پروفایل لینکدین شما یک صفحه حرفه ای است تا بتوانید برند شخصی خود را مدیریت کنید. این پروفایل یک روش عالی برای شما است که می توانید به دیگران بفهمانید چه کسی هستید، برای چه چیزی تلاش می کنید و به چه چیزی علاقه دارید. پروفایل شما صفحه شخصی شما خواهد بود که در آن افراد می توانند شما را پیدا کنند و از فعالیت شما مطلع شوند، بنابراین مطمئن شوید که پروفایلتان کامل و نماینده شماست.
این هم چند نکته برای ساخت یک پروفایل لینکدین حرفه ای:
1. تصویر مناسب برای پروفایل انتخاب کنید
عکس پروفایل شما کارت تماس شما در لینکدین است. این نحوه معرفی افراد به شما است و از همان ابتدا بر برداشت های آنها حاکم است. مطمئن شوید که عکستان جدید است و صورت شما حدود 60٪ از آن را اشغال می کند (حاشیه های تصویر بیش از حد نیستند)، آنچه را که دوست دارید در محل کار بپوشید برای عکس بپوشید و با چشمان خود لبخند بزنید!
2. یک عکس پس زمینه اضافه کنید
عکس پس زمینه شما دومین عنصر بصری در بالای صفحه پروفایل شما است. این مورد توجه افراد را به خود جلب می کند، زمینه را تنظیم می کند و در کل، بخش مهمی از پروفایل شماست. بیش از هر چیز، عکس پس زمینه مناسب به صفحه شما کمک می کند تا جلب توجه کرده و بهتر در یادها بماند.
3. عنوان خود را فراتر از یک عنوان شغلی قرار دهید
هیچ قانونی وجود ندارد که بگوید توضیحات در بالای صفحه پروفایل شما فقط باید یک عنوان شغلی باشد. از قسمت عنوان استفاده کنید تا کمی بیشتر در مورد چگونگی دیدن نقش خود و اینکه چرا این کار را انجام می دهید بیشتر بگویید.
4. خلاصه خود را به داستان خود تبدیل کنید
اولین چیزی که باید در مورد خلاصه پروفایل خود رعایت کنید این است که حتما آن را اضافه کنید. شگفت آور است که بسیاری از افراد هنگام ایجاد پروفایل لینکدین خود هنوز این قسمت را خالی می گذارند. خلاصه شما فرصتی برای بیان داستان شخصی خود است؛ بنابراین فقط از آن برای لیست مهارت های خود یا عنوان های شغلی که داشته اید استفاده نکنید. سعی کنید بنویسید که چرا این مهارت ها مهم است و چه تفاوتی که در زندگی افرادی که با آنها کار می کنید ایجاد خواهد کرد. نترسید از اینکه مدتی را صرف نوشتن و فکر کردن راجع به این خلاصه کنید و چند پیش نویس را امتحان کنید. این شخصی ترین بازاریابی محتوا است و ارزش تلاش آن را دارد.
5. Buzzwords
Buzzwords صفتهایی است که اغلب در عناوین و خلاصه های لینکدین به کار می رود به طوری که تقریباً کاملاً بی معنی می شوند. مانند “تخصصی” ، “رهبری” ، “متمرکز” ، “استراتژیک” ، “باتجربه” ، “پرشور” ، “متخصص” ، “خلاق” ، “ابتکاری” و ” گواهی شده”. حالا ما نمی گوییم شما نمی توانید خودتان را به عنوان این لغات توصیف کنید یا اینکه مهم نیستند. با این حال، فقط استفاده از این کلمات مردم را متقاعد نمی کند که شما این ویژگی ها را دارید. شما باید آنها را به نمایش نیز بگذارید. هم با نحوه توصیف خود و هم با استفاده از ویژگی های پروفایل لینکدین برای نشان دادن آنچه هستید.
6. شبکه خود را رشد دهید
یکی از ساده ترین و در عین حال مرتبط ترین راه ها برای رشد شبکه لینکدین شما همگام سازی پروفایل خود با دفترچه آدرس ایمیل است. این کار لینکدین را قادر می سازد افرادی را که می توانید با آنها ارتباط برقرار کنید پیشنهاد دهد. توجه داشته باشید که هیچ درخواست ارتباطی بدون اجازه شما ارسال نمی شود، بنابراین می توانید تمام اتصالات بالقوه را بررسی کنید. فراتر از این، عادت کنید که جلسات و گفتگوها را با درخواست های اتصال لینکدین دنبال کنید. این یک روش عالی برای زنده و به روز نگه داشتن شبکه شما است.
7. مهارت های مربوطه خود را ذکر کنید
در لیست مهارت ها حرکت کنید و مهارت های مربوط به خود را شناسایی کنید. انجام این کار به اثبات توضیحات در عنوان و خلاصه شما کمک می کند و بستری را برای تأیید دیگران فراهم می کند. با این حال، مهمترین نکته در اینجا متناسب بودن لیست مهارت های شماست. یک لیست طولانی از مهارت هایی که در واقع برای افرادی که می خواهید با آنها کار کنید و کاری که انجام می دهید مهم نیستند، می تواند باعث دیده نشدن پروفایل شما شود. هر از گاهی وقت خود را برای یک تمیز کردن لیست مهارت های خود اختصاص دهید.
همچنین بخوانید: آموزش جامع اینستاگرام