تاکسی های اینترنتی در ایران | تاکسی اینترنتی اسنپ بهتر است یا تپسی

در حال حاضر در دنیایی زندگی می‌کنیم که بسیاری از کسب و کارها در بستر اینترنت راه اندازی می‌شوند. همه کسب و کارها نیز برای پیشرفت در کار خود و توسعه آن باید از اینترنت و فضای مجازی استفاده کنند. با توجه به این موضوع در بسیاری از کشورها برای حمل و نقل ساده‌تر‚ تاکسی های اینترنتی راه اندازی شدند. همانطور که می‌دانید این کسب و کار اینترنتی یک کسب و کار موفق بوده و توانسته محبوبیت زیادی بین مردم پیدا کند. در این مقاله از وب سایت نیمه شب به بررسی دو اپلیکیشن تاکسی اینترنتی در ایران با نام‌های اسنپ و تپسی می‌پردازیم.

تاکسی های اینترنتی

ایجاد تاکسی های اینترنتی باعث شد که در کاربران در کوتاه‌ترین زمان ممکن به وسایل نقلیه جهت جابجایی در شهر دسترسی داشته باشند. همین ایده جذاب موجب شد که این کسب و کار در حال حاضر به یک کسب و کار موفق تبدیل شود. در ابتدا ایده آژانس‌های آنلاین از شرکت اوبر آمریکایی بود. این شرکت بسیار موفق با پیاده سازی این ایده موفق باعث شد که فرصت‌هایی در دیگر کشورها از جمله ایران به وجود بیاید.

مشهورترین تاکسی های اینترنتی در ایران
تاکسی های اینترنتی

باید بدانیم که علاوه بر این که ایجاد سرویس‌های تاکسی اینترنتی علاوه بر ساده کردن حمل و نقل درون شهری برای کاربران مزایای دیگری هم داشته است. به عنوان مثال ایجاد اشتغال یکی از مهم‌ترین مزایای آن‌ها بوده است. با توجه به شرایط اقتصادی که ما در ایران شاهد آن هستیم‚ شغل رانندگی برای بسیاری از افراد توانسته ایجاد اشتغال کند. چه به صورت تمام وقت و چه به صورت نیمه وقت و شغل دوم. رانندگان نیز مجبور نیستند برای کار خود زمان مشخصی داشته باشند و این یکی از مزایای این کار برای رانندگان می‌باشد. از دیگر ویژگی‌های مثبت تاکسی‌های اینترنتی نسبت به آژانس‌ها نیز می‌توان به مشخص بودن قیمت و هزینه سفر در ابتدای سفارش و خالی حرکت نکردن وسیله نقلیه در مسیر برگشت اشاره کرد.

اسنپ یا تپسی

همانطور که می‌دانید دو مورد از مشهورترین تاکسی های اینترنتی در ایران اسنپ و تپسی می‌باشند. این دو تاکسی اینترنتی کاربران زیادی به خود جذب کرده و توانسته‌اند که محبوبیت زیادی بین مردم پیدا کنند. اما سوالی که برای بسیاری از ما در هنگام انتخاب بین این دو مورد وجود دارید این است که کدام یک از آن‌ها بهتر است. در این مقاله به چند مورد از ویژگی‌های هر یک اشاره می‌کنیم و با آن‌ها بهتر آشنا خواهیم شد.

تاکسی های اینترنتی
تاکسی های اینترنتی

تاکسی اینترنتی اسنپ

باید بدانید که اسنپ اولین سرویس تاکسی اینترنتی در ایران می‌باشد. این سرویس تاکسی اینترنتی فعالیت خود را تقریبا از سال 1394 آغاز کرد. این سرویس تاکسی اینترنتی در مدت کوتاهی توانست محبوبیت زیادی پیدا کند. به این دلیل که تخفیف‌ها و جشنواره‌های بسیاری را برای کاربران خود در نظر می‌گرفت. علاوه بر این نسبت به آژانس‌ها قیمت‌های مناسب‌تری را ارائه می‌داد. جالب است بداندی که در حال حاضر اسنپ اولین سرویس تاکسی اینترنتی در خاورمیانه و هفتمین در جهان می‌باشد.

مالکیت اسنپ متعلق به گروه اینترنتی ایران است. این گروه علاوه بر اسنپ استارت آپ‌هایی مانند بامیلو، زود فود، پین تا پین و اسکانو را اداره می کند. شرکت‌های ایرانسل و MTN نیز از سهامداران این گروه می‌باشند.

ویژگی‌های اسنپ

  • سرویس اسنپ نسبت به دیگر تاکسی های اینترنتی در سطح شهر خودروهای بیشتری دارد و این یعنی امکان این که در نقاط دورتر نیز بتوانید تاکسی اینترنتی پیدا کنید بیشتر است.
  • این سرویس از دیگر تاکسی های اینترنتی در ایران قدیمی‌تر است.
  • اسنپ بیش از سی هزار راننده در سراسر ایران دارد.
  • این سرویس برای خدمت رسانی سرعت بالایی دارد (بدون قطعی در سرویس‌ها)
  • شما برای استفاده از خدمات اسنپ می‌توانید حساب کاربری گوگل بدون نیاز به ثبت نام جداگانه وارد شوید.

تاکسی اینترنتی تپسی

تپسی یکی دیگر از سرویس‌های تاکسی اینترنتی مشهور در ایران است. البته این سرویس بعد از اسنپ و در سال ۱۳۹۵ آغاز به کار کرد. تپسی به شرکت پیشگامان فناوری و دانش آرامیس راه اندازی شد. در واقع تپسی یک شرکت دانش بنیان به حساب می‌آید و توسط سه جوان ایرانی با نام‌های میلاد منشی پور، حمید مهینی و هومن دمیرچی راه اندازی شده است.

  • تپسی در برخی مسیرها هزینه‌های پایین‌تری نسبت به اسنپ دارد.
  • در این سرویس به صورت لحظه‌ای ترافیک خیابان‌ها نمایش داده می‌شود.
  • اولین سفر هر مسافر توسط این سرویس تا سقف ۱۵ هزار تومان رایگان خواهد بود.
  • تپسی دارای خودروهای با کیفیت‌تر می‌باشد.
  • این اپلیکیشن دارای رابط کاربری بسیار ساده برای کاربران می‌باشد.

درباره‌ی تیم تحریریه نیمه شب

همچنین ببینید

شخصیت رمزآلود مردان بتا که باید بدانید!

شخصیت هر فرد او را از دیگران متمایز می‌کند و به همین خاطر، تیپ‌های شخصیتی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *