بهترین اپلیکیشن‌های آموزش موسیقی و ساز

در این مقاله از وبسایت نیمه شب ویژه علاقمندان به هنر موسیقی به معرفی بهترین اپلیکیشن‌های آموزش موسیقی خواهیم پرداخت تا به کمک آنها و بدون نیاز به کلاس و استاد، موسیقی را به طور خودآموز و در منزل یاد بگیرند.

یادگیری تئوری موسیقی سفری است که می تواند بسیار سرگرم کننده و مفید باشد. اما ممکن است وقتی تازه شروع به کار می کنید برایتان کمی دشوار باشد.
اما با تمرین مکرر و داشتن انگیزه و روحیه بالا می توانید تمام مشکلات را پشت سر بگذارید و به کمک اپلیکیشن‌های آموزش موسیقی و ساز، این هنر را به طور حرفه ای بیاموزید. برای آشنایی بیشتر با این اپلیکیشن ها با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

بهترین اپلیکیشن های آموزش موسیقی

معرفی بهترین اپلیکیشن‌های آموزش موسیقی

1- برنامه Tonal Harmon0y Analysis

یکی از بهترین اپلیکیشن های آموزش موسیقی برنامه Tonal Harmony Analysis است که این امکان را در اختیار کاربران قرار می دهد که طیف وسیعی از آکوردهای مختلف را امتحان کرده و مناسب بودن پیشرفت آکوردها را تشخیص دهند.

این برنامه تجزیه و تحلیل پیشرفت هر آکورد را در اختیار کاربران قرار می دهد و طیف وسیعی از گزینه های مختلف را ارائه می دهد.
این برنامه هر گزینه را تجزیه و تحلیل می کند و مشخص می کند که آیا گزینه ها با قوانین مختلف تجزیه و تحلیل هارمونیک کار می کنند یا خیر.
همچنین این برنامه می تواند موضوعات بالقوه را شناسایی کرده و آنها را توضیح دهد تا بتوانید انتخاب مناسب تری را در آکوردها داشته باشید.
این برنامه یک برنامه عالی است ، به ویژه برای دانشجویان سطح A ، که مقدار زیادی قوانین باید بیاموزند ، و آموزش آن بدون خلاقیت و تمرین مکرر بسیار دشوار خواهد بود.

2- برنامه ABRSM Theory Works|بهترین اپلیکیشن‌های آموزش موسیقی

این برنامه دوره ای از توضیحات و تمرینات است تا بتوانید از طریق درک نظری آنها به آمادگی برای امتحانات تئوری موسیقی ABRSM برسید.
این برنامه مناسب هر هنرجویی است که می خواهد درک نظری خود را بهبود ببخشد ، به ویژه کسانی که امتحانات ABRSM را باید در سطوح 1 تا 5 بگذرانند .
صفحه نمایش این برنامه برای پیمایش و درک آن بسیار ساده است و نیاز به دستورالعمل خاصی ندارد.
این برنامه به گونه ای طراحی شده است که در هنگام بهبود درک نظری هنرجو ، با بازخورد فوری و تشخیص پاسخ های دقیق به طور اتوماتیک و بدون لزوماً معلم تئوری موسیقی به هنرجو کمک می کند که از یک لذت تعاملی برخوردار شود.

3-برنامه MuseScore

برنامه MuseScore برای کمک به موسیقی دانان مشتاق ،جهت یادگیری و تسلط به موسیقی مورد علاقه آنهاست.
این نرم افزار با علامت گذاری موسیقی برای ایجاد نت موسیقی با کیفیت بالا ، همراه با پخش امتیاز صدا به ارائه نتایج عالی کمک می کند.
با استفاده از این نرم افزار نت موسیقی می توانید نمرات موسیقی برای پیانو و همچنین تبلچر گیتار و نت سازهای کوبه ای خود ایجاد کنید.
فراتر از نت و جدول ، شما همچنین می توانید شعر را به موسیقی نت خود اضافه کنید.

4-برنامه EarMaster|بهترین اپلیکیشن‌های آموزش موسیقی

این برنامه برای ایجاد و توسعه مهارت های شنیداری شما در شناسایی ریتم و گام ها طراحی شده است.
این برنامه دارای قابلیت های زیر است:
کمک به درک اساسی و ریتمیک
دارای مجموعه سوالات ساده تعاملی
کمک به پیشرفت های بیشتر علی الخصوص درک پیشرفت آکورد
تشخیص و شناسایی فواصل نت ها
کمک به مهارت آواز خوانی پیچیده
ارائه کارگاه های موسیقی جاز و تمرینات سفارشی
بهترین اپلیکیشن های آموزش موسیقی

5-برنامه Music Tutor

با برنامه Music Tutor به خواندن نت موسیقی و بهبود مهارت خواندن آن بپردازید.
به کمک این برنامه می توانید با شناسایی نت های موسیقی ، سرعت و دقت خود را در خواندن نت های موسیقی توسعه دهید.
به کمک این برنامه می توانید انتخاب کنید که بین سه گانه ، باس و یا آلتو به مدت 1 ، 5 یا 10 دقیقه جلسه تمرین کنید.
در طول این برنامه مدرس مجازی موسیقی در آموزش گوش دادن و تمرین مهارت گوش دادن (شنیداری) شما کمک خواهد نمود و در طول جلسه تمرین ، هر نت همراه با صدای مخصوص خود نمایش داده خواهد شد.

6-برنامه VoxTrain|بهترین اپلیکیشنهای آموزش موسیقی

به کمک برنامه VoxTrain صدای خود را در 18 هفته تغییر دهید!
دوره Voxtrain یک کلاس آموزش آوازی است و مناسب هر هنرجویی است که علاقه مند به درک عمق آواز و صدای خود و بهبود آن، به منظور توسعه پیچیدگی ها با استفاده از تمرینات تنفس ، تن و کنترل است.
کار با صفحه نمایش این اپلیکیشن بسیار آسان قابل فهم است و نیازی به دستورالعملی خاص ندارد.
این برنامه به دلیل ارائه نمودارهایی در صورت مناسب بودن آواز، و ارائه تمرینات بیشتر برای کار نمودن ، بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.
این برنامه به منظور لذت بردن هنرجو با تعامل در هنگام بهبود آواز طراحی شده و هنرجو می تواند بدون لزوماً داشتن یک معلم آواز واقعی در خانه خود تمرین کند.
Voxtrain به هنرجویان این فرصت را می دهد تا مهارت های آوازی بسیاری را تمرین کنند ، و درک کنند که چگونه آواز خود را بهبود ببخشند.
بیشتر بخوانید: بهترین سن شروع یادگیری موسیقی در کودکان

7-برنامه Yousician

Yousician به شما کمک می کند تا سازهای موسیقی مانند بیس ، گیتار ، پیانو یا وکلئول را یاد بگیرید.
Yousician یک برنامه موسیقی تعاملی است که به گونه ای طراحی شده است که تجربه ای کاملاً شکیل را برای تقریباً همه افراد فراهم می کند تا به کمک آن بتوانند بهتر ساز خود را بنوازد.
یکی از ویژگی هایی که باعث برجسته شدن یوسیسیان می شود ، انتخاب جامع گزینه های یادگیری آن است.
در حالت تمرین می توانید از گزینه ی کند کردن آهنگ استفاده کنید. این به شما کمک می کند هماهنگی لازم برای اجرای سریع آهنگ ها را بیاموزید. شما همچنین به کمک این برنامه می توانید آهنگ ها را بصورت قسمت به قسمت یاد بگیرید سپس پس از تسلط بر هر قسمت می توانید کل آهنگ را  امتحان کنیدبهترین اپلیکیشن های آموزش موسیقیو پس از آن بطور کامل و حرفه ای بنوازید.
این برنامه به گونه ای طراحی شده است که از طریق تمرین و رقابت به هنرجویان فرصت می دهد تا پیشرفت کنند.
هنگامی که تمرینات را شروع می کنید ، می توانید با ساختار استاندارد درس مقابله کنید و به عبارتی از سلیقه ی خود نیز در نواختن استفاده کنید. پس از مدتی تمرین خواهید آموخت که با سرعت بسیار خوبی در حال پیشرفت هستید.

8-برنامه forScore|بهترین اپلیکیشن‌های آموزش موسیقی

forScore یکی از بهترین اپلیکیشنهای آموزش موسیقی و برنامه های نت خوانی موسیقی برای نوازندگان است.
شما می توانید از forScore برای نمایش انواع نت های موسیقی نوشتاری از موسیقی سنتی پیانو یا سازهای سی تا آکورد و شعر استفاده کنید.
این برنامه با کمی موسیقی کلاسیک همراه است و شما می توانید به کمک آن بسته های موسیقی اضافی را نیز خریداری کنید.
سخن پایانی
موسیقی هنری است که تنها برای یادگیری آن نیاز به علاقه و اشتیاق است که اگر این دو عنصر وجود داشته باشد به راحتی و بدون کلاس و معلم و تنها با اپلیکیشن هایی که در این مقاله معرفی گردید می توان پا به دنیای یادگیری آن گذاشت و یک نوازنده حرفه ای شد.
اپلیکیشن های فوق ، اپلیکیشنهایی هستند که بسیار پر طرفدار و مفیدند و شما نیز به کمک آنها می توانید موسیقی را بصورت حرفه ای بیاموزید.

همچنین ببینید

ترفند های مخفی افزایش فالوور

شاید شما هم آنلاین شاپ های موفق زیادی را در اینستاگرام مشاهده کرده باشید که …

دیدگاهتان را بنویسید