عباس جمشیدی فر ، بازیگر محبوبی است که کمتر کسی هست که با وی ، آشنایی نداشته باشد و به همین سبب ، امروز به گردآوری بیوگرافی وی پرداخته ایم و شما را در ادامه مطلب دعوت می کنیم به مرور بیوگرافی عباس جمشیدی فر کمدین خلاق جوکر.
دهه ۷۰ عباس جمشیدیفر به مقصود خود رسید و برای نخستین بار روی صحنه تئاتر رفت. همزمان نیمنگاهی به تصویر داشت تا اینکه در دهه ۸۰ فرصت بازی در سریال را به دست آورد. زمان گذشت و تجربیات بازیگری جمشیدیفر در تلویزیون افزایش یافت.
رفته رفته بر شهرت او اضافه شد و در دهه۹۰ با بچه مهندس در اوج شهرت قرار گرفت. اتفاق مهم اما بعد از انتشار سریال زخم کاری رقم خورد که جمشیدیفر نقشی متفاوت در آن دارد. او در فاصلهای کوتاه از اتمام زخم کاری با جوکر در معرض قضاوت قرار گرفته و نگاهها را به سوی خود جلب کرده است.
عباس جمشیدی فر یکی از آن بازیگران بامزه سینما و تلویزیون است که غالبا نقش های طنز او در خاطر بیننده می ماند. با این که عباس جمشیدی فر به تازگی فعالیتهای خود را در ابعاد گستردهتری در تلویزیون ادامه میدهد، اما میشود او را یک بازیگر حرفهای تئاتر دانست. وی در کلاس های بازیگری شرکت کرده است و وارد عرصه بازیگری شده است.وی که یک بازیگر ایرانی درجه یک است در 17 شهریور 1359 در تهران به دنیا آمده و دارای مدرک تحصیلی دیپلم در رشته کامپیوتر و کلاس های بازیگری می باشد.
نحوه ورود به بازیگری
جمشیدی عشق به سینما و فیلم را از کودکی با خود دارد و همیشه یکی از آرزوهایش هنرپیشه شدن بود . او در اوایل ورود به عرصه بازیگری کارش را با تئاتر و نویسندگی نمایشنامه در سال 70 شروع کرده و بعد از چندین اجرا و بازی و نوشتن چندین نمایش، اولین حضورش در سال ۸۴ در سریال روزگار خوش آقا حبیب کلید خورد .او با همکاری و مشارکت سعید آقاخانی به این سریال پیوست . نکته مهم درباره این بازیگر این است که بیشترین نقش هایی که ایفا کرده در ژانر کمدی و طنز بوده و در واقع به بازیگر طنز و کمدین معروف شده است.
خصوصیات مثبت و منفی
این بازیگر به گفته خودش یکی از خصوصیات بدی که دارد کنترل نکردن عصبانیتش است و در واقع اذعان می دارد که نمیتواند زمانی که عصبانی می شود ، خودش را کنترل کند .
اما یک خصوصیت مثبت دارد، آن هم به قول خودش مثل بابام که همه می گفتند چقدر با حاله و جذاب و شوخ طبعه ، منم مثل او همین قضیه را دارم .
از کودکی سنتور می نواخته و یکی نوازندگان ماهر سنتور می باشد که هنوز نیز فعالیت می کند.
این بازیگر با استعداد، قبلا فوبیای تاریکی داشته، اما به گفته خودش روی این ضعف کار کرده و خوب شده است! او در این زمینه گفته است: اما ترس هایی هست که آدم را اذیت می کند مثل ترس از آینده که به نظرم یک نقص است، زیرا آدم حال را فراموش می کند. بعضی مواقع هم تر از دست دادن عزیزان هم هست که می تواند تلخ و عذاب آور باشد که هیچ وقت دوست ندارم این اتفاق بیافتد.
بیشتر بخوانید: بیوگرافی غلامرضا نیکخواه ؛ رپ خوانی نیکخواه غوغا کرد
ازدواج و عکس همسر عباس جمشیدی فر
عباس جمشیدی فر چند سالی است که ازدواج کرده و متاهل می باشد .او با فریبا امینیان یکی از بازیگر تئاتر ازدواج کرده و هنوز فرزندی ندارند.
بیوگرافی فریبا امینیان
فریبا امینیان متولد دهه شصت و چند سالی است در عرصه بازیگر تئاتر مشغول است.
طلاق عباس جمشیدی فر
عباس جمشیدی فر پس از چندین سال که از ازدواجش می گذشت ، در نهایت ، ازدواج آنها به طلاق انجامید و این زوج هنری از هم جدا شدند.
عباس جمشیدی فر و پدرش
این بازیگر توانا در مصاحبه ای که داشته است، گقته است که هر چه در زندگی خود دارد به پدرش بر می گردد. او ذکر کرده است که پدرش همیشه برای موضوعات مختلف ری اکشن های عجیبی داشته که در کل فامیل بعنوان یک شخص باحال، جذاب و بگو بخند معروف بوده است.
وقتی عباس کلاس اول راهنمایی بوده است، پدرش برای او ساز سنتور خریده و او از همان سالها به نوازندگی سنتور پرداخته است. حالا عباس جمشیدی فر مهارت خوبی در سنتور نوازی دارد و می گوید شاید اگر یکبار دیگه متولد بشوم دوست دارم رهبر ارکست شوم!
اینستاگرام عباس جمشیدی فر
این بازیگر در جایی اعلام کرده است که اصلا فضای مجازی را دوست ندارد، اما بر اساس یک سری فرهنگ ها که تازه درست شده است، گویا بازیگر باید صفحه داشته باشد! او با اینکه صفحه اش را حذف نکرده، اما خیلی دوست دارد که کلا این فضا حذف شود و نباشد!
علاقه به نقش جدی
بیشتر نقش هایی که عباس جمشیدی فر در تئاتر داشته است جدی بوده اند ،اما ورود او به تلویزیون با سریال کمدی بود و در حال حاضر تقریبا همه کارهای این بازیگر کمدی هستند.
او در این زمینه گفته است: بسیار علاقه دارم به کار کمدی و این را هم بگویم که کار طنز به شدت سخت است به نقش جدی هم علاقه مندم و دوست دارم که حتما نقش جدی را تجربه کنم.
علاقه به نویسندگی
عباس جمشیدی فر نوشتن را خیلی دوست دارد و یکی دو فیلمنامه هم نوشته است؛ وی در این باره گفته است: بالاخره هر آدمی در یک برهه از زمان یک سری دغدغه هایی دارد که ما به زبان عامیانه اسمش را چاله چوله می گذاریم و این چاله ها باید پر شده تا آرامشی نسبی حاکم شود تا فرد بتواند کار دیگری بکند؛ الان دارم تلاشم را می کنم برای نوشتن چون خیلی دوست دارم، کمی از دوستان نویسنده یاد گرفتم و شاید چند فیلمنامه خیلی خوب بنویسم
ورود عباس جمشیدی فر به رادیو
او در سال ۹۱ – ۹۲ از طریق همکار قدیمی اش، میثم عبدی وارد رادیو شد؛ جمشیدی فر در رابطه با تجربه رادیویی خود گفته است: آدم وقتی پشت آن میکروفن حضور دارد احساس می کند تمام دنیا آن میکروفن است.
عباس جمشیدی فر در برنامه جوکر
در فصل دوم جوکر ؛آقایان وحید آقاپور، ایمان صفا، هومن برقنورد، شهرام قائدی، سپند امیرسلیمانی، عباس جمشیدی فر، آرش نوذری و بهنام تشکر حضور داشتند. عباس جمشیدی فر با اجرای سنتور و کمک گرفتن از ایمان صفا در نقش مار موفق شد که فضای جالب، خنده دار و بامزه ای را برای بینندگان ایجاد کند.
تصویری که از عباس جمشیدیفر در ذهن اکثر مخاطبان نقش بسته، بازیگری است کمدی. او به همین پشتوانه به فصل جدید «جوکر» رسید و در همان دقایق نخست از سابقه ذهنی خود پیش مخاطب بهره برد. گفتار و رفتار جمشیدیفر خنده ایجاد کرد و همزمان در برابر دیگر رقبا نمیتوانست جلوی خنده خود را بگیرد.
همین هم بود که صاحب اولین کارت زرد شد. او برای حذف نشدن از دور مسابقه، سراغ «جوکر تایم» رفت. خلاقیت و طنازی او در همین بخش به قدری چشم آمد و قدرت نمایی کرد تا جایی که یک تنه توانست قسمت اول مسابقه را جذاب کند.
جمشیدیفر ابتدا پشت سنتور قرار گرفت و آهنگ نواخت. او نواخت و از همکارش ایمان صفا خواست در جلد مار فرو برود! چند دقیقه بعد دو نفر خندیدند و پس از آن بقیه منفجر شدند! این ایده و اجرای آن به دل مخاطبان هم نشسته تا جایی که جوکر تایم جمشیدیفر را از همه قسمتهای مسابقه جذابتر و موفقتر میدانند.
عباس جمشیدیفر؛ بازیگری محبوب در میان مردم بود که با حالا با «جوکر»، محبوبیتش دو برابر شده. این اتفاقی است که در فصل اول برای #غلامرضا_نیکخواه افتاد و بعد از سالها بار دیگر ستاره بخت این بازیگر درخشید.
بیشتر بخوانید: بیوگرافی غلامرضا نیکخواه ؛ رپ خوانی نیکخواه غوغا کرد
بزرگترین افتخار زندگی
بزرگترین افتخار زندگی ام در سال 1379 بود که در جشنواره تئاتر فجر مقام اول بازیگری را گرفتم و یکی از روزهایی بود که هیچ وقت فراموش نخواهم کرد.
افتخارات
● دریافت جایزه اول بازیگری برای بازی در نمایش «چنان دل کندم» به کارگردانی «جواد عزتی» از جشنواره تئاتر فجر در سال 1379
● دریافت جایزه دوم بازیگری برای بازی در نمایش «دختر انار» به کارگردانی «بابک توسلی» از جشنواره سراسری کودک در سال 1380
● دریافت جایزه سوم بازیگری برای بازی در نمایش «دن کیشوت» به کارگردانی «عقیل تقیزاده» از جشنواره فجر در سال 1382
● دریافت جایزه سوم بازیگری برای بازی در نمایش «آندورا» به کارگردانی «میثم عبدی» از جشنواره دانشجویی فجر در سال 1394
جمع بندی
عباس جمشیدی فر ، هنرمندی است که حرفه خود را از اواخر دهه هفتاد با بازی و نوشتن چند تئاتر شروع کردو پس از چندی با بازی در مجموعه تلویزیونی روزگار خوش حبیب آقا چهره خود را به مردم نشان داد . با این که جمشیدی فر به تازگی فعالیتهای خود را در ابعاد گستردهتری در تلویزیون ادامه میدهد اما میشود او را یک بازیگر حرفهای تئاتر دانست.