جیغ زدن کودک نشانه چیست؟ چگونه می توان این رفتار کودک را کنترل کرد؟

بسیار از والدین هستند که با سوالاتی نظیر جیغ زدن کودک نشانه چیست؟ چگونه می توان این رفتار کودک را کنترل کرد؟ روبرو هستند و به همین منظور امروز ما در این مقاله از وبسایت نیمه شب به بررسی و ریشه یابی این موضوعات و همچنین معرفی راه های کنترل آنها خواهیم پرداخت با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

چرا کودکان جیغ می زنند؟
اگر کودکی جیغ می زند ، به احتمال زیاد ، وی سعی می کند به شما بگوید که به چیزی نیاز دارد. دارسیا ناروائز ، استاد روانشناسی دانشگاه نوتردام می گوید: از نظر تکاملی ، فرزندان پستانداران به عنوان سیگنالی برای والدین خود گریه می کنند و جیغ می زنند و علت آن هم این است که آنها نیاز به توجه فوری دارند. در اینجا ، ما به معرفی 11 مورد از رایج ترین دلایل جیغ زدن کودکان و برخی راهکارها برای آرام کردن آنها پرداخته ایم اما قبل از مرور راهکارها باید به این نکته توجه داشت که هیچ دو کودکی شبیه هم نیستند و آنچه برای یکی کار می کند ، ممکن است برای دیگری کارساز نباشد.

جیغ زدن کودک نشانه چیست؟ چگونه می توان این رفتار کودک را کنترل کرد؟

دلایل جیغ زدن کودکان و راه های کنترل آن

1. گرسنگی اولین دلیل جیغ زدن کودکان

همه افراد وقتی گرسنه می شوند کمی گیج می شوند و اگر کودکان مدتی غذا نخورده باشند می توانند به سرعت شروع به جیغ و فریاد زدن نمایند. آنها ممکن است فریاد “به من غذا بده” را موزون و تکراری و (معمولاً) کوتاه و کم صدا تکرار کنند بنابرین نکته مهم در تغذیه ، تماشای ساعت نیست ، بلکه پاسخ به نشانه های کودک است ، زیرا ممکن است ساعاتی از نهار یا شام خوردن کودک گذشته باشد اما او به دلیل داشتن تحرک زیاد ، مجدد گرسنه شده باشد ، بنابرین باید همیشه مقداری غذای آماده را برای بی قراری های کودک در یخچال ، کنار گذاشت.

بیشتر بخوانید: تربیت جنسی کودک

2. خواب آلودگی

خواب آلودگی نیز یکی از دلایل جیغ زدن کودکان می باشد. به عنوان یک والد خسته ، ممکن است بتوانید در همان لحظه خستگی بخوابید ، اما این امر لزوماً در مورد کودکان صادق نیست. خواب یک مهارت آموخته شده است و یک کودک جیغ زننده عمدتا قادر به تسکین خود نیست ، بنابراین والدین باید به کودک خود کمک کنند تا به خوابی آرام رود. برای کمک به کاهش جیغ زدن کودک و آرام کردن او ، احتمالاً کمی آزمایش و خطا باید انجام شود تا ببینید چه چیزی کودک خسته را بهتر آرام می کند.

شاید فکر کنیم اگر کودک شبها جیغ می زند و مرتباً از خواب بیدار می شود ، کاهش خواب در روز پیشنهادی ایده ال است و یا شاید فکر کنیم که بازی و خستگی بیشتر کودک در طول روز ، به خواب بهتر وی در شب کمک می کند ، اما اینطور نیست. هنگامی که کودک بیش از حد خسته می شود ، بدن او هورمون هایی تولید می کند که برای او نشستن و خوابیدن را دشوار می کند بنابرین باید قبل از رسیدن کودک به مرحله خستگی بیش از حد ، او را در رسیدن به خوابی راحت کمک کرد.

3. مشکلات شکمی

آیا کودک گریه کننده شما هم قوز می کند ، کمرش را قوس می دهد یا پاهایش را به هم می پیچد؟ پریتی پاریخ ، پزشک متخصص اطفال در شهر نیویورک می گوید اینها نشانه های تولید گاز شکمی هستند. خبر خوب این است که راهی آسان برای کمک به آنها در عبور از آن وجود دارد. پريخ مي گويد: “كودك را در سمت چپ يا روي شكم او نگه داريد تا به هضم غذای او كمك كنید. او همچنین می گوید اگر با پاهای کودک ، بصورت دستی تمرین رکاب دوچرخه سواری انجام دهید و آنها را تا سینه فشار دهید این گاز کاهش می یابد و از ناراحتی ها و مشکلات شکمی کودک تا حد زیادی کاسته می شود”

جیغ زدن کودک نشانه چیست؟ چگونه می توان این رفتار کودک را کنترل کرد؟

4. دندان در آوردن

یکی از دلایل جیغ زدن کودکان می تواند دندان در آوردن آنها باشد. کودک می تواند از 4 ماهگی تا هشت سالگی شروع به دندان درآوردن کند و وقتی درد شروع شد ، افزایش بی قراری او تقریباً تضمین شده است. هوروویتز پیشنهاد می کند کافی است لثه ها را ماساژ دهید تا زمانی که انگشتان شما صدای جیر جیر ایجاد کند و کودک با این کار به یک آرامش نسبی برسد.

گاهی ممکن است وسوسه کننده باشد از محصولاتی خاص مانند Anbesol یا Orajel استفاده کنید اما بهتر است که از مصرف آنها اجتناب کنید زیرا این محصولات مبتنی بر بنزوکائین می باشند که توسط آکادمی اطفال آمریکا (AAP) تاکنون تأیید نشده اند. از آنجایی که این محصولات ، می توانند ، پشت گلو را بی حس کنند و در بلعیدن کودکان ، اختلال ایجاد کنند بنابرین تسکین طبیعی بهترین راه حل است. یوجنی چارلز ، پزشک متخصص اورژانس اطفال بیمارستان اینوا لودون در لیسبورگ ، ویرجینیا می گوید ، اگر موردی بسیار حاد باشد ، تیلنول و موترین در دوزهای مناسب وزن ، تنها داروهای توصیه شده برای دندان درآوردن کودکان هستند.

5. تحریک بیش از حد

از آنجایی که کودکان امروزی اغلب در خانواده های کم جمعیت بزرگ می شوند ، تحمل ازدحام را ندارند و ممکن است یک مهمانی شلوغ ، تاثیرات بسیار منفی را بر روان آنها بگذارد و حتی کودک را به سمت بی قراری و گریه و جیغ زدن بکشاند.
بنابرین بهترین ایده این است که کودک گریان را به اتاقی خلوت ببرید و زمانی که به نظر می رسد او بیش از حد تحریک شده است به او استراحت بدهید. پریخ می گوید پیاده روی و هوای تازه در یک محیط آرام و آشنا نیز می تواند برای کودکان مفید باشد.

6. نیاز به توجه

وقتی کودکان لبریز از توجه شما باشند شادترین و ساکت ترین خواهند بود. کودکان اغلب به دلیل تنهایی و عدم توجه گریه می کنند و جیغ می زنند زیرا غالبا احساس ناتوانی می کنند. ناروائز می گوید کودکان باید همدلانه و سریع مورد مراقبت و توجه قرار گیرند تا سیستم بدنی و اعصاب آنها جای تحریک یا تشدید ، آرامش داشته باشد بنابرین بهتر است مدتی کارهای خود را رها کنید و کودک را در آغوش بکشید و با او بازی کنید.

جیغ زدن کودک نشانه چیست؟ چگونه می توان این رفتار کودک را کنترل کرد؟

7. بیماری آخرین علت جیغ زدن کودکان

هیچ کس دوست ندارد بیمار باشد ، از جمله کودکان. اگر کودک کوچک شما احساس بیماری می کند ، احتمالاً متوجه گریه بیش از حد معمول یا جیغ زدن او می شوید. چارلز می گوید: “اکثر والدین می دانند که گریه معمولی کودک چگونه است ، بنابراین اگر کودک گریه خود را متوقف نکند یا بیش از حد معمول گریه کند ، می تواند نشانه بروز یک بیماری در وجود او باشد که با مشاهده این حالت باید ، بدنبال علائم دیگر مانند تب ، استفراغ ، تهوع و در نتیجه درمان او باشید.

بیشتر بخوانید: روش های آماده سازی کودکان برای رفتن به مدرسه

سخن پایانی

بسیاری از والدین هستند که در هنگام جیغ و فریاد زدن کودکان ، کنترل خود را از دست می دهند و با کودک برخورد فیزیکی می کنند ، اما بهترین راهکار این است که با توجه به دلایل ارائه شده در این مقاله علت جیغ کودک را بررسی کرد و سپس به کنترل و درمان آن پرداخت.

درباره‌ی فرناز باقری

فرناز باقری هستم فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته مدیریت از دانشگاه بوعلی سینا ، معلم هستم و به دلیل کار در محیط مدرسه، همواره در حال خواندن و یادگیری مطالب جدید هستم، و در تلاشم تا آموخته هایم را در زمینه های مختلف در وب سایت نیمه شب بنویسم، امیدوارم مطالبی که می نویسم مورد پسند شما واقع شود.

همچنین ببینید

10 راه افزایش هوش جنین در بارداری

10 راه افزایش هوش جنین در بارداری

بطور کلی وراثت عامل مهمی است که بر هوش جنین در دوران بارداری تأثیر می …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *