هموپاتی چیست؟ مزایا و خطرات همدرمانی چیست؟

در این مقاله از وبسایت نیمه شب به بررسی این موضوع که هموپاتی چیست؟ مزایا و خطرات همدرمانی چیست؟ خواهیم پرداخت. هموپاتی یک سیستم پزشکی است که بر این باور است که بدن می تواند خود را درمان کند. کسانی که آن را انجام می دهند از مقادیر بسیار کمی از مواد طبیعی مانند گیاهان و مواد معدنی استفاده می کنند و بر این باورند که این عوامل ، روند درمان را تحریک می کند.

این روش در اواخر دهه 1700 در آلمان توسعه یافت و در بسیاری از کشورهای اروپایی رایج گشت، اما در ایالات متحده ، روش چندان محبوبی محسوب نگشت.

هموپاتی چیست؟ مزایا و خطرات همدرمانی چیست؟

هموپاتی چگونه عمل می کند؟

یک باور اساسی در پشت هموپاتی این است بنام”هم درمانی”. به عبارت دیگر، یعنی چیزی که علائمی را در یک فرد سالم ایجاد می کند – در دوز بسیار کم – می تواند بیماری با علائم مشابه را درمان کند و این به معنای تحریک دفاع طبیعی بدن است.

مثلا گاز پیاز قرمز چشمان شما را اشکی می کند ، به همین دلیل است که در داروهای هموپاتی برای آلرژی استفاده می شود و درمان سایر بیماری ها بر پایه پیچک سمی، آرسنیک سفید، زنبورهای کامل خرد شده و گیاهی به نام آرنیکا است.

پزشکان هموپاتی ، غلظت مواد نامبرده را با افزودن آب یا الکل کاهش می دهند ، سپس جهت “تقویت سازی” مایع تهیه شده را تکان می دهند و آنها معتقدند این مرحله ، مرحله آماده سازی جوهر شفابخش است. هموپات ها همچنین معتقدند که هر چه دوز کمتر باشد، دارو قوی تر است. در واقع، بسیاری از این داروها دیگر حاوی هیچ مولکولی از ماده اصلی نیستند و به اشکال مختلفی مانند قرص، قطره مایع، کرم، ژل و قرص تبدیل می شوند.

در طول روند درمانی به این شکل، ابتدا تعدادی سوال در مورد سلامت روانی، عاطفی و جسمی شما پرسیده می شود و سپس ، دارویی برای شما تجویز می شود که به بهترین وجه با همه علائم شما مطابقت دارد و سپس نحوه و ساعات مصرف نیز مشخص می شود.

همچنین می توانید داروهای هموپاتی را بدون نسخه، از داروخانه ها و فروشگاه های مواد غذایی سالم خریداری کنید که دوز و کیفیت این محصولات به سازنده آن بستگی دارد.

 

بیشتر بخوانید: میکرونیدلینگ و مزوتراپی چیست؟ مزایا و معایب میکرونیدلینگ و مزوتراپی صورت

 

هموپاتی چیست؟ مزایا و خطرات همدرمانی چیست؟

هموپاتی چه بیماری هایی را درمان می کند؟
این شیوه درمانی برای درمان طیف گسترده ای از بیماری ها، از جمله برخی بیماری های مزمن استفاده می شود از جمله :

آلرژی
میگرن
افسردگی
سندرم خستگی مزمن
روماتیسم مفصلی
سندرم روده تحریکپذیر
سندرم پیش از قاعدگی

همچنین می تواند برای مشکلاتی سطحی مانند کبودی، خراش، دندان درد، سردرد، حالت تهوع، سرفه و سرماخوردگی نیز استفاده شود.

نکته: از داروهای هموپاتی نباید برای بیماری های تهدید کننده زندگی مانند آسم، سرطان و بیماری قلبی یا در مواقع اضطراری استفاده شود ، همچنین باید از مصرف آن ها به صورت واکسن اجتناب نمود ، زیرا برخی از محصولات هموپاتی به نام “نوزود” به عنوان جایگزینی برای واکسن ها به بازار عرضه می شوند، اما هیچ تحقیقی برای اثبات موثر بودن آنها وجود ندارد.

آیا هموپاتی اثربخش است؟
در این زمینه ، نتایج تحقیقات ، مختلط است. برخی از مطالعات نشان می دهد که داروهای هموپاتی مفید هستند، در حالی که برخی دیگر گزارش معکوسی از آن را ارائه می دهند. منتقدان این شیوه درمانی ، فواید اثر دارونمای آن را مطرح می کنند و معتقدند این حالت ، زمانی است که علائم بهبود می یابند زیرا معتقدید درمان موثر است و نه به این دلیل که قطعا اینطور است. این عامل در واقع نوعی حالت تلقین پذیری است که مغز را تحریک کند تا مواد شیمیایی آزاد کند تا درد یا علائم دیگر را برای مدت کوتاهی تسکین دهد.

پزشکان در زمینه اثربخشی هموپاتی ، با هم اختلاف نظر دارند زیرا برخی از نظریه های هموپاتی با اصول شیمی و فیزیک مطابقت ندارند و همچنین برخی دانشمندان استدلال می کنند که دارویی بدون ماده فعال نباید بر روی بدن تأثیر بگذارد.

هموپاتی چیست؟ مزایا و خطرات همدرمانی چیست؟

مزایا و خطرات همدرمانی یا هموپاتی چیست؟

مزایای هموپاتی 

روشی ایمن است
داروهای هموپاتی از مواد شفابخش ثابت شده ای که عمدتاً بر پایه گیاهان، مواد معدنی و حیوانات است به دست می آیند. آنها در دوزهای بسیار کم تجویز می شوند تا غیرسمی باشند و بسیار ایمن باشند. برخلاف آنتی بیوتیک ها و سایر داروها، داروهای هومیوپاتی مانع هضم نمی شوند. مقاومت ایمنی را کاهش نمی دهند و اگر طبق دستور ، مصرف شود، واکنش های آلرژیک ایجاد نمی کند و در دراز مدت بی خطر است.

اثر بخشی آن سریع است
داروهای هموپاتی سریع عمل می کنند و سلامتی را به بهترین شکل ممکن بازیابی می کنند در واقع ، تجویز هموپاتی در هر دو حالت حاد و مزمن موثر است.

روشی علمی و طبیعی است
هومیوپاتی بر اساس اصل طبیعت درمانی، استوار است. هموپاتی سنت شفابخش دیرینه ای دارد و در حال حاضر محبوب ترین درمان جامع در سراسر جهان است.

به ایجاد مقاومت کمک می کند
درمان‌های هموپاتی بیماری را بصورت عمقی و ریشه ای بررسی می‌کنند و از این رو مقاومت در برابر بیماری ها را افزایش می‌دهند.

 

بیشتر بخوانید: واژینیسموس چیست و چگونه قابل درمان است؟

جامعه هدف هموپاتی
داروهای هموپاتی برای همه افراد بی خطر هستند زیرا خطر یا عوارض جانبی ایجاد نمی کند. هموپاتی همچنین برای افرادی همچون زنان باردار و شیرده گزینه ای ایده آل محسوب می شود.

خطرات هموپاتی چیست؟
FDA بر تولید داروهای هموپاتی نظارت دارد ، اما در این زمینه که آیا آنها ایمن یا مؤثر هستند نظارتی ندارد. به طور کلی، اکثر آنها هیچ عارضه جانبی ایجاد نمی کنند. اما برخی استثنائات وجود دارد مانند اینکه برخی از آنها می توانند حاوی مقدار زیادی ماده فعال مانند یک فلز سنگین باشند که می تواند خطرناک باشد.

بطور مثال در سال 2016، FDA هشداری را در مورد استفاده از قرص ها و ژل های هموپاتی که برای تسکین درد رویش دندان نوزادان و کودکان تولید شده بود به دلیل وجود خطرات احتمالی برای سلامتی نوزادان و کودکان صادر کرد.

به طور کلی اگر به فکر امتحان این روش درمانی هستید، پیش از هر چیز باید با پزشک خود صحبت کنید. آنها می توانند به شما اطمینان دهند که این داروها ایمن هستند و با داروهای دیگری که مصرف می کنید تداخل ندارند و یا بالعکس.

سخن پایانی

هموپاتی یک روش درمانی طب سنتی و زاده کشور آلمان است که اگر تصمیم بر استفاده از این شیوه درمانی گرفته ایم نباید بصورت خود تجویزی یا تجویز افراد سودجو که سر رشته ای در این زمینه ندارند باشد بلکه باید برای استفاده از این روش ، از تجویزها و توصیه های متخصصین ، پزشکان ، روانشاسان و کادر درمانی که در حیطه کاری خود از این روش استفاده می کنند بهره ببریم.

درباره‌ی فرناز باقری

فرناز باقری هستم فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته مدیریت از دانشگاه بوعلی سینا ، معلم هستم و به دلیل کار در محیط مدرسه، همواره در حال خواندن و یادگیری مطالب جدید هستم، و در تلاشم تا آموخته هایم را در زمینه های مختلف در وب سایت نیمه شب بنویسم، امیدوارم مطالبی که می نویسم مورد پسند شما واقع شود.

همچنین ببینید

میزان ویتامین ث مورد نیاز بدن در روز چقدر است؟

میزان ویتامین ث مورد نیاز بدن در روز چقدر است؟

میزان مصرف قرص ها و ویتامین ها از جمله ویتامین ث، دی، آ و… بیش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *