آموزش مرحله به مرحله کاشت هسته ی آووکادو در خانه

آووکادو یک میوه پرخاصیت است که فواید زیادی برای بدن و پوست دارد به همین دلیل کاشت آووکادو در خانه یک ایده ی ساده، کاربردی و جالب است. کاشت آووکادو و یا گیاهانی نظیر آن ها در منزل، می‌تواند احساس خوبی در همه ی افراد خانواده ایجاد کند و مراقبت کردن از آن و دیدن رشد آنها فوق العاده است. برای آشنایی بیشتر با خواص و کاشت آووکادو از طریق هسته بصورت مرحله ای با ما همراه باشید.

کاشت آووکادو

با خواص آووکادو آشنا شویم

قبل از آموزش کاشت آووکادو بهتر است در ابتدا کمی در مورد خواص آن بیشتر بدانیم تا به پرورش آن مصمم تر شویم. برخی از مهم ترین خاصیت های آووکادو عبارتند از :

1. آووکادو دارای پتاسیم بیشتری از موز است!

پتاسیم ماده معدنی مهمی است که بیشتر افراد به اندازه کافی از آن استفاده نمی‌کنند. آووکادو سرشار از پتاسیم است و این امر فشار خون سالم را در افراد باعث می‌شود.موز دارای 358 میلی گرم پتاسیم در 100 گرم است. آووکادو 485 میلی گرم  پتاسیم در 100 گرم دارد.

2. کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید با آووکادو

3. آووکادو و نگهبانی از چشم ها

آووکادو سرشار از آنتی اکسیدان ها از جمله لوتئین و زیراکسانتین است. این مواد مغذی برای سلامتی چشم بسیار مهم هستند و خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش می دهند.

4. جلوگیری از ابتلا با سرطان

برخی از مطالعات انجام شده در آزمایشگاهها، نشان داده اند که مواد مغذی موجود در آووکادو ممکن است فوایدی در جلوگیری از سرطان پروستات و کاهش عوارض جانبی شیمی درمانی داشته باشد.

5. تسکین علائم آرتروز

مطالعات نشان داده اند که عصاره های روغن آووکادو و سویا می توانند علائم آرتروز را به میزان قابل توجهی کاهش دهند.

6. کاهش وزن با آووکادو

شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد، آووکادو دوستدار کاهش وزن است. چربی های غیراشباع (در درجه اول) ، ویتامین B6 ، C ، E و پتاسیم، منیزیم و فولات را تأمین می کند.خوردن یک آووکادو در رژیم غذایی، باعث می‌شود اشتهای کمتری کسب کنید و کالری کمتری بخورید. این میوه پر خاصیت از نظر فیبر سرشار و کربوهیدرات آن بسیار کم است و دقیقا دو ویژگی ( کالری و کربوهیدرات کم ) که باید به کاهش وزن کمک کند، را داراست.

بعد از پی بردن به این خواص بسیار مفید آووکادو بهتر است که با مراحل کاشت آن آشنا شویم.

درنیمه شب بخوانیم:نحوه کاشت فلفل در منزل

نحوه کاشت هسته آووکادو در گلدان

مرحله 1:

ابتدا میوه آووکادو را میل کنید و هسته ی آن را نگه داشته و بشویید. سپس به وسیله ی 4 تا خلال دندان هسته را روی دهانه لیوان یا کاسه ای آب تنظیم کنید به صورتی که 2.5 سانتی متر از هسته درون آب باشد.

مرحله2:

لیوان را به جایی ببرید که گرما و تابش مستقیم نور آفتاب را داشته باشد. مطمئن شوید که همواره 2.5 سانت از هسته درون آب باشد و وقتی آب کم شد دوباره لیوان را پر کنید. توجه داشته باشید که هسته آووکادو دارای یک سر تیز و یک سر مسطح می باشد. همانطور که در تصویر زیر هم می بینید سر مسطح داخل آب قرار می گیرد.بعد از گذشت 2 الی 6 هفته شما باید نتایجی مانند رشد ریشه و جوانه زدن ساقه را مشاهده کنید.کاشت آووکادو

مرحله3:

زمانی که طول جوانه به 10-12 سانتی متر رسید زمان آن است که آن را کمی ببرید تا دوباره به 7 سانتی متر برسد. با این کار ساقه تقویت شده و به برگدهی بیشتر تشویق می‌شود.

مرحله4:

بعد از بریدن ساقه ریشه ها پهن تر خواهند شد و ساقه دوباره برگ خواهد داد و قوی تر از قبل می‌شود و این نشانه‌ی این است که باید آنرا در گلدانی بکارید. برای کاشت هسته آووکادو آن را در خاک هوموس غنی بکارید به صورتی که نیمی از هسته بیرون بماند. در واقع قسمت ریشه دار که در آب قرار داشت را درون خاک بگذارید.کاشت آووکادو

مرحله5:

اطمینان حاصل کنید که گیاهتان به طور متوالی آبیاری می‌شود. گاهی به طور عمیق تری به آن آب بدهید اما توجه کنید که خاک باید در بیشتر مواقع کمی مرطوب باشد نه اشباع از آب. در صورت مشاهده برگ های زرد، بدانید که آبیاری بیش از اندازه است و در این مواقع چند روز به گیاه آب ندهید تا خاک خشک شود.

این نکته را در نظر بگیرید که نور خورشید هر چه بیشتر باشد، برای رشد آووکادو بهتر است.

در نیمه شب بخوانیم:کاشت سبزی در گلدان | روش های خانگی کاشت سبزیجات در گلدان

مرحله6:

اگر به جایی رسیدید که برگ ها قهوه ای شدند یا از قسمت بالایی دچار سوختگی شده اند نشان دهنده ی این است که نمک اضافی در خاک جمع شده است. برای رفع این مشکل بگذارید تا زمان آبیاری، آب بطور آزادانه از گلدان خارج شود و بعد از مدتی آن را با احتیاط خشک کنید.

مرحله7:

احتمالا در این زمان طول ساقه به 30 سانتی متر رسیده است. مجددا آن را تا اندازه ی 15 سانتی متر کوتاه کنید تا به رشد و دادن ساقه های بیشتر تشویق شود.

مرحله8:

حالا شما یک گیاه زیبا و سبز دارید که اکسیژن تولید کرده و دنیا را به جای بهتری تبدیل می‌کند! علاوه بر این با نگهداری و مراقبت طولانی مدت از آن می‌توانید از میوه‌ی آن نیز استفاده کنید.

توجه داشته باشید که گیاه پرورش یافته از این روش با گیاه والد فرق داشته و 7-10 سال طول می‌کشد تا میوه دهد. پس صبور باشید و درختچه‌ی میوه‌ی خودتان را پرورش دهید.کاشت آووکادو

آووکادو یا گلابی آمریکایی یک میوه شگفت انگیز با خواص بسیار زیاد برای سلامتی بدن و زیبایی پوست می باشد. این میوه در ایران نیز یافت می شود و در برخی از نواحی شمالی ایران نیز کاشت و پرورش یافته است.

سه گونه آووکادو و انواع مختلفی واریته وجود دارد. به همین دلیل اندازه و طعم میوه ها با هم متفاوت اند.

  1. گواتمالا
  2. مکزیکی
  3. هند غربی

دقت کنید که درخت آووکادو به محیط گرم و مرطوب نیازمند است و یک میوه استوایی محسوب می شود. بنابراین اگر محیط زندگی شما دارای رطوبت بالا و گرمای مناسب در طول سال می باشد می توانید این درخت زیبا را در خارج از منزل نیز پرورش دهید.آووکادو باید گذاشته شود تا روی درخت بالغ شود. پس از برداشت رسیده می شود. میوه سفت و سبز می تواند دو هفته طول بکشد تا برسد، اگرچه در صورت قرار گرفتن در معرض گاز اتیلن سریعتر میرسد.

منبع:سایت ایران درخت،سبزمنظر و کوکا

همچنین ببینید

متن کوتاه پاییزی برای استوری

متن کوتاه پاییزی برای استوری

پاییز فصلی است که با آمدن آن، دنیا رنگارنگ و زیباتر می شود و این …

دیدگاهتان را بنویسید