همه چیز درباره سریال طنز نیسان آبی

در این مقاله از وبسایت نیمه شب به معرفی همه چیز درباره سریال طنز نیسان آبی خواهیم پرداخت. نیسان آبی نام تازه‌ترین سریال کمدی فیلیمو است که به کارگردان منوچهر هادی این روزها مراحل تولید را سپری می‌کند و به‌زودی روانه بازار می‌شود. سریالی که ترکیب متفاوتی از بازیگران کمدی و جدی را در خود جای داده و در فضایی متفاوت یک داستان خانوادگی را به تصویر کشیده است؛ داستانی که به راحتی می‌توانید در جمع خانواده به تماشای آن بنشینید و یک دل سیر بخندید.

نیسان آبی سریالی کمدی است که قرار است از روز  چهارشنبه ۲۸ مهرماه امسال روانه فیلیمو شود. طبق اعلام این پلتفرم، مجموعه نیسان آبی هر چهارشنبه ساعت ۸ صبح پخش می‌شود و بازیگران مطرحی، چون مهران غفوریان، حمشید هاشم پور، علیرضا خمسه، حسین یاری، یکتا ناصر، بهناز جعفری در آن حضور دارند. سریال نیسان آبی به کارگردانی منوچهر هادی ساخته شده و تهیه‌کنندگی آن را هم احسان ظلی‌پور برعهده دارد. براساس اعلام فیلیمو، فیلمنامه این سریال را هم سعید دولتخانی و سعید هوشیار بر اساس فیلمنامه سینمایی «نیسان آبی» نوشته کمیل روحانی به نگارش درآورده اند.

همه چیز درباره سریال طنز نیسان آبی

داستان سریال نیسان آبی چیست؟

می‌خواهید از داستان سریال نیسان آبی در فیلیمو سردربیاورید؟ پس باید بدانید که قصه این سریال، با عشق جمشید آغاز می‌شود، البته نه از آن عشق‌های معمول و مرسوم؛ او عاشق نیسان‌آبی است و دل‌بستگی عمیقی به آن دارد. همین دل‌بستگی هم موتور محرک سریال در قسمت‌های ابتدایی است که طبیعتا بر معرفی کاراکترها و شخصیت‌ها متمرکز است. جمشید و رضا دوستانی قدیمی هستند که بخش عمده‌ای از ماجراهای سریال در دنیای مشترک و مرتبط با روابط دوستانه آن‌ها شکل می‌گیرد.

خلاصه داستان نیسان آبی:

«تی تی گل» زنی گیلانی است که به دلیل مشکلات و گذران زندگی مجبور می شود راننده نیسان شود ولی طی اتفاقاتی ثروتمند می‌ شود! همه ماجرا از صبح یک روز بهاری در شکرآباد شروع شد، جایی که جمشید قاسم پور از زندان آزاد شد و رضا خرسند هم بالاخره کار پیدا کرد. ولی یک اتفاق همه چیز را بهم ریخت…

جزئیات سریال نیسان آبی

مجموعه نیسان آبی در ژانر خانوادگی و کمدی ساخته شده و محصول سال ۱۴۰۰ است.

در خلاصه‌ای که فیلیمو درباره داستان سریال آورده است، نوشته شده که نیسان آبی قصه جمشید است و رضا، قصه دو دوست قدیمی که روزی روزگاری عاشق دو خواهر به اسم زری و پری شدند و با آن‌ها ازدواج کردند. جمشید شیفته جمشید هاشم پور است و نیسان آبی اش؛ رضا هم عاشق شعر و شاعری و در رویاهایش شاعری نامدار!

جمشید روی نیسانش کار می‌کند و ریال روی ریال می‌گذارد تا چرخ زندگی اش بچرخد که البته سخت می‌چرخد، رضا هم در جستجوی فرصتی برای بهبود اقتصاد زندگی اش و شغلی بهتر! البته قصه‌ها دست از سر زندگی جمشید و رضا برنمی دارند و مدام آن‌ها را درگیر اتفاقاتی ریز و درشت می‌کنند، اتفاقاتی که گهگاه لحظات شیرینی می‌سازند و گاهی هم غمگین!

 

بیشتر بخوانید: آیا سریال عروسکی نارگیل برای کودکان مناسب است؟

 

نیسان آبی قصه جیب خالی است و پول، قصه عشق است و شیفتگی، قصه خیانت است و وفاداری و از همه مهمتر نیسان آبی قصه خانواده است.

سریال نیسان آبی ابتدا قرار بود به عنوان یک فیلم سینمایی ساخته شود، اما ناگهان تصمیم عوامل ساخت آن تغییر کرد و فیلم به سریال نمایش خانگی تبدیل شد.

همه چیز درباره سریال طنز نیسان آبی

در این سریال حسین یاری و جمشید هاشم پور قرار است در نقشی متفاوت ظاهر شوند. همچنین مهران غفوریان هم بعد از کاهش وزن شدید و تغییر ظاهر، پس از سال‌ها دور از فضای کمدی، با ظاهری متفاوت مقابل دوربین رفته است.

«فیلیمو» اولین پوستر سریال «نیسان آبی» منوچهر هادی را منتشر کرد. از حال و هوای پوستر و تیزر این سریال می‌توان حدس زد احتمالا شاهد استفاده از یک کلیشه امتحان‌پس‌داده دیگر خواهیم بود: نوستالژی‌بازی با خاطرات دهه ۶۰ و ۷۰ سینما و فرهنگ ایران.

به طور کلی دور از انتظار نبود که منوچهر هادی بعد از دو سریال پرمخاطبش در شبکه نمایش خانگی، «عاشقانه» و «گیسو» که البته کیفیت ‌پایینشان حاشیه‌های زیادی داشت، این پلتفرم و موقعیت را به این زودی‌ها از دست ندهد. احتمالا تصاویر و تیزر «نیسان آبی» که قرار است یک کمدی نوستالژیک باشد، خیلی‌ها را یاد چند فیلم دیگر بیندازد که تقریبا موفقتشان را با نمایش طنزآمیز فرهنگ و هنجار‌های دهه خاطره‌انگیز ۶۰ و ۷۰ تضمین می‌کنند؛ «نهنگ عنبر» یا تجربه جدیدترش، «گیجگاه» عادل تبریزی از همین دسته‌اند؛ البته شباهت‌های «گیجگاه» و «نیسان آبی» فراتر از این‌ها هم می‌رود وقتی مهم‌ترین نماد سینمای عامه‌پسند دهه ۶۰ و ۷۰ را به عنوان بازیگر در اختیار داشته باشند: جمشید آریا یا جمشید هاشم‌پور.  

شاید منوچهر هادی به قول خودش فرمول جذب مخاطب یا موفقیت با کمدی‌عاشقانه‌ها را بلد باشد، او حتی جایی درباره سریال «عاشقانه» گفته است سعی کرده این سریال از «شهرزاد» قوی‌تر باشد، اما دیگر نه شبکه نمایش خانگی آن شبکه نمایش خانگی ابتدای راه است و نه مخاطب میان این‌همه تولیدات رنگارنگ ومتنوع به این سادگی‌ها به چنگ می‌آید؛ پس باید ببینیم بعد از دوره‌ای که کیفیت دو اثر اخیر منوچهر هادی حتی صدای هومن کبیری، تهیه‌کننده آن‌ها، را هم در آورده بود، ترکیب و فرمول به اصطلاح «همیشه‌برنده» کارگردان «دل» و «گیسو» این‌بار هم جواب می‌دهد یا نه.

 

بیشتر بخوانید: معرفی و نقد سریال پر بیننده بازی مرکب (Squid game)

 

این مجموعه ، به کارگردانی منوچهر هادی و تهیه‌کنندگی احسان ظلی‌پور، از ۲۸ مهر، روز‌های چهارشنبه هر هفته، از «فیلیمو» منتشر می‌شود.

«نیسان آبی» را سعید دولتخانی و سعید هوشیار، براساس فیلم‌نامه‌ای از کمیل روحانی، نوشته‌اند. داستان «نیسان آبی» درباره یک راننده است که با یک نیسان کار می‌کند و وضع مالی مناسبی ندارد، اما طی اتفاقاتی ثروتمند می‌شود. شعار سریال که روی پوستر نوشته شده این است: «یا دهنده بی‌منت».

همه چیز درباره سریال طنز نیسان آبی

حاشیه‌های کپی بودن اسم و فیلم‌نامه «نیسان آبی»

 با پخش تیزرهای سریال «نیسان آبی» دوباره بحث کپی‌بودن و اجازه‌نگرفتن و رعایت‌نکردن حقوق مؤلف سر زبان‌ها افتاد و خوراک رسانه‌های بی شمار سینمایی شد. محمدرضا کوهستانی، نویسنده جوانی، در صفحه اینستاگرامش مدعی شده نام فیلم نامه سریال جدید هادی مال اوست و از قضا تهیه کننده هم از این تشابه خبر دارد. تهیه کننده این سریال کمدی احسان ظلی پور است.

کوهستانی نوشته: «بنده ۵ سال قبل این فیلم نامه را در خانه سینما به اسم خودم ثبت کرده ام و دست بر قضا جناب تهیه کننده از این تشابه اسمی آگاه بوده است. به نظر می‌رسد باز هم با رفتاری غیرحرفه‌ای و خلاف قانون حقوق مؤلفان و مصنفان مواجهیم که البته پیگیری خواهم کرد.»، اما روشن نیست آیا او تنها مدعی تشابه اسمی فیلم نامه اش است یا درباره محتویاتش هم ان قلت‌هایی دارد. حالا هم باید نشست و منتظر واکنش عوامل «نیسان آبی» بود.

چرا باید نیسان آبی را ببینیم؟

حال خوب؛ این خلاصه‌ترین دلیلی است که می‌توان در این روزهای بمباران خبرهای بد و تلخ، برای تماشای سریالی از جنس نیسان آبی ارائه کرد. سریالی که بعد از مدت‌ها طنزی متفاوت را پیش روی مخاطبان شبکه نمایش خانگی قرار خواهد داد. نیسان آبی همچون بخشی از تجربه‌های سینمایی منوچهر هادی، مبتنی‌بر طنز موقعیت است و به همین دلیل کمتر شاهد شوخی‌های کلامی که بعضاً پاشنه آشیل آثار طنز در سال‌های اخیر بوده‌‌اند، در این مجموعه هستیم.

فارغ از جنس خاص کمدی، ترکیب بازیگران اصلی هم از برگ‌برنده‌های آن محسوب می‌شود، به‌خصوص حسین یاری که در این مجموعه به‌طور کامل از شمایل آشنای خود در دیگر آثار این سال‌هایش فاصله گرفته و اصلا دور از ذهن نیست که شما را هم در مواجهه اول‌،‌ شگفت‌زده کند.

سخن پایانی

«نیسان آبی» پیشتر قرار بود به عنوان یک فیلم سینمایی ساخته شود، اما در ماه‌های اخیر با تغییر تصمیم سازندگان، به یک سریال نمایش خانگی تبدیل شد و پروانه ساخت آن ، که به عنوان فیلم سینمایی، مرداد ماه ۹۹ به نویسندگی کمیل روحانی، تهیه‌کنندگی احسان ظلی‌پور و کارگردانی منوچهر هادی صادر شده بود بعدها دستخوش تغییر شد و به مجوزی سریالی تبدیل گردید.

همچنین ببینید

متن پاییزی عاشقانه جدید با جملات دلبرانه و رمانتیک 1401

متن پاییزی عاشقانه جدید با جملات دلبرانه و رمانتیک 1401

با آمدن فصل پاییز، تبادل پیامهای عاشقانه پاییزی رونق می یابد و به همین جهت …

دیدگاهتان را بنویسید