دوخت پد زیر بغل کار بسیار ساده و در عین حال مفیدی محسوب میشود. اگر از خیس شدن لباسهایتان به خاطر تعریق زیاد خسته شدهاید، وقت آن رسیده که دست به کار شده و با سادهترین وسایل چند عدد از این پدهای زیر بغل را برای خودتان بدوزید. این پدها میزان قابل توجهی از عرق را به خود جذب کرده و از زرد شدن، لک شدن و یا شوره زدن لباس در اثر تعریق جلوگیری میکنند. پدهای زیر بغل بخاطر کاربرد بینظیر خود به صورت آماده و در مدلهای مختلفی مثل پد ضد عرق پنبهای تولید میشوند. اما از آنجایی که دوخت پد زیر بغل بسیار آسان است، تهیه و دوخت آن در خانه نیز ایده خوب و مقرون به صرفهای به نظر میرسد. ما در این مقاله از نیمه شب آموزش دوخت پد زیر بغل به همراه الگو را تقدیم نگاهتان کردهایم، با ما همراه باشید.
آموزش دوخت پد زیر بغل
برای دوخت پد زیر بغل میتوانید از نوار بهداشتی، جوراب و پارچه استفاده کنید. در ادامه روش دوخت پد زیر بغل با هر یک از این الیاف را توضیح خواهم داد.
۱_دوخت پد زیر بغل با نوار بهداشتی:
همانطور که میدانید نوار بهداشتی قدرت جذب بسیار بالایی داشته و برای دوخت پد ضد عرق گزینه بسیار عالی و ارزانی محسوب میشود. از آنجایی که نوار بهداشتیهای معمولی ضخامت زیادی دارند، بهتر است که برای دوخت پد زیر بغل از نوار بهداشتی مسافرتی استفاده کنید. چرا که این پدها در عین نازک بودن قدرت جذب نوار بهداشتیهای معمولی را دارا میباشند.
وسایل مورد نیاز:
نوار بهداشتی مسافرتی
نخ و سوزن
قیچی
چسب نر و ماده
برای اینکار یک عدد نوار بهداشتی را آماده کنید. اگر میخواهید پدهای شما به شکل دایره باشد، با خودکار دو عدد دایره بر روی نوار بکشید و سپس آنها را برش بزنید. توجه کنید که دایرهها نباید خیلی کوچک برش داده بشوند.
در غیر این صورت، نوار بهداشتی را از وسط قیچی کنید. حالا برای اطمینان از اینکه پنبههای داخل نوار بهداشتی بیرون نزنند، گوشههای بریده شده را با نخ و سوزن بدوزید.
برای فیکس کردن پد نوار بهداشتی در زیر لباس به چسب نر و ماده نیاز دارید. این چسبها همان چسبهایی هستند که برای چسباندن محافظ پارچهای در یخچال، آیفون یا اجاق گاز استفاده میشوند. برای چسباندن پد به لباس، یک تکه کوچک از چسب نر و یک تکه کوچک از چسب ماده برزنتی را برش زده و یکی را به پشت پد و دیگری را به لباس بدوزید.
برای اینکه چسب به بافت لباس شما آسیب نزند، بهتر است که یک تکه پارچه را به شکل دایره برش زده و چسب لباس را بر روی آن بدوزید. سپس پارچه را به زیر بغل لباس خود دوخت بزنید. پد زیر بغل شما آماده است.
۲_دوخت پد زیر بغل با جوراب:
روش دیگر برای دوخت پد زیر بغل، استفاده از جوراب نو و یا حتی استفاده شده میباشد. در این روش میتوان از هر جورابی استفاده کرد، اما جورابهای ورزشی گزینه بهتری برای اینکار محسوب میشوند. چرا که قدرت جذب عرق در این نوع از جورابها بالاتر است.
وسایل مورد نیاز:
جوراب تمیز
نخ و سوزن
کش
قیچی
اگر از جوراب کهنه استفاده میکنید، حتما قبل از دوخت پد آن را تمیز بشویید و خشک کنید. از آنجایی که ممکن است یک لایه جوراب برای جذب عرق کافی نباشد، بهتر است که دو لایه را برای دوخت پد ضد عرق در نظر بگیرید. قیچی را برداشته و جوراب را به ۳ یا ۴ قسمت برش بزنید. بهتر است که بعد از برش زدن جوراب از قیچی کردن تکهها به شکل دایره صرف نظر کنید. چرا که در این صورت زحمت دوخت پد دو برابر میشود.
حالا گوشه برش خورده جوراب را با نخ و سوزن بدوزید. اگر حس میکنید که پارچه جوراب برای کنترل عرق شما کافی نیست، قبل دوخت یک لایه پلاستیکی را درون جوراب قرار بدهید.
برای فیکس کردن پد ضد عرق جورابی بر روی لباس میتوانید از کش شلوار استفاده کنید. به این منظور کافیست که مقدار مناسبی از کش را برش زده و آن را به دو طرف جوراب بدوزید. دوخت پد زیر بغل قابل شست و شوی شما به پایان رسید.
۳_دوخت پد زیر بغل با پارچه:
دوخت پد ضد عرق پارچهای پیشنهاد دیگری است که در پیش رو دارید. پارچههای نخی برای انجام اینکار مناسب هستند، اما از آنجایی که ضخامت این نوع پارچهها کم است، ممکن است مجبور به استفاده از چند لایه پارچه بشوید. اگر نظر من را میخواهید، بهتر است که از پارچههای حولهای استفاده کنید. چرا که قدرت جذب مایعات توسط این نوع از پارچه بالاتر است. در خصوص پد ضد عرق میتوانید مقاله دیگری از سایت ما به نام ترفندهای تابستانی برای کاهش عرق را نیز مطالعه کنید.
وسایل مورد نیاز:
پارچه نخی یا حولهای
نخ و سوزن
قیچی
دکمه نر و ماده یا کش
برای شروع پارچه مورد نظر خود را به اندازه زیر بغل خود و به شکل دایره برش بزنید. حالا اگر میخواهید پد زیر بغلتان را حسابی کاربردی کنید، چند لایه از پارچههای برش زده شده را روی هم قرار داده و سپس شروع به دوختن کنید. با اینکار در هنگام استفاده از پد ضد عرق خیال راحتتری خواهید داشت.
برای فیکس کردن پد پارچهای بر روی لباس دو راه دارید. اول اینکه مثل روش قبلی یک تکه کش شلوار را به دو طرف پد بدوزید. در راه دوم میتوانید از دکمههای نر و ماده استفاده کنید. برای اینکار باید ۴ عدد دکمه نر و ماده را تهیه کنید. حالا ۴ دکمه نر را به چهار گوشه پد دایرهای بدوزید. سپس پد را بر روی قسمت زیر بغل لباس خود قرار داده و جای دکمههای نر را با یک عدد مداد یا خودکار علامت بزنید. حالا با خیال راحت دکمههای ماده را نیز به لباس بدوزید.
مزایای دوخت پد زیر بغل
۱_مقرون به صرفه و اقتصادی است.
۲_قابلیت شست و شو در پدهای جورابی یا پارچهای وجود دارد.
۳_برای افرادی که پوست حساسی دارند و به پدهای زیر بغل آماده حساسیت نشان میدهند مناسب است.
۴_قابلیت اضافه کردن لایههای پارچهای یا پلاستیکی در این نوع پدها وجود دارد.
جمع بندی
پد زیر بغل نوعی الیاف پارچهای یا پنبهای است که برای جلوگیری از برخورد عرق به لباس استفاده میشود. پدهای زیر بغل به صورت آماده و در انواع مختلف تولید میشوند، اما دوخت پد زیر بغل در خانه نیز کار ساده و بهصرفهای است. برای دوختن پد ضد عرق در خانه میتوانید از پارچههای نخی یا حولهای، جوراب و حتی نوار بهداشتی استفاده کنید. پدهای پارچهای و جورابی قابل شست و شو بوده و میتوانید چند عدد از آنها را همیشه همراه خود داشته باشید.