اکانت منیجر یا کارشناس اکانت کیست و چه وظایفی دارد؟

اکانت منیجر یا کارشناس اکانت، یک کارمند سطح متوسط است که مدیریت روزانه حساب یک مشتری خاص در یک بیزنس را به عهده دارد. در این مطلب به شرح وظایف اکانت منیجر خواهیم پرداخت.

نکات کلیدی در مورد اکانت منیجر

  • کارشناس اکانت، نماینده کسب و کاری است که مشتری بیشترین تعامل انفرادی را در یک شرکت با او دارد.
  • شرکت‌ها از اکانت منیجر استفاده می‌کنند تا اطمینان حاصل شود که مشتریان، به برآورده شدن نیازهای خود اطمینان دارند.
  • کارشناس اکانت اغلب دارای سابقه مالی یا تجاری و معمولاً دارای مدرک دانشگاهی مرتبط است.

اکانت منیجر یا کارشناس اکانت

کارشناس اکانت چه وظایفی به عهده دارد؟

اکانت منیجر به طور کلی نماینده کسب و کاری است که مشتری بیشترین تعامل انفرادی را با او دارد. این کارمند بر وظایف روزمره و روتین مربوط به رسیدگی به نیازها و نگرانی‌های مشتری و حفظ فعالیت‌های حساب آن‌ها نظارت می‌کند.

برای یک کارشناس اکانت عادی است که نقش‌های مختلفی را ایفا کند. آن‌ها اغلب باید تمرکز خود را بسته به موقعیت خاص مشتری و میزان رضایت مشتری از وضعیت حساب جاری خود تنظیم کنند. اکانت منیجر اغلب به عنوان ترکیبی از یک فروشنده، نماینده خدمات مشتری، متخصص فنی و مشاور مالی فعالیت می‌کند.

اکانت منیجر یک نقطه اتصال است و پشتیبانی مشتری، فروش، کمک فنی و مدیریت روابط عمومی را ارائه می‌دهد. یک کارشناس اکانت ممکن است مسئول تعدادی حساب کوچکتر باشد یا در عوض روی چند حساب بزرگتر تمرکز کند.

نمونه‌هایی از فعالیت‌های کارشناس اکانت

شرکت‌ها از اکانت منیجر استفاده می‌کنند تا اطمینان حاصل کنند که نیازهای مشتریان برآورده شده است. به طور کلی هزینه کمتری برای حفظ مشتریان فعلی نسبت به یافتن مشتریان جدید وجود دارد؛ به خصوص برای جایگزینی مشتریانی که در نتیجه خدمات ناکافی به مشتریان، از شرکت خارج شده‌اند. به عبارت دیگر، تمرکز بر حفظ مشتری می‌تواند بازده سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی را برای شرکت‌های مالی و در مجموع، اکثر مشاغل ارائه دهد.

اکانت منیجر یا کارشناس اکانت

هنگامی که یک شرکت پول و منابعی را در ابتدا برای به دست آوردن یک مشتری یا مصرف کننده سرمایه گذاری می‌کند، به نفع آن شرکت است که تمام تلاش خود را انجام دهد که مشتریان راضی باقی می‌ماند و تصمیم نگیرند کسب و کار خود را به جای دیگری ببرند.

کارشناس اکانت از نزدیک با تیم فروش کار می‌کند تا از محصولات یا خدماتی که مشتری خریداری کرده است اطلاعاتی کسب کند و مطمئن شود که آن محصولات و خدمات، متناسب با نیازهای مشتری است. بسته به نوع خاص حساب و ماهیت نیازها و نگرانی‌های مشتری، کارشناس اکانت ممکن است به عنوان رابط یا میانجی، با سایر تیم‌ها یا کارکنانی که ممکن است ارتباط یا تأثیری بر حساب مشتری داشته باشند، عمل کند.

بیشتر بخوانید: ویژن برد چیست؟ چگونه ویژن برد درست کنم و چه کاربردی دارد؟

وظایف خاص، صلاحیت‌ها و سطح حقوق یک اکانت منیجر خاص بسته به نوع کسب و کار و مشتریانی که توسط آن شرکت ارائه می‌شود، می‌تواند بسیار متفاوت باشد. اغلب، این کارمند دارای نوعی سابقه مالی یا تجاری و معمولاً دارای مدرک دانشگاهی مرتبط است. افرادی که دارای مدارک پیشرفته یا تخصصی هستند، احتمالاً می‌توانند حقوق بیشتری دریافت کنند.

اکانت منیجر یا کارشناس اکانت

طبق گزارش Indeed.com، محدوده حقوق برای اکانت منیجر در ایالات متحده، بین 45 تا 85 هزار دلار در سال است. اکثر مشاغل اکانت منیجر ایالات متحده، در نیویورک قرار دارند و پس از آن شیکاگو، سانفرانسیسکو، آتلانتا و لس آنجلس، بیشتر کارشناسان اکانت را در خود جای داده‌اند. عنوان اکانت منیجر گاهی اوقات برای کارمندان سطح ابتدایی تعیین می‌شود؛ اگر سازمان به اندازه کافی بزرگ باشد و بتواند مجموعه‌ای از کارشناسان اکانت را استخدام کند، ممکن است مشاغلی مانند دستیاران حساب وجود داشته باشند که همگی تحت سرپرستی اکانت منیجر اصلی فعالیت می‌کنند.

سمت‌های شغلی بالاتر از اکانت منیجر، به طور کلی به مدیر اکانت‌ها یا مدیریت اکانت و معاونت اکانت مرتبط می‌شود. این نقش‌ها، فعالیت‌های اکانت منیجرها را هماهنگ می‌کنند و بخشی از تیم رهبری یک شرکت هستند.

مسئولیت‌های شغل اکانت منیجر

کارشناسان اکانت، روابط خوبی را با مشتریان خاصی که به آن‌ها خدمت می‌کنند، تقویت می‌کنند. آن‌ها برای تحقق این هدف، باید وظایف زیر را انجام دهند:

  • فعالیت به عنوان رابطی بین مشتری و بخش‌های درونی شرکت برای انتقال اطلاعات، اطمینان از درک متقابل و این که همه چیز به‌موقع و دقیق انجام می‌شود
  • آگاه کردن مشتری از سایر خدمات و اقداماتی که ممکن است منجر به موفقیت‌های بیشتر شود
  • نظارت بر بودجه مشتری، توضیح هزینه‌ها و مذاکره در مورد شرایط جدید در صورت لزوم
  • پیگیری روندها، تغییرات و اقدامات رقیب که ممکن است بر مشتریان تأثیر بگذارد
  • ارائه گزارش پیشرفت به مشتریان و رده‌های مدیریتی بالاتر
  • آموزش نحوه سرویس دهی اکانت به کارمندان نوپا

مهارت‌های کارشناس حساب

انجام این مسئولیت‌ها، مستلزم شایستگی‌های گوناگونی است. علاقه مندان به شغل اکانت منیجر باید از توانایی‌های زیر بهره مند شوند:

  • مولتی تسک بودن یا توانایی انجام چند کار به صورت همزمان
  • به جزئیات توجه کنند
  • هم به صورت شفاهی و هم به صورت نوشتاری، ارتباط خوبی برقرار کنند
  • نشان دادن همدلی و داشتن هوش هیجانی
  • با دقت گوش کردن
  • توانایی مذاکره
  • توانایی حل مشکلات
  • استراتژیک و راهبردی فکر کنند
بیشتر بخوانید: معرفی 10 کافه برای کار با لپ تاپ

هنگامی که می‌خواهید برای یک شغل جدید اقدام کنید، حتما نشان دهید که چگونه مهارت‌ها و تجربه قبلی شما، در شروع کارتان مفید خواهد بود. این که چگونه از مهارت‌های مذاکره خود برای افزایش فروش یک حساب بلند مدت استفاده کرده‌اید یا چگونه به مشکلات مشتری خود گوش داده‌اید تا راه حلی استراتژیک ارائه دهید که به نفع کسب و کار آن‌ها باشد. اهمیت نشان دادن و بیان کردن مهارت‌های خود را نمی‌توان نادیده گرفت و باید به خوبی در فرآیند مصاحبه، از آن استفاده کرد.

داشتن ارتباطی مفید در کنار تعهد به رضایت مشتری، اغلب جزو وظایف کارشناس حساب است. توجه اکانت منیجر به نیازهای کسانی که نمایندگی می‌کند، می‌تواند تفاوت بین مشتری خوشحالی باشد که رابطه طولانی مدت با شرکت دارد و مشتری ناراضی که کسب و کار خود را به جای دیگری می‌برد. در این مقاله، نگاهی به این شغل، وظایف آن، توانایی‌های موردنیاز و مسیر شغلی و درآمد آن‌ها داشتیم.

درباره‌ی تیم تحریریه نیمه شب

همچنین ببینید

آزمون تافل تضمینی شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون تافل تضمینی با شرکت مهاجرتی هومان ویزا | تسویه پس از دریافت کارنامه قبولی

جهت مطالعه کامل مقاله آزمون تافل تضمینی و ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *