چگونه سایت خود را به موتورهای جستجو ایرانی معرفی کنیم؟

نمایش وب‌سایت در موتورهای جستجوی محبوب و کسب رتبه برتر در نتایج این موتور جستجو از مهم ترین مسئله برای تمامی صاحبان وب‌سایت‌های اینترنتی است و تنها درصورتی که در فهرست موتورهای جستجو قرار داشته باشید، در نتایج جستجوی آنها نشان داده می‌شوید. برای انجام این کار، باید در مرحله اول محتوای ارزشمند تولید کرد، سپس آن را در جایی قرار داد که یک موتور جستجو آن را پیدا کند. یا می‌توان به صورت دستی آدرس وب سایت خود را در موتور جستجوی مورد نظر خود وارد کرد.

بعد از ایجاد سایت و گردآوری محتوای ارزشمند، اکنون، باید آن را به اشتراک گذاشت. برای اینکه سایت شما در نتایج جستجو فهرست شود، موتورهای جستجو باید محتوای شما را «خزیده» و «ایندکس» کنند، در غیر اینصورت حضور در نتایج موتورهای جستجو غیرممکن است.

بیشتر بخوانید:چرا طراحی سایت حرفه‌ای و کارآمد برای اشخاص و صاحبان مشاغل اهمیت دارد؟

موتور جستجو چیست؟

موتور جستجو یک سیستم نرم افزاری است که برای انجام جستجوهای وب طراحی شده است. نتایج جستجو به طور کلی در یک خط ارائه می‌شود که اغلب به عنوان صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) نامیده می‌شود.
در تعریف کلی، به هر نرم‌افزار یا سخت‌افزاری که داده‌های مشخصی را، در میان حجم زیادی از اطلاعات جستجو کند، موتور جستجو می‌گویند.

موتورهای جستجو چگونه کار میکنند؟

موتورهای جستجو ابزارهایی هستند که محتوای وب را مطابق با درخواست جستجوی کاربر پیدا کرده و رتبه بندی می‌کنند. وظیفه‎‌ی هر موتور جستجو ارائه‌ی بهترین محتوا به کاربر با توجه به جستجوی انجام شده است.

هر موتور جستجو از دو بخش اصلی تشکیل شده است:

فهرست جستجو: یک کتابخانه دیجیتال اطلاعات در مورد صفحات وب.

الگوریتم جستجو برنامه رایانه ای: که نتایج فهرست جستجو را رتبه بندی می‌کند.

بیشتر بخوانید:معرفی پرطرفدارترین سایت های ایرانی بر اساس رنک الکسا

چرا باید سایت خود را به موتورهای جستجو معرفی کنیم؟

کاربران امروزه به موتورهای جستجو متکی هستند تا به آنها کمک کند چیزی را که دنبال آن هستند پیدا کنند. واین بدان معنی است که صرف نظر از آنچه کسب و کار شما ارائه می‌دهد، مخاطبان هدف شما احتمالاً محصولات یا خدماتی مانند شما را در موتورهای جستجو، جستجو می‌کنند. و اگر می‌خواهید آنها را به سایت خود جذب کنید، به بهینه‌سازی موتورهای جستجو نیاز دارید.
بهترین و پربازدیدترین موتور جستجوی جهانی گوگل می‌باشد و دلبل این امر سرچ قوی و دقیق بودن و سرورهای قدرتمند این موتور جسجو می‌باشد، و تا چند سال پیش موتورهای جستجوی کمی توانایی رقابت با آن را داشتند، اما در حال حاضر اوضاع تغییر کرده و با وجود برنامه‌نویسان و متخصصان ماهر موتورهای جستجوی قدرتمند دیگری نیز به میدان آمده‌اند.

از رقبای گوگل میتوان به موتورهای جستجوی محلی اشاره کرد، که توسط متخصصان ماهر آن کشور تهیه و ارائه شده است. برنامه نویسان ایرانی هم چند سالی است به ساخت این موتورهای جستجو روی آورده‌اند و در این امر بسیار موفق بوده‌اند. قابلیت‌های بهینه و بومی موتورهای جستجوی ایرانی از مهم‌ترین ویژگی‌های شاخص آنها هستند که علاوه بر سرچ قدرتمند و گسترده، دیگر کارهای روزانه کاربران را تسریع می‌بخشند، به همین دلیل، در این مقاله به معرفی 4 موتور جستجوی فعال و پرکاربرد ایرانی خواهیم پرداخت.


موتور جستجو ایرانی سلام

موتور جستجوی سلام توسط شرکت بیان و تحت دامنه salam.ir طراحی و ارائه شده است. این موتور جستجوی قدرتمند قابلیت این را دارد که به صورت همزمان عبارت مورد نظر کاربر را در چندین موتور جستجوی دیگر از جمله google ، bing ، ask ،blekko  ، yahoo ، yandex و zal جستجو و بهترین ترکیب را به نمایش بگذارد.

از مزایای این موتور جستجو می‌توان، وسعت دامنه جستجو، افزایش دقت در نتایج جستجو، توجه به زبان فارسی، حذف تبلیغات، و در نتیجه صرفه‌جویی در زمان به دلیل افزایش دقت و حذف تبلیغات اشاره کرد.

موتور جستجو

جستجوگر پارسی جو

موتور جستجوی پارسی جو که یکی از بهترین موتورهای جستجوگر ایرانی می‌باشد، در سال 1389 بر روی وب قرار گرفت و تحت دامنه parsijoo.ir ارائه گردید.پارسی جو در کنار برطرف کردن تمام نیازهای روزانه کاربران خود، از جمله جستجوگر وب، تصویر، ویدیو، موزیک، فایل و دانلود، خبر و کالا، با داشتن سیستم تبلیغاتی هدفمند و قدرتمند خود پیشرفت در تبلیغات را برای میلیو‌ن‌ها کاربر خود فراهم کرده است.موتور جستجو

موتور جستجوگر جس جو

از قدیمی‌ترین موتورهای جستجوی ایرانی که به عنوان بخشی از وب سایت‌های بزرگ در نظر گرفته شده است، میتوان به جس جو اشاره کرد. در این موتور جستجو در کنار امکاناتی همچون سرچ کردن تصاویر، مطالب و ویدئو میتوان از کتابخانه و مترجم آنلاین و همچنین تبدیل تاریخ شمسی،میلادی و قمری به یکدیگر  و تبدیل زبان فینگلیش به فارسی بهره برد. در این موتور جستجو که تحت دامنه http://www.jasjoo.com/ ارائه شده است، فهرستی از اماکن و مشاغل ایرانی و لینک وب‌سایت ها و وبلاگ های فارسی زبان را می‌توان مشاهده کرد.

موتور جستجو گردو

https://gerdoo.me/ دامنه ای است که موتور جستجوی گردو تحت آن ارائه شده است. این موتور جستجو یک فراجستجوگر است و مانند گوگل برای تصمیم‌گیری بهتر کاربران یک پیش نمایش از سایت را نشان می‌دهد.

از دیگر مزایای این موتور جستجوگر، میتوان به پاسخ‌دهی سریع، داشتن حریم خصوصی، اینترنت نیم بها، اشاره کرد، همچنین با هر جستجو به نیابت از کاربران خود مبلغی را به خیریه اهدا می‌کند.

چگونه سایت خود را به موتورهای جستجوگر معرفی کنیم؟

استفاده از نرم‌افزارهای مخصوص و روش دستی دو راهی هستند که می‌توان سایت خود را در موتورهای جستجو ثبت کرد. راه اول به علت اینکه اغلب نرم افزارهای طراحی شده رایگان نیستند کاربرد زیادی ندارد و راه دوم روش مطمئن‌تری است. برای ثبت کردن سایت به صورت دستی کافی است به همه‌ی موتور‌های جستجو به صورت جداگانه  مراجعه کنید و در قسمت ثبت نام، سایت خود را ثبت کنید، و در صورتی که لازم بود نظر یا کلمات کلیدی مربوط به سایتتان  را وارد کنید, سپس گزینه‌ی ثبت را بزنید و نشانی سایت خود را درج کنید.

باید به یاد داشت که اصل مهم و اساسی برای موفقیت در هر کاری داشتن اطلاعات و شناخت کافی در آن حوزه می‌باشد. در دنیای پیشرفته امروزی طراحی سایت هر روزه دستخوش تغییراتی می‌شود، و صاحبان وب سایت‌ها همچون مشاغل دیگر هر روز برای پیشرفت در حوزه‌ی کاریشان باید بسیار تلاش نمایند، تا بتوانند درمیان  رقبایشان جایگاه قابل قبولی نسبت به معیارهایشان برای خود کسب نمایند. با فهمیدن نحوه عملکرد موتورهای جستجو، قادر خواهید بود تا وبسایت خود را بهبود بخشیده و در فضای اینترنت خود را مطرح کنید.

همچنین ببینید

ارسال پیام مخفی در آیفون

ارسال پیام مخفی در آیفون

ارسال پیام مخفی در آیفون می‌تواند سرگرم‌کننده باشد و در عین حال چت را خصوصی …

دیدگاهتان را بنویسید