دستی به طبقه بالا ببرید. آوردن چند نفر برای کمک نیز عاقلانه است. والدین، سایر اعضای خانواده و دوستان معمولاً افرادی هستند که به شما در این وضعیت کمک می‌کنند. با این حال، افرادی برای خدمات حمل بار وجود دارد که با پرداخت هزینه، وسایل شما را به محل اقامت دانشجویی تحویل می‌دهند.

درباره‌ی تیم تحریریه نیمه شب

همچنین ببینید

چرا زنان در ایران به حقوق و دستمزد کم قانع می شوند؟

مشاهدات نشان می دهد که بخش خصوصی تمایل بیشتری برای استخدام زنان دارد و تعداد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *