زیباترین جاده پاییزی برای سفر عاشقانه

ایران زیباترین جاده پاییزی برای رانندگی یا یک سفر عاشقانه دارد. در سال‌های گذشته علاقه‌مندی به سفرهای جاده‌ای در ایران توسط دوستداران طبیعت، دوچرخه‌سواران و مسافران جهان با خودرو افزایش یافته است. ایران در کنار میراث شناخته شده یونسکو و سایر مکان‌های تاریخی، برای کاوش در طبیعت و رانندگی در مناظر چشمگیر و چشمگیر آن، چیزهای زیادی برای ارائه دارد. سفر جاده ای در ایران، بهترین راه برای بازدید از ایران و بیابان ها، کوه ها، سواحل و رودخانه های آن است. تنوع جاذبه های طبیعی ایران با دمای وسیع آن در مناطق مختلف، تمام نیازهای یک مسافر مشتاق را نشان می دهدجاده چالوس زیباترین جاده پاییزی

زیباترین جاده پاییزی | جاده چالوس

جاده چالوس، عنوان چهارمین مسیر رانندگی هیجان انگیز جهان را دارد. جاده 59 که عموما به جاده چالوس معروف است، یکی از زیباترین جاده های جهان و دارای منحصر به فردترین و بکرترین مناظر ایران است. این جاده زیبای محبوب 113 کیلومتری که به شمال ایران منتهی می شود و از میان جنگل ها، صخره ها، حاشیه دریای خزر و تا ارتفاع 4000 متری کوه های البرز می گذرد، دارای مناظر خیره کننده و مناظر شگفت انگیزی است که خاص خود را دارد. در هر فصلی جذابیت دارد و آن را به بهترین انتخاب برای یک سفر جاده ای در ایران تبدیل می کند. جاده چالوس استان های مازندران، البرز و تهران را به هم وصل می کند. برای رسیدن به این جاده شگفت‌انگیز، می‌توانید پس از گذر از کرج وارد جاده یوش بلده شوید، زیرا مسیر از شهر کرج در استان البرز شروع شده و به شهر چالوس مازندران متصل می‌شود.

در نیمه شب بخوانیم:جنگل پاییزی ایران | معرفی جنگل های زیبای ایران در فصل پاییز

جاده چالوس یکی از شلوغ ترین جاده های ایران در تعطیلات آخر هفته و تعطیلات است. تونل کندوان که حدود 70 سال پیش ساخته شده است، یکی از جاذبه های این جاده در کنار بسیاری از کافه ها، رستوران ها و چایخانه های کنار جاده با مناظر دیدنی است. اگر قصد دارید در پاییز و زمستان از جاده چالوس رانندگی کنید، مطمئن شوید وسیله نقلیه شما مناسب و مجهز به زنجیر چرخ است.

جاده اسالم – خلخال

جاده اصلی اسالم به خلخال که استان های گیلان و اردبیل را به هم وصل می کند به طول حدود 70 کیلومتر در بین مردم به عنوان رویایی ترین جاده جنگلی ایران شناخته می شود. رودخانه های خروشان از ابتدای مسیر شما را همراهی می کنند. در طول مسیر گله های حیوانات اهلی مانند گاو، گوسفند و اسب را می بینید که حس خاصی به بینندگان داده است. نکته خوب این انتخاب این است که در میان تمام نقاط شلوغ شمال، این جاده جنگلی رویایی در ایران توجه بسیاری از مردم را به خود جلب نکرده است. بنابراین، این مسیر تا حد امکان مسالمت آمیز است. در این مسیر دریاچه زیبایی به نام دریاچه نور وجود دارد که گردشگران می توانند در سفر جاده ای خود به ایران از آن دیدن کنند.جاده پاییزی اسالم

اگر از تهران قصد سفر به اسالم را دارید باید از جاده رشت و از طریق شهرهای منجیل و رودبار وارد جاده فومن شوید. پس از عبور از شهرهای صومعه سرا و پونل مسیر را به سمت آستارا ادامه دهید تا به شهر اسالم برسید. این مسیر در مجموع حدود 400 کیلومتر است که بهتر است در سفر به این جاده باک خودرو را در اسالم یا خلخال پر کنید زیرا در 70 کیلومتری این مسیر پمپ بنزینی وجود ندارد. با توجه به موقعیت جغرافیایی منطقه، حتی در تابستان لباس گرم برای شب داشته باشید. دوباره ماشین خود را به زنجیر مجهز کنید و مطمئن شوید که چراغ های مه شکن به درستی کار می کنند.

زیباترین جاده پاییزی | گردنه حیران

حیران به معنای آشفته یا مسحور شده است. گردنه حیران یکی دیگر از مسیرهای دیدنی شمال ایران است که استان گیلان را به طول 40 کیلومتر به اردبیل متصل می کند و انتخابی جالب برای یک سفر جاده ای در ایران است. روستای توریستی حیران، جنگل فندقلو و تله کابین حیران در مسیر، این مسیر را شایسته تر می کند. این منطقه برای کوهنوردی در ایران نیز بسیار مناسب است.

گردنه حیران در مسیر آستارا به نمین اردبیل قرار دارد. فاصله این جاده تا اردبیل 45 دقیقه است. نام آن ممکن است به دلیل دیدگاه های دیوانه کننده آن باشد.

این منطقه شگفت انگیز از یک طرف به کوه های پوشیده از جنگل های انبوه و از طرف دیگر به دره مشرف است که به دلیل مه دائمی در گردنه بسیار عمیق به نظر می رسد. اما دلیل اصلی مه تقریباً دائمی گردنه حیران رطوبت دریای خزر است نه ارتفاع زیاد این گردنه. در پایین دره رودخانه آستاراچای به عنوان مرز گیلان و استان آذربایجان می گذرد.

مطمئن شوید که لباس گرم همراه خود دارید زیرا هوا در این منطقه سرد است و در زمستان می تواند به -30 برسد. بنابراین بهترین فصول برای سفر جاده ای در این گردنه بهار، تابستان و پاییز است.جاده پاییزی گردنه حیران

در نیمه شب بخوانیم:سفر در تعطیلات مهر ۱۴٠۱

جاده ساحلی چابهار – بریس

جاده ساحلی چابهار – بریس یکی از زیباترین جاده های جنوب کشور است که در کنار دریای عمان قرار دارد. این جاده از چابهار شروع می شود، از روستای بریس می گذرد و در نهایت به خلیج گوادر می رسد. در طول مسیر در یک سمت جاده صخره هایی را می بینید که در اثر فرسایش آبی شکل های منحصر به فردی دارند و در سمت دیگر سواحل زیبای دریای عمان را می بینید.

رانندگی در این جاده بدون شک تجربه بی نظیری برای شما خواهد بود، زیرا جاده چابهار-بریس یکی از جاذبه های طبیعی بزرگ ایران است و دارای مکان های طبیعی خارق العاده ای مانند سواحل سنگی، آتشفشان های گلی، تالاب دریاچه صورتی لیپار، مریخی چابهار است. کوه‌ها، درختان انجیر معبد مقدس و… همچنین در طول مسیر، ساحل دیدنی رامین را با آب‌های شفافش از دست ندهید. اگر موج‌سوار، غواص یا علاقه‌مند به فرصت‌های غواصی مقرون به صرفه هستید، این مکان مناسب شماست.

در نظر داشته باشید که کیفیت سیمان این مسیر چندان قابل قبول نیست و از امکانات روشنایی مناسبی برخوردار نیست. بنابراین، سفر خود را زودتر برنامه ریزی کنید تا قبل از تاریک شدن هوا به مقصد مورد نظر خود برسید و گرمای منطقه را نیز در نظر بگیرید. تنها فصل پیشنهادی برای این منطقه از اواخر پاییز تا پایان اسفند است. مطمئن شوید که به اندازه کافی آب بطری با خود حمل می کنید تا از کم آبی بدن جلوگیری کنید. جاده کاملاً ایمن است، اما ما کمپینگ انفرادی در منطقه را پیشنهاد نمی کنیم.کوه مریخی چابهار زیباترین جاده پاییزی

زیباترین جاده پاییزی | جاده مرزی ارس جلفا

جاده مرزی ارس جلفا یکی از گزینه های زیبا در شمال غرب ایران و در کنار رودخانه ارس برای سفر جاده ای در ایران است. این جاده شگفت انگیز از منطقه ارسباران به موازات رودخانه ارس شروع و به جلفا ختم می شود. در طول مسیر می توان از یک طرف جنگل های انبوه و کوه های سرسبز و از طرف دیگر رودخانه ارس و خانه های روستایی را دید. خانه های واقع در منطقه مستقل نخجوان در ارمنستان را نیز می توانید به راحتی در این جاده ببینید، زیرا فاصله آنها با شما تنها یک رودخانه است.

در نیمه شب بخوانیم:برای طبیعت گردی به چه وسایلی نیاز است؟

برای راندن این جاده از تبریز به جلفا (فراموش نکنید از مجموعه بازار تاریخی تبریز به عنوان یکی از میراث جهانی یونسکو در ایران دیدن کنید)، ابتدا از خروجی مرند خارج شده و پس از عبور از کاروانسرای شاه عباسی در جاده منتهی به خروجی مرند به سمت جلفا ادامه دهید. 135 کیلومتر یا حدود یک ساعت و نیم تا رسیدن به ورودی شهر جلفا فاصله دارید.جلفا جاده زیبا پاییزی

حرف اخر

اکثر مردم فصل بهار یا تابستان و فصل های گرم سال را برای سفر انتخاب می کنند. اما فصل های سرد هم زیبایی های خاص خود را دارند. هیچ کس نمی تواند زیبایی طبیعت زرد و نارنجی در پاییز و حتی کوه ها و دشت های برفی را نادیده بگیرد.

درباره‌ی تیم تحریریه نیمه شب

همچنین ببینید

چرا زنان در ایران به حقوق و دستمزد کم قانع می شوند؟

مشاهدات نشان می دهد که بخش خصوصی تمایل بیشتری برای استخدام زنان دارد و تعداد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *