روش‌های مهاجرت به انگلستان برای ایرانیان

کشور انگلستان به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین کشورهای جهان، سالانه هزاران مهاجر را از سراسر جهان می‌پذیرد. این کشور یکی از مهم‌ترین مقصدهای مهاجرت تحصیلی به شمار آمده و در میان دانشجویان بین‌المللی محبوبیت زیادی دارد. علاوه بر مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری و سرمایه‌گذاری نیز با وجود پیچیدگی و رقابت شدید آن، از روش‌های متداول مهاجرت به انگلستان هستند. لازم به ذکر است که انگلستان یکی از گران‌ترین مقصدهای مهاجرت به شمار آمده و هزینه‌های زندگی در آن نسبتا بالاست. در این مقاله قصد داریم تمامی روشهای مهاجرت و اخذ ویزای طولانی مدت به انگلستان را بررسی کنیم؛ با ما در مجله‌ی نیمه‌شب همراه باشید.

شرایط مهاجرت به انگلستان

اگر به وب سایت رسمی و دولتی اداره مهاجرت انگلیس یعنی gov.uk سر بزنید، متوجه این موضوع می‌شوید که شهروندان ایرانی برای حضور موقتی، بلند‌مدت و یا دائمی در کشور انگلستان نیاز به دریافت یکی از انواع ویزای انگلیس دارند. باید به این نکته توجه کنید که اخذ ویزای کوتاه مدت توریستی برای گردشگری و یا شرکت در یک نمایشگاه تجاری در انگلیس به هیچ وجه به معنی مهاجرت به انگلیس نبوده و شما ملزم هستید تا پیش از اتمام اعتبار ویزای انگلیس به کشور مبدا بازگردید.

بر همین اساس، نباید این طور در نظر بگیرید که میتوانید با اخذ یک ویزای کوتاه مدت توریستی و یا تجاری انگلیس، امکان تمدید و یا تبدیل آن به یک ویزای بلند مدت و اقامت دائمی در این کشور را خواهید داشت، انجام این کار غیرقانونی بوده و به عنوان موردی منفی در پرونده شما، باعث دیپورت از کشور انگلیس و نداشتن امکان درخواست ویزای مجدد برای حداقل 5 سال می شود.

به طور معمول اعتبار ویزای توریستی انگلیس (در حالت استاندارد) برای حداکثر 6 ماه بوده و به شما این امکان را می‌دهد تا در مدت زمان تعیین شده، به اهداف مختلف خود در این کشور رسیدگی کنید. البته امکان درخواست ویزای توریستی 2، 5 و 10 ساله نیز برای متقاضیانی که دارای سابقه سفر و تمکن مالی کافی هستند و به طور مکرر به کشور انگلستان سفر می کنند نیز وجود دارد. ولی در هر صورت، شما تنها می توانید برای حداکثر 6 ماه در هر بار ورود به این کشور حضور داشته باشید.

برای یافتن بهترین راه مهاجرت به این کشور، باید ابتدا با تمامی روش های موجود و قوانین کشور انگلستان آشنا شوید و سپس با توجه به شرایط شخصی خود بهترین روش را انتخاب نمایید. راه های مهاجرت به انگلیس و اخذ اقامت شامل 7 روش اصلی تحصیل، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج، ویزای خانوادگی، تولد و پناهندگی است.

درست است که اجازه تمدید و یا تبدیل ویزای توریستی در داخل کشور انگلیس وجود ندارد و نمی توان آن را در زمره روش های مهاجرت به انگلیس قرار داد، اما بسیاری از افراد، با خوش فکری و بهره فراوان از مجوز توریستی این کشور، به بررسی شرایط کار و هزینه های زندگی پرداخته و برای آماده سازی مقدمات مهاجرت به انگلستان، با چندین شرکت و یا دانشگاه برای هماهنگی جاب آفر و یا نامه پذیرش تحصیلی مصاحبه می کنند. در واقع، می توان با حضور کوتاه مدت در کشور انگلیس، به ارزیابی تمامی موارد برای مهاجرت بلند مدت به این کشور پرداخت و حتی برای اقدامات بعدی نظیر جاب آفر و یا پذیرش تحصیلی، زمینه های لازم را فراهم کرد. در صورت موفقیت در اخذ ویزای توریستی انگلستان، اجازه کار در این کشور را نداشته و تنها می توانید برای حداکثر 6 ماه، در یک دوره آموزشی شرکت کنید.

روش‌های اخذ ویزای بلند مدت و مهاجرت به انگلستان

در این بخش از مطلب هر هفت روش اخذ مجوز اقامت و مهاجرت به انگلستان را بررسی خواهیم کرد.

بریتانیا

مهاجرت به انگلستان از طریق ویزای تحصیلی

یکی از محبوب ترین و سریع ترین روش های مهاجرت انگلیس روش تحصیلی است. صرف نظر از هزینه بالای تحصیل در دانشگاه ها و موسسات آموزشی با کیفیت انگلیس، روش تحصیلی یکی از بهترین روش های مهاجرت به انگلیس محسوب می شود و به شما این امکان را می دهد تا از همراهی همسر و فرزندان در زمان تحصیل در این کشور برخوردار شده، در زمان تحصیل به کار دانشجویی بپردازید.

بنابر قوانین دولتی، اگر قصد مهاجرت به انگلستان از طریق این روش را داشته باشید، باید یک موسسه آموزشی معتبر مثل دانشگاه مستقر در انگلیس را انتخاب کرده و نامه پذیرش تحصیلی را از آن دریافت کنید. اگر دوره آموزشی شما کمتر از 6 ماه باشد، می توانید با ویزای توریستی، کار خود را در این کشور انجام دهید. اما در صورتی که دوره تحصیلی شما بیش از یک سال به طول بیانجامد، نیاز به اخذ ویزای تحصیلی خواهید داشت.

ویزای Tier4یا همان ویزای دانشجویی انگلستان به دو دسته ویزای Tier4 General و ویزای Tier4 Child تقسیم می شود. ویزای Tier4 جنرال برای افراد از سن 17 سال و 6 ماه به بالا می باشد و افراد با سن کمتر از 17 سال و 6 ماه برای ویزای Tier4 child می توانند اقدام کنند. اگر بتوانید از یک مدرسه، دانشگاه یا کالج در انگلیس پذیرش بگیرید و به مهارت های زبان انگلیسی مسلط باشید می توانید برای ویزای Tier4 اقدام کنید.

برای اخذ نامه پذیرش از مدرسه، کالج و یا دانشگاه باید مدارک مورد نیاز آن داشنگاه را که اغلب شامل ریز نمرات تحصیلی، توصیه نامه و .. می‌شود را برای مرکز آموزشی مورد نظرتان ارسال کنید.چنانچه موفق به دریافت نامه پذیرش تحصیلی شوید، پس از دریافت پذیرش به شما نامه ای تحت عنوان CAS (Confirmation of Acceptance for Studies) دریافت خواهید کرد، که باید به همراه سایر مدارک به سفارت انگلستان تحویل داده شود و در خواست ویزای تحصیلی را مطرح نمایید. این نامه به مدت 6 ماه اعتبار دارد.

در مقایسه با نامه پذیرش تحصیلی، نیاز به مدارک بیشتری برای اخذ ویزای تحصیلی انگلیس خواهید داشت. ویزای تحصیلی انگلستان از نوع امتیازبندی بوده و برای ویزای General دارای چهل امتیاز و برای ویزای Child دارای 30 امتیاز می باشد. کسب تمام امتیازات برای اخذ ویزا الزامی است. در امتیاز بندی، تمکن مالی، مدرک زبان و نامه پذیرش مرکز آموزشی یا همان CAS LETTER مورد بررسی قرار می‌گیرد.

تمکن مالی برای اخذ ویزای تحصیلی

۱۰ امتیاز از امتیاز بندی ویزا منوط به نامه بانکی می باشد که می بایست از یکی از بانک های پارسیان یا پاسارگاد تهیه شود. پرینتی از موجودی حساب کامل و دقیق از بانک های مذکور گرفته شده و در پرونده قرار داده شود. اگر متقاضی سنش زیر ۱۷ سال و شش ماه باشد باید برای ویزای Tier4 child اقدام نموده و پرینت بانکی می تواند به نام پدر یا مادرش یا قیم قانونی او باشد و نشان دهد که کلیه هزینه های زندگی دانش آموز را برای مدت ۹ ماه می تواند پوشش دهد. این مبلغ می بایست یک ماه قبل از مراجعه به سفارت در حساب های مذکور باقی بماند و حتی یک دقیقه هم نباید این مبلغ کمتر از مبلغ مورد نظر شود. این حساب می بایست کوتاه مدت باشد. مبلغ مورد نظر بر اساس شهر لندن و شهرهای دیگر متفاوت است و در مجموع در حدود ۱،۲۸۰ پوند برای نفر اصلی و حدود ۱،۰۰۰ پوند برای همراه در هر ماه محاسبه می گردد. هزینه زندگی برای 9 ماه باید در حساب باشد بنابراین این مبلغ می بایست در ۹ ضرب شده و در حساب موجود باشد. علاوه بر مبلغ فوق متقاضی نیاز است که نشان دهد هزینه شهریه دانشگاه را نیز پرداخت کرده یا در حساب دارد.

مدرک زبان برای اخذ ویزای تحصیلی

۱۰ امتیاز دوم متعلق به مدرک زبان  IELTS Academic یا مدارک معادل آن است که نمره مورد نظر آن را دانشگاه تعیین می‌ کند. نمرهIELTS  برای متقاضیان زیر ۱۷ سال و شش ماه مورد نیاز نیست.

نامه پذیرش نهایی از مرکز تحصیلی

۲۰ امتیاز باقی مانده منوط به ارایه نامه ای بنام پذیرش نهایی و یا CAS Letter خواهد بود. صدور این نامه بستگی به ارایه مدرک IELTS و سایر مدارک مورد نیاز دانشگاه است و معمولاً شامل موارد زیر می باشد:

  • کلیه سوابق تحصیلی و مدارک دانشگاهی و ریز نمرات آنها در دبیرستان و پیش دانشگاهی.
  • حداقل دو توصیه نامه از اساتید دانشگاه در سربرگ دانشگاه و ممهور به مهر دانشگاه و امضای استاد.
  • نامه SOP یا همان انگیزه نامه، که متقاضی باید از سوابق خود و علت تحصیل در کشور مقصد بنویسد.

برای دانشجویانی که در مقاطع مختلف در دانشگاه های انگلستان تحصیل می‌کنند، این امکان وجود دارد که پس از فارغ التحصیلی درخواست ویزای Graduate کنند و در طی مدت مشخصی پس از فارغ التحصیلی شان به جستجوی کار بپردازند. چنانچه شرایط مورد نیاز ویزای کاری برای دانشجویان فارغ التحصیل فراهم شود آنها میتوانند ویزایشان را به ویزای کار تبدیل کنند و مدت اقامتشان را در انگلستان تمدید کنند.

درست است که هزینه تحصیل در دانشگاه های انگلستان گران است اما برخی دانشگاه ها و یا نهاد های خاص برای کمک به دانشجویان با استعداد بین‌المللی که توان پرداخت هزینه‌های تحصیل در انگلستان و یا توان تامین هزینه های زندگی خود را ندارند، بر اساس شرایط خاص بورسیه تحصیلی اهدا می‌کنند.

بورسیه های تحصیلی برنامه های مالی هستند که برای کمک به پشتیبانی مالی دانشجویان از طریق مطالعاتشان طراحی شده اند. دانشجویان می توانند به دلایل مختلف این برنامه ها را دریافت کنند و این غالباً بستگی به نوع سازمانی دارد که بورسیه ها را اعطا می کند. سازمان های مختلف، انگیزه های مختلفی برای ارائه بورسیه تحصیلی به افراد خواهند داشت. به طور کلی واژه های بورسیه تحصیلی و کمک هزینه تحصیلی و اسکالرشیب، همگی به یک معنی واحد هستند و شرایطی برای شما تعبیه می‌شود تا هزینه هایی به شما تعلق گیرد که شما مجبور به باز پس دهی آن نیستید.

بورسیه‌های تحصیلی عالی دانشگاهی برای دانشجویانی که به معدل های مشخصی در مدارک تحصیلی خود دست یابند ارائه می شود، دانشگاه کمبریج، دانشگاه آکسفورد، امپریال کالج لندن، کالج کینگ لندن، دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن (LSE) و دانشگاه لندن از جمله دانشگاه‌هایی هستند که بورسیه تحصیلی فراهم می‌کنند. کمک هزینه مالی یا فاند هم به افرادی اختصاص پیدا می کند که اثبات کنند شرایط مالی مناسبی برای ورود به دانشگاه ندارند.   بورسیه های موسیقی به برخی از دانشجویانی ارائه میشود که استعداد خاصی در یک گرایش موسیقی دارند. موفقیت ورزشی هم یکی از عوامل دریافت بورسیه است، در این حالت چنانچه نماینده دانشگاه در مسابقات ورزشی باشید میتوانید بورسیه ورزشی کسب کنید.

برای تامین هزینه تحصیل علاوه بر دریافت بورسیه و فاند امکان کار دانشجویی هم وجود دارد، عموما دانشجویان در حین تحصیل اجازه دارند به صورت پاره وقت کار کنند. برای کار حین تحصیل با داشتن ویزای تحصیلی انگلستان باید با موافقت دانشگاه و مجوز به صورت پاره وقت حداکثر تا 20 ساعت کار کنید. سن کار بالای 16 سال است. البته بایستی بدانید کار دانشجویی نمی تواند تمام هزینه های زندگی و یا تحصیلی در انگلستان را پوشش دهد و تنها بخشی از هزینه های خود را با کار کردن می توانید جبران کنید و از این طریق با بازار کار در انگلستان آشنا شوید و برای کار بعد از تحصیل خود برنامه ریزی داشته باشید.

مهاجرت به انگلستان از طریق ویزای کار

یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به انگلستان از طریق دریافت ویزای کاری است. کشور بریتانیا به منظور جبران کمبود نیروی کار ماهر و استفاده از متخصصین در سراسر جهان، انواع مختلفی از ویزای کاری را به علاقه‌مندان ارائه می‌دهد. برای کار در کشور انگلستان باید ویزای Tier 2 دریافت کنید.  بنابر اطلاعات ارائه شده در وب سایت اداره مهاجرت بریتانیا، ویزای کار این کشور شامل دو نوع اصلی بلند مدت و کوتاه مدت می شود.

فهرست ویزاهای بلند مدت کار در انگلستان به شرح زیر است:

  • اسکیلد ورکر (نیروی کار ماهر)
  • ویزای خدمات پزشکی و درمانی
  • مجوز کار بین شرکتی (نمایندگی بین المللی)
  • ویزای پژوهشگران و مبلغان مذهبی T2
  • ویزای ورزشی T2

انواع ویزای کار کوتاه مدت انگلیس شامل موارد زیر می‌شود:

  • مجوز کار خیریه T5
  • ویزای ورزشی و خلاقانه T5
  • کار موقت – ویزای مبادله مجاز دولتی T5
  • ویزای کار موقت – موافقت نامه های بین المللی T5
  • ویزای کار مذهبی
  • ویزای کار فصلی
  • طرح تحرک جوانان
  • ویزای فارغ التحصیلی

به عنوان یک ایرانی، شما نمی توانید از تمامی گزینه های اشاره شده در بالا استفاده کنید و گزینه های متدوال و قابل استفاده برای شما، شامل برنامه اسکیل ورکر، خدمات پزشکی و درمانی، ویزای ورزشی و ویزای فارغ التحصیلی می شود.

اگر می خواهید به عنوان یک اسکیل ورکر ویزای کار دریافت کنید، باید یک دعوتنامه کاری از سوی کارفرمایی در انگلستان داشته باشید. کارفرمایی که برای شما پیشنهاد کار (Job Offer) ارسال می کند نیز باید از اداره کار مجوز استخدام نیروی کار خارجی داشته باشد. باید 3 ماه پیش از شروع کار در انگلستان درخواست خود را به سفارت این کشور ارائه دهید، معمولاً پس از 3 هفته به درخواست شما پاسخ خواهند داد. ویزای کار انگلستان حداکثر به مدت 5 سال و 14 روز صادر می شود، که می توانید برای 5 سال دیگر آن را تمدید کنید.

به طور مختصر، اگر قصد مهاجرت به انگلستان از طریق روش اسکیل ورکر را داشته باشید ، نیازمند داشتن فاکتورهای اصلی زیر هستید:

  • داشتن جاب آفر و دعوت نامه کاری معتبر از کارفرمای انگلیسی
  • گواهی اسپانسرشیپ کارفرما با ارائه اطلاعات و جزئیات موقعیت شغلی تخصصی در انگلیس
  • قرارگیری مهارت کاری شما در فهرست مشاغل واجد شرایط و مورد نیاز انگلستان
  • دریافت حداقل درآمد تعیین شده توسط دولت انگلیس ساعتی 10.10 پوند
  • داشتن مدرک و مهارت بالای زبان بر مبنای مقیاس CEFR

مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه‌گذاری

در سالیان گذشته مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری از طریق اخذ ویزای Tier1  یا ویزای کارآفرینی در کشور انگلیس امکان پذیر بود، اما اخیرا این نوع ویزا دیگر ارائه نمیشود و سه نوع ویزای دیگر جایگزین ویزای کارآفرینی در انگلستان شده اند. هر یک از این روش های جایگزین برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری را بررسی خواهیم کرد:

ویزای START-UP

برای اخذ ویزای Start-up در انگلستان باید یک طرح تجاری یا بیزنس پلن خلاق و نوآورانه ارائه دهید. انگلستان لیستی از مؤسسات مورد تایید که شامل دانشگاه ها یا مراکز تجاری حامی کارآفرینی ارائه داده است، که طرح تجاری شما باید مورد حمایت این مؤسسات قرار بگیرد. علاوه بر این شما باید در سطح B2 به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید. میزان سرمایه ای که برای این نوع ویزا لازم است از صفر الی 50 هزار پوند می باشد که هر چه میزان سرمایه شما بیشتر باشد احتمال جذب سرمایه گذار برای ایده شما بیشتر می شود. این نوع ویزا به مدت 2 سال صادر می شود و قابل تمدید نمی باشد. برای تمدید اقامت خود باید از طریق ویزای دیگری نظیر ویزای Innovator اقدام کنید.

ویزای INNOVATOR

برای اخذ ویزای Innovator نیز شما باید یک طرح خلاقانه ارائه دهید که مورد حمایت مؤسسات مورد تایید انگلستان قرار بگیرد. برای اجرای طرح خود نیز باید حداقل مبلغ 50،000 پوند در کشور انگلستان سرمایه گذاری کنید. با این ویزا پس از 3 سال می توانید اقامت دائم این کشور را اخذ کنید.

خرید اوراق قرضه دولتی در انگلستان

از طریق خرید اوراق قرضه دولتی در انگلستان نیز می توان اقامت این کشور را به دست آورد. در این روش نیاز به ارائه هیچ گونه بیزنس پلن وجود ندارد. شما باید مبلغ 2 میلیون پوند در اوراق قرضه سرمایه گذاری کنید تا بتوانید این نوع اقامت را کسب کنید. ابتدا اقامت 3 ساله اعطا می شود که برای 2 سال دیگر تمدید می شود. پس از 5 سال زندگی در انگلستان نیز می توان اقامت دائم این کشور را کسب نمود. اگر می خواهید از این طریق سریعتر اقامت انگلستان را به دست بیاورید می بایست مبلغ سرمایه گذاری را به 5 میلیون پوند افزایش دهید که در این صورت پس از گذشت 3 سال می توانید اقامت دائم انگلستان را کسب نمایید.

ویزای TIER 2

این ویزا برای آن دسته از متقاضیانی می باشد که دارای اسکیل خاصی نظیر مهارت یا مدرک تحصیلی بالایی هستند. برای اخذ این ویزا متقاضی می بایست از کارفرمایی که می تواند سالیانه مبلغ 25 هزار الی 30 هزار پوند، به متقاضی حقوق بدهد، پیشنهاد کاری دریافت نماید. متقاضی می بایست در شرکتی که استخدام می شود سالیانه مبلغ 15 هزار پوند را سرمایه گذای کند در این صورت پس از گذشت 5 سال می تواند اقامت دائم انگلستان را اخذ نماید.

ویزای SOLE REPRESENTATIVE

این ویزا برای متقاضیانی می باشد که می خواهند شعبه از شرکت را در کشور انگلستان ثبت کنند. این دسته از افراد می بایست قرارداد کاری داشته باشند و نباید بیش از 49 درصد از سهام شرکت را داشته باشند و می بایست درآمد سالیانه شرکت بالای 0.5 میلیون پوند باشد. توجه نمایید به دلیل تعداد بالای درخواست ها و سختگیری در این نوع ویزا، شانس اخذ این ویزا کمتر از بقیه ویزاها می باشد.

ویزای INNOVATOR و START-UP در کشور ISLE OF MAN

یک مسیر جذاب دیگر برای زندگی در انگلستان وجود دارد و این مسیر اخذ ویزای کشور isle of man می باشد. این کشور دارای یک دولت جداگانه می باشد و در راستای جذب نیرو با کشور انگلستان رقابت دارد به همین منظور تخفیفات بسیاری برای متقاضیان ارائه می دهد. مالیات در این کشور بسیار اندک است به طوری که مالیات شخصی در این کشور نصف مالیات شخصی در انگلستان است و در این کشور مالیات بر بیزینس اصلا وجود ندارد. این کشور دارای نرخ بیکاری صفر است همچنین جرم و جنایت نیز در این کشور صفر است.

مهاجرت به انگلستان از طریق ویزای خانوادگی

اگر دارای همسر و یا عضوی از خانواده درجه یک دارای حق شهروندی و اقامت دائم انگلیس هستید، می توانید از طریق ویزای family به این کشور مهاجرت کنید. البته فرد دعوت کننده باید وظیفه اسپانسرشیپ مالی شما را نیز بر عهده بگیرد.

این نوع از ویزا قابل تمدید بوده و می تواند موجب صدور کارت اقامت دائم شما در کشور انگلستان شود.

همچنین بخوانید: ارزان ترین کشورها برای مهاجرت

مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج

افرادی که قصد ازدواج با شهروندی بریتانیایی و یا دارندگان اقامت دائم آن را دارند، می‌توانند از طریق دریافت ویزای ازدواج انگلستان به این کشور سفر کنند. این ویزا به متقاضیان اجازه می‌دهد تا حداکثر 6 ماه در این کشور مانده و در این مدت به صورت قانونی ازدواج کنند. هزینه این ویزا 95 پوند است و پس از پایان زمان آن باید این کشور را ترک کنند. متقاضیانی که قصد اقامت در بریتانیا را دارند باید از طریق ویزای خانوادگی اقدام کرده و برای اقامت این کشور درخواست دهند. در واقع به زبان ساده تر پروسه ویزای ازدواج به این شکل تعریف میشود که شما در زمان ازدواجتان میتوانید یک ویزای 6 ماهه توریستی بگیرید و سپس از طریق اقامت خانوادگی برای اقامت دائم اقدام کنید. در نظرداشته باشید که تا زمانی گه کارت اقامت دائمی را دریافت نکرده اید، حق تحصیل و کار، اجازه استفاده از خدمات و کمک هزینه دولتی و رایگان را ندارید و نمیتوانید بیش از حد متعارف در این کشور حضور داشته باشید.

شرایطی که برای اخذ ویزای ازدواج و در نهایت کارت اقامت خانوادگی بایستی در اختیار داشته باشید شامل موارد ذیل است:

  • بالای 18 سال باشید
  • در بازه 6 ماهه ورود خود به انگلستان، آزادی عمل برای اعلام رسمی ازدواج خود را به مقامات این کشور داشته باشید
  • دارای ارتباط عاطفی و قابل توجیه باشید (هرگونه ارتباط ساختگی و موقتی پذیرفته نبوده و برخورد جدی با آن می شود)
  • قصد حضور و بازدید از کشور انگلستان برای کمتر از 6 ماه را داشته باشید
  • تا پیش از اتمام اعتبار ویزا، خاک این کشور را ترکی کنید
  • تا قبل از دریافت سایر مدارک نظیر کارت اقامت، برای مدت طولانی در انگلیس زندگی نکرده و آن را به کشور اول خود تبدیل نکنید
  • دارای تمکن مالی کافی برای پوشش هزینه های خود در هنگام حضور در انگلستان باشید
  • واجد شرایط زندگی در انگلستان باشید و از نقطه نظر فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و قانونی، هچنین از نظر سطح زبان انگلیسی در سطح مطلوب و پیشرفته قرار داشته باشید و بتوانید انگلیسی را به عنوان زبان اول صحبت کنید.
  • همسر شما باید دارای کارت اقامت دایم انگلستان باشد یا نوعی از اقامت انگلستان را داشته باشد.
  • همسر شما از درآمد کافی برای تامین هزینه های زندگی هر دو شما برخوردار باشد.

تابعیت انگلستان از طریق تولد

در اخذ تابعیت از طریق تولد کشورها دو رویکرد را در پیش می‌گیرند. کشورهای محدودی در دنیا از قانون خاک پیروی می‌کنند. در این قانون هر کودکی که در خاک آن کشور متولد شود، تابعیت آن کشور را کسب می‌کند؛ در این حالت تابعیت والدین اهمیتی ندارد. کشورهای معروفی که از این قانون پیروی می کنند شامل برزیل، آمریکا و کاناداست. اما در رویکرد دوم که قانون خون است، محل تولد نوزاد مهم نیست. در واقع کودک متولد شده تابعیت والدین خود را کسب می‌کند. به این معنا که در صورتی کودک تابعیت آن کشور را کسب می‌کند که حداقل یکی از والدین تابعیت آن کشور را داشته باشد.

قوانین تولد در کشور انگلستان سابقه پیروی از هر دو رویکرد را دارد. پیش از ژانویه ۱۹۸۳ این کشور تابع سیستم خاک بود و هر فرزندی که در انگلستان به دنیا می‌آمد، به طور خودکار تابعیت انگلستان می گرفت. از آن تاریخ به بعد قانون به نوع خون تغییر کرد، به این صورت که در صورتی یک فرزند که در انگلیس متولد شده است می توانست تابعیت انگلستان را بگیرد که حداقل یکی از والدین شهروند انگلیسی باشند، یا با یک دلیل منطقی از سمت دولت انگلستان مقیم دائم انگلیس باشد.

بنابراین: اگر شما  همسرتان تابعیت انگلستان را ندارید و قصد دارید از طریق زایمان کودکتان در کشور انگلستان اقامت دائمی دریافت کنید، قوانین کشور انگلستان مناسب شما نیست و بهتر است کشورهایی که از قانون خاک پیروی می‌کنند را به عنوان مقصد مهاجرتی‌تان در نظر بگیرید.

همچنین بخوانید: روش های اخذ اقامت کانادا در سال 2021

مهاجرت از طریق پناهندگی

کنوانسیون ژنو تعریف مشخصی از پناهنده ارائه داده است. بر اساس این کنوانسیون کسانی می توانند در کشورهای عضو پناهنده شوند که در کشور خود در خطر آزار و اذیت یا قتل قرار دارند، علت آن می تواند جنگ، گرایش های مذهبی، فرقه ای، عضویت در گروه های خاص اجتماعی یا سیاسی باشد. بنابراین نمی توان هر کسی را پناهنده در نظر گرفت. متاسفانه در سال های اخیر افرادی با توسل به دروغ در کشورهای اروپایی پناهنده شده‌اند و همین مسئله موجب شده است که دیدی منفی نسب به پناهندگان وجود داشته باشد. پناه جویان باید پس از ورود به انگلیس، به اداره مهاجرت یا پلیس این کشور درخواست پناهندگی دهند. پناه جویان در کمپ های پناهندگی نگهداری می کنند تا به پرونده آن ها رسیدگی شود. در صورتی که درخواست آن ها رد شود باید خاک انگلستان را ترک کنند.

روش پناهندگی یکی از نامناسب‌ترین روش‌ها برای مهاجرت به انگلستان است، زیرا پناهندگان همواره تحت شرایط اجتماعی خاصی قرار داشته و باید فرآیندهایی مشخص را از سر گذرانند. همچنین از آنجائی که فرد پناهنده باید دلیلی قانع کننده به آفیسر مهاجرت ارائه دهد، این امکان وجود دارد که در صورت بهبود شرایط در کشور مبدا، فرد پناهنده مجبور به ترک خاک کشور مقصد شود.

سخن آخر

در این مطلب سعی کردیم تمامی روش‌های مهاجرتی به انگلستان و شرایط اخد ویزای طولانی مدت را بررسی کنیم؛ چنانچه قصد مهاجرت دارید و کشور انگلستان جزو گزینه های اصلی شما برای اقامت و مهاجرت است بهتر است برای بررسی شرایط و نوع ویزای درخواستی تان با یک وکیل مهاجرت مشورت کنید؛ جهت اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره 09931681397 تماس بگیرید.

درباره‌ی تیم تحریریه نیمه شب

همچنین ببینید

آزمون تافل تضمینی شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون تافل تضمینی با شرکت مهاجرتی هومان ویزا | تسویه پس از دریافت کارنامه قبولی

جهت مطالعه کامل مقاله آزمون تافل تضمینی و ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *