مزایا و معایب پستانک معمولی و ارتودنسی

پستانک ، تاثیر فراوانی بر فک و فرم دهان و دندان دارد و به همین جهت ، امروز در این مقاله از وبسایت نیمه شب به معرفی مزایا و معایب پستانک معمولی و ارتودنسی خواهیم پرداخت ، جهت آشنایی با این موضوع ، در ادامه مطلب همراه ما باشید.

پستانک ، یک اکسسوری قدیمی است که در عین اینکه می تواند به آرامش کودک کمک کند، استفاده بیش از حد آن می تواند بر رشد حفره دهان تأثیر بگذارد و در کل ، این وسیله مخصوص نوزادی دارای مزایای و معایبی است که به مرور آنها می پردازیم.

مزایا و معایب پستانک معمولی و ارتودنسی

مزایای پستانک معمولی

پستانک می تواند به خواب راحت نوزاد کمک کند و به کمک آن ، برای خواباندن کودک خود نیازی به تلاش اضافه ندارید.
اگر با کودک خود در هواپیما سفر می کنید، پستانک می تواند ناراحتی ناشی از فشار هوا را که در طول پرواز تغییر می کند به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
از پستانک نیز می توان به عنوان روشی برای حواس پرتی کودک ، استفاده نمود. به عنوان مثال، می‌توانید در زمان جمع‌آوری آزمایش‌های خون، سونوگرافی و سایر روش‌های پزشکی، به کودک خود پستانک بدهید.

از آنجا که کودک به دلیل بستری زیاد یا در موقعیت خواب نادرست گاهی ممکن است که خفه شود ، متخصصان اظهار می دارند که استفاده از پستانک ، با کاهش خطر این موضوع همراه است زیرا به بازتر شدن راه های هوایی کمک می کند و به نوزاد اجازه می دهد بهتر نفس بکشد.

استفاده از پستانک ، به تسکین قولنج کمک می کند و والدین می توانند برای کنترل حملات مکرر قولنج در نوزاد از پستانک استفاده کنند.

یکی دیگر از مزایای پستانک برای نوزادان نارس است. نوزادان نارس به دلیل رشد فیزیکی ناقص، رفلکس مکیدن ضعیفی دارند. تحقیقات نشان داده است که مکیدن غیر مغذی، با استفاده از پستانک، به نوزاد نارس کمک می کند تا رفلکس مکیدن را که برای شیردهی امری حیاتی است، بهبود بخشد.

نکات

کودکان بالای چهار سالی که از پستانک استفاده می کنند عوارض جانبی مانند نامرتبی دندان های دائمی را تجربه خواهند نمود.

کارشناسان توصیه می کنند استفاده از پستانک را به حداکثر 6 ساعت در روز محدود کنید.

استفاده از پستانک در کودکان بزرگتر از 24 ماه تصمیمی است که هر یک از والدین باید بر اساس توصیه های پزشک اطفال یا دندانپزشک اطفال اتخاذ کنند.

آکادمی دندانپزشکی اطفال آمریکا توصیه می‌کند که از پستانک گرفتن کودک باید حداکثر تا سقف 3 سالگی شروع شود.

پستانک ها در طرح های متعدد موجود هستند. اما، آکادمی اطفال آمریکا (AAP) پستانک یک تکه را توصیه می کند.

پستانک های تک تکه با سوراخ از نوع بهترین هستند زیرا اجازه گردش هوا را می دهند و از ایجاد جوش در اطراف دهان جلوگیری می کنند.

پیش از استفاده نوزاد از پستانک ، حتما آن را بررسی نمایید تا از سوراخ یا پاره نبودن آن ، اطمینان حاصل کنید تا از ورود هوا به معده کودک ، جلوگیری کنید.

پستانک هر 45 روز یکبار باید عوض شود و در طول این مدت ، باید هر از چند گاهی پستانک به مدت 5 دقیقه در آب جوش جوشیده شود تا استرلیزه و ضد میکروب و باکتری شود.

سعی کنید که پس از یک سالگی ، استفاده از پستانک را در کودک تقلیل دهید.

از بستن پستانک به گردن نوزاد جلوگیری نمایید زیرا این کار ممکن است که در کودک به دلیل کشیدن او ، خفگی ایجاد کند.

 

بیشتر بخوانید: 21 ایده ی هدیه جذاب برای نوزاد تازه متولد شده

مزایا و معایب پستانک معمولی و ارتودنسی

مزایای پستانک ارتودنسی

پستانک های ارتودنسی از نظر ساختاری مشابه سینه مادر است که پس از استفاده از آنها ، نوزاد از پس زدن سینه مادر ، جلوگیری می کند.

کاهش ناهنجاری های فک و دندان

کاهش مشکلات اوربایت و اپنبایت

کاهش سندروم مرگ ناگهانی

کاهش رفلکس معده و مشکلات گوارشی

کاهش بی قراری نوزاد

کاهش فشار ناشی از هوا در هواپیما بر گوش نوزاد

دارای مواد سازنده غیر مضر برای نوزادان و کودکان

عدم اختلال در وزن گیری نوزاد

کمک به رشد صحیح و اصولی دندان ها

معایب پستانک معمولی و ارتودنسی

آیا می دانید که دو روش مکیدن سینه و پستانک، هر دو متفاوت هستند؟ در واقع این موضوع یک افسانه قدیمی است که مکیدن پستانک می تواند به کودک در هر گونه بهبودی در نحوه شیر خوردن او کمک کند.

یکی از بدترین معایب دادن پستانک به نوزاد در ماه های اولیه تولد او این است که نوزادان پس از دادن پستانک ، از مکیدن سینه امتناع می کنند و در نتیجه مجبور خواهید بود که او را به شیر خوردن با شیشه عادت دهید.
یکی دیگر از معایب دیگر استفاده از پستانک این است که هر چند که با استفاده از آن می توان کودک خود را زودتر و در تایم بیشتر خواباند. اما با این کار، نوزاد به پستانک معتاد می شود و پس از مدتی مشخص (با بزرگ شدن کودک)، دیگر نمی توان آن را از او جدا کرد و وابستگی او را ترک داد. در واقع زمانی فرا می رسد که کودک بدون آن نمی خوابد و در شب، زمانی که پستانک از دهانش بیفتد، از خواب بیدار می شود.

مزایا و معایب پستانک معمولی و ارتودنسی
یکی از معایب بزرگ پستانک که بسیاری از والدین از آن بی خبرند این است که پستانک ها بزرگترین دلیل التهاب گوش که اوتیت نام دارد هستند. اوتیت یک عفونت در گوش میانی است که بیشتر در نوزادان تا سن 6 ماهگی بروز می کند زیرا در این سن نوزادان بیشترین مستعدان ابتلا به اوتیت هستند.
نکته: از آغشته کردن پستانک با هر نوع شیرین کننده خودداری کنید زیرا با این کار کودکتان را به قند معتاد می کنید. و بعد از مدتی، کودک شما سینه مادر و شیر او را پس می زند.

کاهش تولید شیر مادر ، زیرا دفعات مکرر مکیدن سینه کاهش می یابد و در نتیجه جریان شیر به کندی صورت می پذیرد.

احتمال ورود میکروب و باکتری به بدن نوزاد بر اثر افتادن پستانک از دهان نوزاد

استفاده بالاتر از سن 4 سالگی به بروز ناهنجاری های دهانی و دندانی کمک می کند.

 

بیشتر بخوانید: آموزش شیردهی و نکاتی که باید در دوران شیردهی رعایت کنید

سخن پایانی

حال که انواع مزایا و معایب ، برای هر دو نوع پستانک معمولی و ارتودنسی بر شمرده شد ، دانستن این مهم ، ضروری است که مهم ترین خطری که نوزادان را از سوی پستانک تهدید می کند دو تکه یا چند تکه بودن آن است زیرا هر آن ، احتمال جدا شدن قطعات آن در دهان نوزاد وجود دارد که احتمال خفگی و مرگ را افزایش می دهد ، بنابرین کنترل یک تکه بودن پستانک در هنگام خرید ، امری است بسیار ضروری.

همچنین ببینید

تالار عروسی هتل استقلال تهران

امکانات عروسی رویایی در تالار لوکس هتل استقلال تهران چیست؟

هتل لوکس و مجلل استقلال در تهران، مکانی ایده‌آل برای برگزاری عروسی رویایی شما است. …

دیدگاهتان را بنویسید