انواع دستگاه های لیزر موهای زائد مناسب چه کسانی ست؟

دستگاه لیزر موهای زائد، انواع گوناگونی دارد و به تبع انواع مختلف، برای انواع پوست های مختلف نیز کاربرد دارد و امروز در این مقاله از وبسایت نیمه شب، به بررسی این موضوع که انواع دستگاه های لیزر موهای زائد مناسب چه کسانی ست؟ خواهیم پرداخت، چرا که دانستن این موضوع در تشخیص انتخاب نوع دستگاه با توجه به نوع پوست، در حذف بهتر موهای زائد، کمک شایانی خواهد نمود. بنابرین در ادامه این مقاله، جهت آشنایی با این دستگاه ها همراه ما باشید.

دستگاه لیزر موهای زائد چیست؟

این دستگاه، دستگاهی است که امواج آن به عمق لایه های پوست نفوذ کرده و باعث نازک شدن موها و به تدریج حذف کامل آنها می شود و عملکرد آن، بازگشت ناپذیر است و در صورت انجام جلسات به طور مرتب، شاهد حذف موهای زائد خود به طور کامل خواهید بود که میزان جلسات لیزر بستگی به نوع موها و جواب دهی بدن شما خواهد داشت.

انواع دستگاه های لیزر موهای زائد مناسب چه کسانی ست؟

انواع مدل ها

1.دستگاه لیزر Nd- YAG یا پالس بلند مناسب برای افراد با پوست تیره

این سیستم، یکروش بی‌خطر و مؤثر در از بین بردن طولانی‌مدت موهای زائد و مناسب برای افراد باپوست تیره است و شیوه کار آن به این صورت است که اشعه لیزرها با طول‌موج نزدیک به مادون‌قرمز به لایه عمیق پوست نفوذ و سپس توسط رنگ‌دانه‌ی مو جذب می‌شوند.

از مزایای این لیزر آن است که طبق یافته‌های جدید این نوع لیزر بر بافت‌های اطراف تأثیری ندارد و از معایب آن می توان گفت که این لیزر تأثیری بر موهای سفید یا روشن ندارد و تأثیر آن بر موهای نازک نیز کم است. همچنین درد این لیزر از دیگر لیزرها بیشتر است و خطر سوختگی، زخم، قرمزی، تغییر رنگ پوست و ورم برای آن پیش بینی می گردد.

بیشتر بخوانید: بهترین مراکز لیزر مو زائد در تهران

2. دستگاه لیزر الکساندرایت  مناسب برای افراد با پوست سفید

این دستگاه، برای بیمارانی با پوست سفید و موهای تیره توصیه می گردد زیرا اثر بخشی آن بر روی افراد با این گونه مشخصات بیشتر است و اگر پوست تیره‌تری دارید، ممکن است لیزر الکساندرایت برای شما مناسب نباشد.

مزایای این نوع لیزر آن است که الکساندرایت  دارای قابلیت نفوذ عمیق به درم (لایه میانی پوست) می‌باشد و به واسطه آن گرمای حاصله، تارها و فولیکول‌های مو را که در مرحله رشد فعال هستند، ضعیف می‌کند و امکان دستیابی به حذف واقعی را میسر می‌کند.

معایب ناشی از این لیزر آن است که ممکن است باعث ایجاد تغییر رنگ‌دانه (تیره یا روشن شدن) پوست شود و همچنین برای پوست‌های تیره مناسب نمی باشد.

3. دستگاه لیزر روبی مناسب برای پوست‌های خیلی روشن

این لیزر، برای هدف قرار دادن ملانین از طول موج‌های کوتاه ۶۹۴ نانومتر استفاده می کند که این ویژگی باعث می‌شود که لیزر روبی برای از بین بردن موهای روشن و نازک ایده‌آل باشد.

از طرف دیگر، دستگاه لیزر روبی به دلیل جذب ملانین بالایی که دارد برای افرادی با رنگ پوست تیره توصیه نمی‌شود. از مزایای این دستگاه این است که برای کاهش ناراحتی، بین پالس‌های لیزر یک مکث طولانی دارد. اگرچه درد کمتری دارد، اما عیب آن این است که همین ویژگی باعث می‌شود که زمان درمان با این دستگاه بیشتر از سایر دستگاه‌ها باشد. در نتیجه بهتر است که از این نوع لیزر برای مناطق کوچکتر همچون زیر بغل یا … استفاده گردد.

از معایب روبی این است که به دلیل جذب ملانین بالا احتمال از بین بردن رنگدانه پوست در آن بالاتر از سایر لیزرها است. به همین دلیل فقط برای پوست‌های خیلی روشن توصیه می گردد.

بیشتر بخوانید: آیا لیزر موهای زائد سرطان زاست؟

انواع دستگاه های لیزر موهای زائد مناسب چه کسانی ست؟

4. لیزر دایود مناسب برای پوست‌های گندمی

این دستگاه به دلیل طول موج طولانی‌تر نسبت به دستگاه‌های روبی و الکساندرایت؛ به عمق پیاز مو نفوذ می کند. لیزرهای دایود بیشتر مناسب آقایان می باشد زیرا معمولاً دایودها برای از بین بردن موهای ضخیم یا درشت ایده‌آل هستند که این نوع موها بیشتر در نواحی سینه و پای آقایان، یافت می شود. از مزایای این لیزر آن است که برای انواع پوست‌های تیره خطری ندارند و از معایب آن می توان به طولانی شدن جلسات درمانی اشاره نمود و از آنجایی که این دستگاه، دستگاهی جدید و نو ظهور است داده‌ های زیادی برای ارزیابی نتایج بلند مدت آن موجود نیست، بنابرین نتایج اثر بخشی آن به طور قطع، مشخص نیست.

5. لیزر ان دی یاگ مناسب برای پوست‌های تیره

دستگاه‌های ان دی یاگ با طول موج ۱۰۶۴ نانومتر کار می‌کنند که ملانین موجود در مو و پوست را هدف قرار می‌دهند. این دستگاه میزان حداقلی جذب ملانین را دارد و از این جهت برای پوست‌های تیره بسیار مناسب است. از مزایای این لیزر طول موج بلند آن است. این طول موج می‌تواند از ملانین موجود در اپیدرم تا ملانین موجود در مو نفوذ کند و اثربخشی بالاتری را داشته باشد.

از معایب این دستگاه آن است که برای موهای ریز یا سفید تاثیر چندانی ندارد و برای دستیابی به بهترین نتیجه به تعداد جلسات درمانی بیشتری نیاز است و از مزایای این دستگاه ها آن است که توانایی درمان مناطق بزرگتر را بصورت ایده ال دارا هستند.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید دستگاه لیزر خانگی موهای زائد

6. لیزر IPL مناسب برای افراد با پوست روشن

این دستگاه، مناسب برای افرادی است که کاندیدای مناسبی برای لیزر موهای زائد به روش سنتی نیستند و همچنین برای مناطق بزرگ‌تر بسیار ایده‌آل می باشد. IPL از لیزر واقعی برای از بین بردن موهای زائد استفاده نمی‌کند. بلکه از پالس شدید نور (IPL) استفاده می‌کند. IPL مانند لیزر با پالس انرژی حرارتی جذب شده توسط ملانین در فولیکول مو، فوتوترمولیز را آغاز می‌کند. مزایای استفاده از پالس شدید نور این است که طول موج، سطح انرژی و مدت زمان پالس قابل تنظیم است از مزایای این دستگاه این است که علاوه بر حذف موهای زائد، به حذف لکه های پوستی نیز کمک می کند و از معایب آن این است که ممکن است به جلسات درمانی بیشتری نیاز شود.

انواع دستگاه های لیزر موهای زائد مناسب چه کسانی ست؟

سوالات متداول

انواع دستگاه لیزر برای چه افرادی ممنوعیت دارد؟

افراد باردار و شیرده

افرادی که زمان زیادی را در معرض آفتاب هستند

افرادی که در ناحیه لیزر دچار زخم یا عفونت هستند

مراقبت های لازم پس از جلسه لیزر چیست؟

استفاده از ژل آلوئه ورا و کرم هیدروکورتیزون برای تسکین هر گونه التهاب و تورم و قرمزی

استفاده روزانه از کرم ضد آفتاب

اجتناب از حمام سونا و قرار گیری طولانی مدت در معرض آفتاب

آیا لیزر موهای زائد باعث نازایی می شود؟

خیر، زیرا بی خطر بودن و بی عارضه بودن این نوع دستگاه ها، به اثبات رسیده است

نحوه شیو موهای زائد در قبل و طول لیزر چگونه باید باشد؟

باید از اپیلاسیون اجتناب گردد زیرا ریشه موها را به طور کلی، خارج می کند و تنها بسنده کردن به تیغ و ژیلت کافی است.

بیشتر بخوانید: با خمیر دندان از شر موهای زائد خلاص شوید!

سخن پایانی

ما در این مقاله به بررسی انواع دستگاه های لیزر موهای زائد پرداختیم ولی باید این نکته نیز در نظر گرفته شود که هر کدام از این دستگاه ها شامل برندهایی نیز می شوند که آن برند ها متعلق به کشورهایی مثل آمریکا، آلمان و چین می باشد که خود در کیفیت دستگاه کم اثر نیست. پس به برندها نیز دقت داشته باشید. علاوه بر کنترل نوع و برند لیزر، انتخاب بهترین متخصص لیزر نیز بی تاثیر نیست بنابرین به اماکنی مراجعه کنید که دارای مجوز و تبحر کافی در این زمینه می باشند تا از صدمات احتمالی به پوست خود در امان باشید.

همچنین ببینید

پرینتر سه بعدی را از کجا و از چه نوعی بخریم؟ راهنمایی ساده برای تازه کاران

  از کجا باید پرینتر سه بعدی بخرم؟ کدام فناوری اش را بخرم؟ تعداد زیادی …

دیدگاهتان را بنویسید